Şimdi Ara

League Of Legends oynamaya başlayacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu oyuna başlayacağım. daha önce dota oynuyordum ama dota eski oyun bilirsiniz grafikler fln biraz eski ama zevklidir. yapımcıları aynıymış zaten.türkçe içerikli olması iyi grafikler daha iyi ve arkadaşın önerisi üzerine lol a başlamayı düşünüyorum ama temel bilgileri heroları fln öğreneceğim bir site lazım varmı öyle bir site vb. bişey nasıl öğrenceğim öğretende yok.

• nick güzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SatanistKesenPsikopatKedi

beyler bu oyuna başlayacağım. daha önce dota oynuyordum ama dota eski oyun bilirsiniz grafikler fln biraz eski ama zevklidir. yapımcıları aynıymış zaten.türkçe içerikli olması iyi grafikler daha iyi ve arkadaşın önerisi üzerine lol a başlamayı düşünüyorum ama temel bilgileri heroları fln öğreneceğim bir site lazım varmı öyle bir site vb. bişey nasıl öğrenceğim öğretende yok.

Efsaneler ligine bakabilirsin, hatta kendi sitesinden de bir çoğu şeyi öğrenebilirsin. Öğrenmek istedikten sonra sorun yok

• ilk iş olarak TR de başlama benim yaptığım hata gibi.
  • Benim dota geçmişimde yok 4 - 5 ay önce başladım oyuna hiç bilgim yoktu yavaş yavaş oyunu kavrıyorsun öğreniyorsun aç bir hesap eğitim oyunları oluyor ilk hesap girdiğinde onlara gir oyunu azda olsa kavra sonra botlarla maç at deneyebildiğin kadar hero dene öğren skillerini karşına geldiğinde ne yapabileceğinide bilirsin free şampiyonlar pazartesi gecesi yenileniyor onları hep dene öğren hocam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypoison

ilk iş olarak TR de başlama benim yaptığım hata gibi.

hmm bunu dikkate alırımhocam ama nedenini açıklarsan yani fena olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SatanistKesenPsikopatKedi

quote:

Orijinalden alıntı: crypoison

ilk iş olarak TR de başlama benim yaptığım hata gibi.

hmm bunu dikkate alırımhocam ama nedenini açıklarsan yani fena olmaz

oyuncu kitlesinden dolayı.ancak ben sana trde başlamanı öneriyorum.karakter mekanikleri,oyun içi terimleri daha iyi kavrarsın.dota geçmişin de varmış,birkaç detay dışında zorlanmayacaksın.trdeki hesabına "ben tryi sevdim burda kalırım" demediğin sürece rp almanı önermiyorum,zira pişman olma olasılığın yüksek.
    Tavsiyelerimi uygulayacağını kabul ederekten:
    Trde oyunun temelini öğrendikten sonra westte yeni bir hesap açacaksın ya da parana kıyıp trdeki hesabını weste geçireceksin.tr komple elohell olduğu için oynamayı bilen sayısı çok az,oyunculuğunu orada geliştiremezsin.emin ol west seni çok daha zorlayacak.
    Mobilden bu kadar.detaylı bilgi istiyorsan buradan veya pmden bilgi istediğin konuyu söyle.uyandığımda (2-3 gibi) cevaplayacağım.
    ayrıca ping benim için sorun değil diyorsan 200 pingle kuzey amerikada da oynayabilirsin.
    Edit:lolün resmi sitesinde riot tarafından çevrilmiş tonla rehber niteliğinde döküman var oradan başla.imzamdaki rehbere de göz at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 25 Temmuz 2013; 4:21:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League Of Legends Fps Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yada West serverini türkçe kullanabilirsin :)
  • mobafire.com a bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.