Şimdi Ara

League Of Legends İnceleme ve Rehber.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
103.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RealNember

quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

League Of Legends İnceleme ve Rehber..

Twitch oynayacak arkadaşlara ders verilir, Güzelim Champion'un içine edenler varda aramızda. 38 kill 1 Death 4 Ass

Nazqul şimdi ezme milleti tabi nazqul müsün emin değilim oysan konuşalım "Champion'un içine edenler varda aramızda" demişssinde seninde twitch oynadığın günleri iyi hatırlıyorum millet direk cashle alamıyo kusura bakma twitch açıncada profesyonal gibi oynamıyo

Benim nasıl Tw oynadığımı oyundan Forgotten Cx,Kenseii,Alite,Clammy,Haydar, Faksu,Geronimo vs. arkadaşlara sorup öğrenebilirsiniz. Ben yapmadığım hiç bişeyi buraya yazmam. İkinci olarak oyundan bikaç kişi daha bunu söledi bana cashle(reel parayla) oyundan champion yada skin almam bazılarının zoruna gidiyor galiba, Ne benim param kimseyi ilgilendirir nede skinlerim championlarım kk

• Oyunu indiriyorum botları dotadaki kadar güçlü mü? Easy'e yeniliyordum dotada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

Oyunu indiriyorum botları dotadaki kadar güçlü mü? Easy'e yeniliyordum dotada.

Oyuna girince ekle beni mesaj at yardımcı olurum. Summoner Name yukarda yazıyo
  • ARakdaşlar benide ekleyin,
    CrypticGenius
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RealNember

quote:

Twitch oynayacak arkadaşlara ders verilir, Güzelim Champion'un içine edenler varda aramızda. 38 kill 1 Death 4 Ass

Nazqul şimdi ezme milleti tabi nazqul müsün emin değilim oysan konuşalım "Champion'un içine edenler varda aramızda" demişssinde seninde twitch oynadığın günleri iyi hatırlıyorum millet direk cashle alamıyo kusura bakma twitch açıncada profesyonal gibi oynamıyo

Benim nasıl Tw oynadığımı oyundan Forgotten Cx,Kenseii,Alite,Clammy,Haydar, Faksu,Geronimo vs. arkadaşlara sorup öğrenebilirsiniz. Ben yapmadığım hiç bişeyi buraya yazmam. İkinci olarak oyundan bikaç kişi daha bunu söledi bana cashle(reel parayla) oyundan champion yada skin almam bazılarının zoruna gidiyor galiba, Ne benim param kimseyi ilgilendirir nede skinlerim championlarım kk

Kardesim inanmıyorsan gel oyuna gösterelim."Champion'un içine edenler varda aramızda" var demis arkadasm dogru demis oyunda tw i iyi kullananlar az sayıda ben suana kadar oynadıgım süre boyunca tw i pro olarak kullanan Nazqul ü tanıyorum oda Proud2BeTurk her persembe yeni herolar koyuyorlar millet direk tw alıo oyunda 5dk da bakıoruz ölüolar.Tw kullanmak tecrübe ister armor ve healti cok düsük oldugu icin hemen ölüolar ama ben oyunda Nazqul ün oyun basında öldügünü hic görmedim 1.dk o herzman fb ı alır.Bide sen adama karısamassın isterse oyundaki bütün championları parayla alır.Milletten bizene ister alırlar parayla ister kasarak alırlar onlara kalmıs.Eger hala konuscaksan gel oyuna konusalım.. Forqotten Cx.

• Güzel oyunmuş, beğendim.
  • quote:

Güzel oyunmuş, beğendim.

Baya konustuk seninle de oyunda :) anlamadıgın bişey olursa oyunda mesaj atarsın
  • Twisted Treeline Map'ı Normal Game'e Açıldı..

Trailer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proud2BeTurk -- 30 Mart 2010; 23:17:46 >
  • Bir arkadaşım daha oynuyor bu oyunu ama ne o beni, ne ben onu arkadaş olarak ekleyebiliyorum. Public Chat'lerdeki isimler farklı ve görünen oyunlar farklı. Acaba client farkı neden oluyor olabilir mi? Mesela ben burada verilen linkten indirdim ve kayıt oldum fakat o resmi siteden indirmiş. Çözemedik gitti.
    Bilen, yardım edebilecek biri var mı acaba?

Ekleme: Bu sayfadakinden download edince 300mb'lık bir update var fakat o hiç update yapmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcreaM -- 1 Nisan 2010; 18:18:26 >
  • Hala Oynayan Varsa Eklesin benide..
    Nick: Sercan

Nazqul Kadar Pro Değilim ama :P
  • quote:

Bir arkadaşım daha oynuyor bu oyunu ama ne o beni, ne ben onu arkadaş olarak ekleyebiliyorum. Public Chat'lerdeki isimler farklı ve görünen oyunlar farklı. Acaba client farkı neden oluyor olabilir mi? Mesela ben burada verilen linkten indirdim ve kayıt oldum fakat o resmi siteden indirmiş. Çözemedik gitti.

Ekleme: Bu sayfadakinden download edince 300mb'lık bir update var fakat o hiç update yapmamış.

Büyük ihtimal global var onda, söyle Eu yani bu sayfadaki clienti indirsin

• ### Yeni Champion Urf Yarın Oyunda ###

• quote:

quote:

Bir arkadaşım daha oynuyor bu oyunu ama ne o beni, ne ben onu arkadaş olarak ekleyebiliyorum. Public Chat'lerdeki isimler farklı ve görünen oyunlar farklı. Acaba client farkı neden oluyor olabilir mi? Mesela ben burada verilen linkten indirdim ve kayıt oldum fakat o resmi siteden indirmiş. Çözemedik gitti.

Büyük ihtimal global var onda, söyle Eu yani bu sayfadaki clienti indirsin

Öyleymiş. Neyse indirdi bugün başlar oynamaya.

Ek olarak; ben Anivia ile oynuyordum fakat dün championlar değişti. Ben seçemem mi artık Anivia'yı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcreaM -- 2 Nisan 2010; 16:59:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: |RHoiN

### Yeni Champion Urf Yarın Oyunda ###

arkadaşlar ''URF'' yeni şampiyonumuz değil meğerse Warvick skin'iymiş çoğumuzunda öngördüğü gibi 1 Nisan şakası olarak piyasaya sürüldü...

Amaaa tabi riot yeni şampiyonu duyurmaktan geri kalmadı ''Kennen, the Heart of the Tempest''

incelemek için---->http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=84921

• quote:

Orijinalden alıntı: Kenseii

quote:

arkadaşlar ''URF'' yeni şampiyonumuz değil meğerse Warvick skin'iymiş çoğumuzunda öngördüğü gibi 1 Nisan şakası olarak piyasaya sürüldü...

Amaaa tabi riot yeni şampiyonu duyurmaktan geri kalmadı ''Kennen, the Heart of the Tempest''

• nick: GentleTOUCH

Dün akşam başladım baya sardı oyun akşamları online olurum.. isteyen eklesin oyun kurarız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kenseii

quote:

1 Nisan'mı Yazık Bana

• Birisi bana rune yi biraz anlatabilirmi arkadaşlar veya nasıl düzenlemem gerektiğini.Çogu zaman Cho, Sivir veya Spartalıyı alıyorum.
  • arkadaşlar yeni bşaladım lvl 3 daha.
    CatcHifUcan :D
  • arkadaşlar oyunu 1-2 saat önce yükledim fakat açılmıyor yani updating ekranı açılıyor fakat yükleme yapmıyor start butonuna tıklanmıyor ve 5-6 sn içinde kapanıyor hiç bir hata yada uyarı vermeden...lol un forumlarına baktım fakat orada pek aydınlatıcı cevaplar bulamadım denilenleri yapmaya çalıştım fakat gene aynı zaten pekte anlayamadım.eğer bilgisi olan bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim.. bu arada -- uptading [lol-cb3.patcher] 6/7 -- diyor ama pacth yapmıyor bence sorun burada ama çözüm nerede.. yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.