Öncelikle qq konusu mu yoksa değilmi bunu bende bilmiyorum. Sezon 3'ü Silver 1 olarak bitirdim ve mutluydum zevk alırdı oyundan. Ranked game de üst üste farklı günlerde 8 dodge attım. Normal game atmaya karar verdim yine dodge atıyorum. Atmazsam oyunda daha fazla sinirleneceğim. 4 adc'si 3 jungleri 2002'lisi mi dersiniz ne dersiniz her türlüsü var. Bir tane bile ranked giremedim. 7 lose 1 win 14 dodge attım. (Saydım evet psikopatım ben) Arkadaşın hesabını istedim plat v'ymiş. Gireyim dedim benim girdiklerimden farksız . Benden mi kaynaklanıyor yoksa oyundan mı. Server değiştiremem tüm arkadaşlar TR'de ara sıra beraber giriyoruz. Ne yapmam gerek?
oyunu bırak nooblar challengerda bile var
alışıcaksın herkese böyle geliyor.bu arada dodge atmanı pek önermem bazen karşı takım daha kötü çıkıyor
silver 2den plat 1e kadar 200e yakın oyun oynadm hiç troll pick gelmedi oyunuma pick ekranında küfürleşmeler oldu ama oyuna girdiğimde herkesi muteladığım için banada sövseler birbirlerinede sövseler duymuyorum oyun sonunda gg yazıp unmute ediyorum herkesi mutluyum
quote:
Orijinalden alıntı: Rapid Step
Ciddi misin
quote:
Orijinalden alıntı: Rapid Step
Hesap beleşmi kamki
tr = bronz5---->plat3 elo hell. belki plat 1 dir bile. şu sıralar plat gold bebe doldu. birkaç ay sonra inşallah herşey yerine oturur. böyle oyun oynanmaz yoksa