Oyunu download etmek için sitesine girdim ve 2.2 Mb bir dosya indiriyor ( Herhalde asıl download onun sayesinde yapılıcak ), iyi güzel de sonrasında bu exe'i çalıştırdığım zaman aktif birşey olmuyor. Tekrar tıkladığımda ise zaten şu anda çalışıyor diyor.
Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Denetim Masası'nda Programlara girip Pando Media Booster diye bir şey varsa silip tekrar deneyebilirsin. Tahmin ediyorum sadece.
@kuu1x Evet dediğin gibi, ben support kısmından baktım LoL şunu söylüyor
Resmi Çözüm
1 - Ekle / Kaldır kısmından (Denetim Masası) League of Legends'ı tamamen kaldırın
2 - Ekle / Kaldır kısmından (Denetim Masası) Pando Media Booster'ı tamamen kaldırın
4 - Bilgisayarı yeniden başlatın ve LoL sitesinden download kısmına gidip yükleyin ve gelen programı açın. Bu yüklemeyi yapacak olan programdır
Gayriresmi Çözüm ( Benim Keşfettiğim )
Daha önceden bilgisayarımdan Başlat Menüsünden girip Uninstall diyerek kaldırmıştım ki bu tümüyle kaldırmak için yeterli bir işlemdir. Ama acaba LoL dosya kalıntısı kalmış mı, eğer kaldıysa onları da siliyim dedim ve Ara menüsünden League of Legends yazdım. Ne hikmetse sanki hiç silmemişim gibi duruyor oyun. Denedim, hakketen de açtı ve geçmiş update ve patch yüklemesi yapılıyor.