Şimdi Ara

League Of Legends'in nerf , rework , buff geçmişi ve yaşadığınız en güzel lol anıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun amacı tamamen bilgi alışverişidir.

Benim en güzel anılarımdan biri oyuna ilk başladığımda genelde hep oyunda admin denk gelirdi bende hiç bilmezdim Riot yazınca başında ne olur tanıştık kaynaştık aradan 1 yol yeçti biz oyunu baya söktük ve bi keresinde 5v5 te ben hariç 9 oyun yetkilisi(admin) bi oyun atmamdı çok eglenceli olmuştu :)

Ben şahsen en çok Evelynn e üzüldüm tam bir op karakterdi bi ara kaldırılması söz konusu oldu ama kaldırmak yerine pasifi dahil toptan değiştirilmesi onun ölmesine yol açtı ( şimdi sağlam değilmi şuan hala çok sağlam ama eski halinden eser kalmadı )

Not : konuyu açmamın sebebi artık düzgün konuların bulunmaması ve eskilere o özlediğimiz günlerin hatırlanması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu hayırlı olsun güzel anımı bi ra editliyip yazarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

Konu hayırlı olsun güzel anımı bi ra editliyip yazarım

sağol ama gerçekten artık o kadar eğlenceli olmamaya başladı oyun oyunun bi zevkide güçlü şampiyonların bulunmasıydı normalde ranked çok uzun süren korkulan bi olaydı şimdi smurf hesabımla hiç lose yaşamadım

• graves'ilk çıktığı halinede q-r ile yarı canlı tryn'nı ultisini açamadan kesmek paha biçilemezdi. Açık ara çıkışda en OP şampiyondu.
  • Bi ara yazicam reserved

• Eveleynn öldü diyenlere şaşıyorum :) Oynamasını bilene her şampiyon çok iyidir bir ara fırsatım olursa Evleynn ile oynadığım maçları video çeker paylaşırım. Bence oyunda en büyük haksızlık Rengar 'a yapılmıştır neredeyse tırmık atacak artık millete o derece oldu. Unutulmaz ana gelirsek rengar ile ilk karşılaştığımda çalıdan atlaması ve benim olduğum yerde sıçramam bir olmuştu :D Nasıl daldıysam artık odaklanıp ilerlerken pat diye atlamıştı ormanda üstüme ve ben pert :D Oyunun en güzel anları hep yeni başladığımız anlar oluyor bence :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkndarker

graves'ilk çıktığı halinede q-r ile yarı canlı tryn'nı ultisini açamadan kesmek paha biçilemezdi. Açık ara çıkışda en OP şampiyondu.

Olaf çıktığında oynayanlar bilir nasıl olduğunu. Graves try yarı canını alıyor demişsin ama bu olaf hayvanı 5 kişi kovalıyodu oyunlarda.

aynı şekilde riot'un bize sezon 1 başlangıç hediyesi olan Xin zhao. charge attığı gibi alıyodu milleti.

Şöyle bir durum var tabi bu heroların geldiği zamanlarda meta tam oturmadığı için bunlar iş yapıyordu. Ama graves ten önce sayılacak çok adam var :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: velnor

quote:

Orijinalden alıntı: darkndarker

graves'ilk çıktığı halinede q-r ile yarı canlı tryn'nı ultisini açamadan kesmek paha biçilemezdi. Açık ara çıkışda en OP şampiyondu.

Olaf çıktığında oynayanlar bilir nasıl olduğunu. Graves try yarı canını alıyor demişsin ama bu olaf hayvanı 5 kişi kovalıyodu oyunlarda.

aynı şekilde riot'un bize sezon 1 başlangıç hediyesi olan Xin zhao. charge attığı gibi alıyodu milleti.

Şöyle bir durum var tabi bu heroların geldiği zamanlarda meta tam oturmadığı için bunlar iş yapıyordu. Ama graves ten önce sayılacak çok adam var :)

olaf en çok korktuğum champmlerdendi. 3 kişi çullanmasak alamıyorduk. Hele warmog+atma yok muydu..

Oyundaki en güzel zamanlarım ilk başladığımda ; 2-1-2 metası zamanlarında, champleri ilk kez oynama hevesiydi.
    Bana oyunu öğreten kuzenım katarina(eski katarinayı bilenler bilir) alırdı, ben chogath oynardım paso. Bir maçta 52 assist almıştım o da 36 kill.d çimenlere pusar karşı taraftan birilerinin gelmesini beklerdik^^ o zamanlar full tank oynardım leviathan filan çıkardım hey gidi rahmetli leviathan. Rest in peace

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 3 Ocak 2013; 11:52:40 >

• ben oyuna ilk başladığım zamanlar pantheondan çok korkardım. sarı çizgisi gözükmezdi ve lane de bir anda ne olduğunu anlamadan kafana çökerdi :D çok ürkütücü bir yapısı var. vurduğun skill işlemiyor Q skilli ad'en kadar vuruyor. çok korkutucuydu :D
  • Sona ilk çıktığında hotshotgg solotopta oynadıydı meselam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataymy

Eveleynn öldü diyenlere şaşıyorum :) Oynamasını bilene her şampiyon çok iyidir bir ara fırsatım olursa Evleynn ile oynadığım maçları video çeker paylaşırım. Bence oyunda en büyük haksızlık Rengar 'a yapılmıştır neredeyse tırmık atacak artık millete o derece oldu. Unutulmaz ana gelirsek rengar ile ilk karşılaştığımda çalıdan atlaması ve benim olduğum yerde sıçramam bir olmuştu :D Nasıl daldıysam artık odaklanıp ilerlerken pat diye atlamıştı ormanda üstüme ve ben pert :D Oyunun en güzel anları hep yeni başladığımız anlar oluyor bence :)

Sen yenisin galiba?

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Eveleynn öldü diyenlere şaşıyorum :) Oynamasını bilene her şampiyon çok iyidir bir ara fırsatım olursa Evleynn ile oynadığım maçları video çeker paylaşırım. Bence oyunda en büyük haksızlık Rengar 'a yapılmıştır neredeyse tırmık atacak artık millete o derece oldu. Unutulmaz ana gelirsek rengar ile ilk karşılaştığımda çalıdan atlaması ve benim olduğum yerde sıçramam bir olmuştu :D Nasıl daldıysam artık odaklanıp ilerlerken pat diye atlamıştı ormanda üstüme ve ben pert :D Oyunun en güzel anları hep yeni başladığımız anlar oluyor bence :)

Sen yenisin galiba?

Evet TR sunucusu açıldığından beridir varım oyunda susmam mı gerekiyor bu durumda :D

• quote:

quote:

quote:

Sen yenisin galiba?

Evet TR sunucusu açıldığından beridir varım oyunda susmam mı gerekiyor bu durumda :D

çaktırma devam (eve eskiden çok güçlüydü nerf geldi öldü, sonra rework geldi işte)

• JaX a üzülmüştüm

dodge rune alıyordum . Phantom da eskiden dodge şansı vardı alıyordum. bide ninja tabi hayvanı gibi dodge .
    JaX in pasifik attack ve ap sine göre HP artiyodu aba ya cok guzel günlerdi .

bide ryze ap king di eskiden . simdi mana :(

• Benimde ilk çıktığında Rengarla anım varPasif skillini bilmiyordum bir anda çalıdan üzerime sıçradı tabi bende sandalyeden sıçradım
    Akali ile middeyken tam gank atılırken E atar saklanırdım ardından herifler giderdi bir gün Lee Sin geldi tabi ben skillerini bilmiyorum yine alan açıp saklandıktan sonra ''göremez ki göremez ki''diye kahkaha atarken üzerime sıçrayıp çok pis dayak attı ben bilgisayar başında mavi ekran verdim
    İlk kullandığım champlardan biri ahriydi tabi build fln bilmiyorum daha oyuna başlayalı 1-2 oyun fln atmışım sanırım ad kasmıştım haliyle sürekli ölüyordum bende kendi kendime ''ne ezik şey lan bu'' diye söyleniyordum daha sonra karşıma ap kasan bir ahri geldi ve yüz ifadem;
     League Of Legends'in nerf , rework , buff geçmişi ve yaşadığınız en güzel lol anıları
    Ayrıca şuan en kötü durumda olan Rengar Skilleri artık vurmuyor bile

• quote:

quote:

quote:

Sen yenisin galiba?

evelynn the moving ward

yaz youtube'a sonra izle.

• Eski. Vladı ozluyoruz
  • Eski eve,rammus,rengar'ı özlüyoruz..
  • eski vladimir ve ireliayı özlüyoruz :-(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen yenisin galiba?

evelynn the moving ward

yaz youtube'a sonra izle.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.