Şimdi Ara

League of legends'le ilgili bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben west oyuncusuydum bu ay türke geçtim. bir süredir oynuyorum ve şunu fark ettim , daha önce 1v1 attıgım bir adamla veya sürekli oynadığım bir karakterle oyuna girdiğimde eskiden olduğumun yarısı kadar iyi değilim . Bunun türkiye sunucusuyla alakası olduğunu sanmıyorum benim bir problemim var gibi görünüyor, oyuna yeni başlayan 5 aylık adam bile beni kendimi iyi bildiğim bir karakterle alabiliyor. 1v1 umrumda değil bu bir takım oyunu. Ama karakterlerimle rankedda olsun normalde olsun eskisi kadar iyi olmadığımı hatta eskisinin yarısı kadar iyi olmadımı görmek beni üzüyor. Siz ne önerirsiniz ?

Trolleyenler çıkıcak , üşengeçlikten okumadım yapanlar çıkacak . Ama beni ciddiye alan forum üyelerine soruyorum fikirleriniz benim için önemli .

• Bence tamamen piskolojik
  • 1-2 hafta hiç oynama ya da fantezi yap karakterlere eğlence buildleri çık normal game ve ya dominion oyunlarda sonra ciddi oynamaya dönünce eski performansına kavuşursun şahsen ben öyle yapıyorum.
  • olaya bir spor olarak bak ve sürekli antreman ve pratik yap .eski haline yakalarsın kısa sürede
  • Bu oyun -SoloQ da- takım oyunundan çok 1vs1 oyunu yalnız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya istediğimde kendimi çok zorlayıp başarıyorum ama çok uzun süreli olmuyor , bir süre önce ciddi bir hastalıktan kalktım 1haftadan uzun sure kafamı toparlayamadım o aralar gırdım bır kere yıne batırdım ogun bugundur boyle 4 gun oldu atlatalı onla alakalı olabilir mi sizce dikkat dağınıklığı ?
  • Müzik dinle oyuna daha iyi konsantre olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle yapıyorum zaten, jayce , ryze her karakterde ezildim rakip desen cok iyi bilmiyor yani
  • bence oyunu bırak bu sendroma tutulan bidaha iyi oynamayaz zaten
  • botlarla oyna biraz sonra 2vs2 - 3vs3 yaparak lanede kendini geliştirebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur öyle arada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.