Şimdi Ara

League of legends'in KYK yurtlarındaki yasağının açılması ile ilgili kampanya açtım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forumdaşlar.Böyle bir yasak var burada nedendir bilmiyorum,çok bandwith isteyen birşey olduğu yalan bi kere.15-20 kilobit,byte bile değil.O civarlarda bir veri harcıyor.20-30 dakikalık bir oyun bile 15-20 bazen 30 MB veri harcıyor.Kendi telefonumdan USB tethering yaparak test etmiştim bunu.Zaten sadece karakterlerin hareketi,skill attığının bilgisi sadece download ve upload ediliyor,karakterlerin grafikleri vesaire zaten sabit disk ve ramden gerekli olduğunda alınıyor yükleniyor,mapte "şu adam (x,y) den (x+2,y+2) ye gitti"gibi yenilikler sadece download veya upload ediliyor.

Zaten telefondan düzgünce bağlanamıyorum çünkü dağlık bir arazi olduğundan sürekli kesiliyor,3g cihazı getirsem yine aynı sorun olacak uydudan çektiğinden.Tek çaremiz kyk daki internet,en azından benim kaldığım yerde.Gidip tek tek odamıza ttnet ten internetten çekebiliyor muyuz?Bunu bilmiyorum,ama yapabilseydik bile kyk yönetimi izin vermeyebilirdi.

Sonuç olarak benim istediğim şey,düzgün bir internet bağlantısına kavuşmak.Bununla ilgili bir muhatap bulmak.Bu yüzden kampanya başlattım,diğer bununla ilgili kampanyalar vardı ama çok iyi yazılmamıştı sebepleri belirtilmemişti iyice bence bu yüzden ben yenisini açtım.Tek istediğim imza atmanız.Bu,yurtta kalmayanlar için de geçerli,ne hakla niye yasak getiriyorlar ki?

Kampanya linki:KAMPANYA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 21 Mart 2015; 10:10:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.