Şimdi Ara

League of legends ban sistemi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna başladım başlıyalı en ama en fazla 4 kere çıkmışımdır şimdiki çıkmalarımla beraber .Durum şöyle televizyonu hd izliyebilmek için bir alet aldık alet tv de internete girmeye yarıyor alalı 1 gün olmadı ancak bügün oyuna girdiğimde internet gitti oyunun yarısında geldim ve sonradanda gelsem hiç feedlemeyip elimden geleni yaptım report eden sadece 1 kişi vardır , birde 1-2 oyun sonra yine aynı şey oldu yükleme ekranında çıkış yaptı 25. dakkada geldim branddım çok mükemmel birşekilde oynayıp skorumu harika bir şekilde düzelltim bu maçta kimse report etmemiştir , her oyun afk kalıp trolleyen o kadar oyun var bütün oyun kariyerim boyunca 4 veya 5 çıkmadan ban yedim , benim arkadaşım var her 10 maçtan 3!ünde çıkıyor ve 3. sünde 7 günlük ban yiyor ben niye ban yedim [1 gün yediğimden pek üzülmüyorum , oyuncuların oynunu bozduğuma üzülüyorum ancak gelip durumları düzelttim]

trollemeden düşüncelerinizi açık ve net bir şekilde söylerseniz sevinirim hepsine olmasada bazı sorularınıza benim hakkımdaki şüphelerinize cevap verebilirim

edit: aletle ne alakası var derseniz ondan sonra böyle olmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IHebele -- 20 Ekim 2013; 20:55:50 >

• Kardeş onu çözebilen kimse yok emin ol.Çok saçma bir sistemleri var.

Orijinalden alıntı: crazykid206

Kardeş onu çözebilen kimse yok emin ol.Çok saçma bir sistemleri var.

Gerçekten saçma ötesi oyuna başladım başlıyalı şu ana kadar hiç ban yemedim bu ilk banım en fazla 5 kere çıkmışımdır 9-10 aylık kariyerim boyunca . Aklı almıyor ki insanın o kadar troll ve çıkan var onlar ban yemez 2 kere çıkarız ban yeriz

Orijinalden alıntı: IHebele

quote:

Orijinalden alıntı: crazykid206

Kardeş onu çözebilen kimse yok emin ol.Çok saçma bir sistemleri var.

Gerçekten saçma ötesi oyuna başladım başlıyalı şu ana kadar hiç ban yemedim bu ilk banım en fazla 5 kere çıkmışımdır 9-10 aylık kariyerim boyunca . Aklı almıyor ki insanın o kadar troll ve çıkan var onlar ban yemez 2 kere çıkarız ban yeriz

Maalesef sezon 4 de düzelmesini beklemekten başka çaremiz yok

• Katılıyorum çok saçma bir sistem var neye göre yaptırım uyguluyorlar anlamış değilim.EUNE'de S1 ve S2'de genellikle normal game oynarken deli deli adamlar gelirdi bende basardım küfürü(artık etmiyorum orası ayrı.).Onun yüzünden 2-3 kere ban yedim.Aynı şekilde arkadaşlarımda eskiden basarlardı küfürü adamlarda ne hikmetse Anti-Ban Shield gibi birşey var.Onlar tam Hardcore'cuydu.Direk söverlerdi ingilizce Türkçe farketmeksizin daha 1 kere onun yüzünden ban yediğini görmedim.

Önceki gün ranked'da oyun kazanmak için geri çekil şuna focuslan tanky çık vb.. gibi takıma liderlik etmemden(adam nasus BT çıkıyor(25-30.dk 300stack var), adam vayne oynuyor deli gibi feedlenmiş dk olmuş 40 IE'den sonra GA çıkarım diyor.Karşıda 3 tane AP var bildiğin teq yiyor. vs. vs.) bunların hepsine kimin ne yapacağını kimin ne edeceğini söylediğim için önceki gün bildiğiniz ranked'da champ banlarken ekranın ortasına kocaman WARNING geldi.Son zamanlardaki tutumunuza dikkat eidn gibisinden(türkçesine böyle çevirdim.) Verbal Abuse: Harrassment. İmla hatası olabilir. Türkçesi; söz ile bulaşma,dalaşma(bi bakıma benim millete yazdığım şeyler'den dolayı.) İnsanlar cidden çok nankö,r kime focuslanacağını söylemem suç nasus'a 300 stack yapmış iyi cs'si olan adam gitmiş 3-Force çıkmış karşıda vayne var bildiğin 3 atıyor biizmkine çok zorladım git sat onu düzgün bir tank itemi al dedm randuin bişi ne alırsan al işte gibisinden son TF'yi onun sayesinde kazandık ve oyunu bitirdik.Riven var karşısında garen var 0-3 oynuyor devamlı gang yiyip yiyip ölüyor.Ward al diyorum turret altı farm yapmaya bak diyorum, zaten durumun kötü jungler gelmedikce gereksiz trade'ler atma adamla 1v1 atmaya çalışma demem, bizim takımdakilere oyun kazandırmaya çalışmam, 0-3 oynayan Jax'a 1v3 girme o kadar güçlü değilsin demem, en basit ingilizceyle dile getirmem TAKIMIMDAKİ ARKADAŞLAR REPORT SEBEBİ OLARAK GÖRÜYOR.

*Ciddi ciddi okuyun birşey kaybetmezsiniz.En azından az empati yapıp ne çektiğimi anlarsınız şu EUNE'de.

• quote:

Orijinalden alıntı: R3PL4C3R

Katılıyorum çok saçma bir sistem var neye göre yaptırım uyguluyorlar anlamış değilim.EUNE'de S1 ve S2'de genellikle normal game oynarken deli deli adamlar gelirdi bende basardım küfürü(artık etmiyorum orası ayrı.).Onun yüzünden 2-3 kere ban yedim.Aynı şekilde arkadaşlarımda eskiden basarlardı küfürü adamlarda ne hikmetse Anti-Ban Shield gibi birşey var.Onlar tam Hardcore'cuydu.Direk söverlerdi ingilizce Türkçe farketmeksizin daha 1 kere onun yüzünden ban yediğini görmedim.

Önceki gün ranked'da oyun kazanmak için geri çekil şuna focuslan tanky çık vb.. gibi takıma liderlik etmemden(adam nasus BT çıkıyor(25-30.dk 300stack var), adam vayne oynuyor deli gibi feedlenmiş dk olmuş 40 IE'den sonra GA çıkarım diyor.Karşıda 3 tane AP var bildiğin teq yiyor. vs. vs.) bunların hepsine kimin ne yapacağını kimin ne edeceğini söylediğim için önceki gün bildiğiniz ranked'da champ banlarken ekranın ortasına kocaman WARNING geldi.Son zamanlardaki tutumunuza dikkat eidn gibisinden(türkçesine böyle çevirdim.) Verbal Abuse: Harrassment. İmla hatası olabilir. Türkçesi; söz ile bulaşma,dalaşma(bi bakıma benim millete yazdığım şeyler'den dolayı.) İnsanlar cidden çok nankö,r kime focuslanacağını söylemem suç nasus'a 300 stack yapmış iyi cs'si olan adam gitmiş 3-Force çıkmış karşıda vayne var bildiğin 3 atıyor biizmkine çok zorladım git sat onu düzgün bir tank itemi al dedm randuin bişi ne alırsan al işte gibisinden son TF'yi onun sayesinde kazandık ve oyunu bitirdik.Riven var karşısında garen var 0-3 oynuyor devamlı gang yiyip yiyip ölüyor.Ward al diyorum turret altı farm yapmaya bak diyorum, zaten durumun kötü jungler gelmedikce gereksiz trade'ler atma adamla 1v1 atmaya çalışma demem, bizim takımdakilere oyun kazandırmaya çalışmam, 0-3 oynayan Jax'a 1v3 girme o kadar güçlü değilsin demem, en basit ingilizceyle dile getirmem TAKIMIMDAKİ ARKADAŞLAR REPORT SEBEBİ OLARAK GÖRÜYOR.

*Ciddi ciddi okuyun birşey kaybetmezsiniz.En azından az empati yapıp ne çektiğimi anlarsınız şu EUNE'de.

Sistemleri ne yazık ki otomatik paralarına kıyıp biraz çalışan alsalar sorun ortadan kalkacaktır Bu da yolladığım ticket

Ne yazik ki öyle , Oyuna başladım başlıyalı en ama en fazla ama en fazla 7 kere çıkmışımdır şimdiki çıkmalarımla beraber.bügün oyuna girdiğimde internet gitti oyunun yarısında geldim ve sonradanda gelsem hiç feedlemeyip elimden geleni yaptım report eden sadece 1 kişi vardır , birde 1-2 oyun sonra yine aynı şey oldu yükleme ekranında çıkış yaptı 25. dakkada geldim branddım çok mükemmel birşekilde oynayıp skorumu harika bir şekilde düzelltim bu maçta kimse report etmemiştir , her oyun afk kalıp trolleyen o kadar adam var bütün oyun kariyerim boyunca 4 veya 5 çıkmamla ban yedim sadece 2'si bu ay yapıldı , benim arkadaşım var her 10 maçtan 3'ünde çıkıyor ve 3. sünde 7 günlük ban yiyor.. Ben niye 10 maçımdan 2'sinde çıktım diye ban yedim [1 gün yediğimden pek üzülmüyorum , takım arkadaşlarımın oynunu bozduğumdan üzülüyorum ancak gelip durumları düzelttim] Şu durumda banı hak ediyormuyum evet ediyorum (her ne kadar bilerek çıkmayıp hemen girmeye çalışsamda) ancak ben bu banı hak ediyorsam oyunda ki troller , feederler ve benden daha çok bir şekilde afk olanlar neden ban yemiyor benim arkadaş listemde ekli bazı oyuncular 10 oyunun 3 ünde çıkıyor ve 3. sünde ban yiyor. Adalet sisteminiz yok mu sizin ?

Siz bu ticketi okurken eminim ki çoktan oyunda olacağım (banım bitmiş olacak) Benim bu ticketi yazmamda ki amaç cezamın kaldırılması felan değil , adaletsiz bir şekilde banladığınızı dile getirmek , umarım ki bunu okur ve sezon4 te ceza sisteminize farklı bir sistem getirirsiniz yaptığınız çok ama çok büyük bir haksızlık , En korktuğum şey ise bu uzun uzun yazdığım ticketten sonra alakasız otomatik bir cevap vermeniz olur ,

Düşüncelerimi çok sert bir dille söylemiş olabilirim eğer öyle birşey yaptıysam kusuruma bakmayın ancak burda gerçeklerden bahs ettim

• valla ben aylardır euwestte tribunalde dava oyluyorum, bu aralar türkler denk geliyor, ana bacı küfretmişler her raporlandıkları oyunda. 1 tanesi perma ban yemiş bugün geriye dönük sonuçlara bakarken farkettim, senin durumunu bilmiyorum tabiki ama küfüre kesinlikle taviz vermiyorlar kesin ceza alıyor kullanıcı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    BattleTag: Earthfrost#2537
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

valla ben aylardır euwestte tribunalde dava oyluyorum, bu aralar türkler denk geliyor, ana bacı küfretmişler her raporlandıkları oyunda. 1 tanesi perma ban yemiş bugün geriye dönük sonuçlara bakarken farkettim, senin durumunu bilmiyorum tabiki ama küfüre kesinlikle taviz vermiyorlar kesin ceza alıyor kullanıcı.

Tr sunucusundayım eğer küfüre ban atmaya başlarlarsa serverde adam kalmaz , ki şimdi kime sorsan küfür etmiştir bende ettim adamlar benim anama bacıma söverken sessiz kalamıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: R3PL4C3R

Katılıyorum çok saçma bir sistem var neye göre yaptırım uyguluyorlar anlamış değilim.EUNE'de S1 ve S2'de genellikle normal game oynarken deli deli adamlar gelirdi bende basardım küfürü(artık etmiyorum orası ayrı.).Onun yüzünden 2-3 kere ban yedim.Aynı şekilde arkadaşlarımda eskiden basarlardı küfürü adamlarda ne hikmetse Anti-Ban Shield gibi birşey var.Onlar tam Hardcore'cuydu.Direk söverlerdi ingilizce Türkçe farketmeksizin daha 1 kere onun yüzünden ban yediğini görmedim.

Sistemleri ne yazık ki otomatik paralarına kıyıp biraz çalışan alsalar sorun ortadan kalkacaktır Bu da yolladığım ticket

Ne yazik ki öyle , Oyuna başladım başlıyalı en ama en fazla ama en fazla 7 kere çıkmışımdır şimdiki çıkmalarımla beraber.bügün oyuna girdiğimde internet gitti oyunun yarısında geldim ve sonradanda gelsem hiç feedlemeyip elimden geleni yaptım report eden sadece 1 kişi vardır , birde 1-2 oyun sonra yine aynı şey oldu yükleme ekranında çıkış yaptı 25. dakkada geldim branddım çok mükemmel birşekilde oynayıp skorumu harika bir şekilde düzelltim bu maçta kimse report etmemiştir , her oyun afk kalıp trolleyen o kadar adam var bütün oyun kariyerim boyunca 4 veya 5 çıkmamla ban yedim sadece 2'si bu ay yapıldı , benim arkadaşım var her 10 maçtan 3'ünde çıkıyor ve 3. sünde 7 günlük ban yiyor.. Ben niye 10 maçımdan 2'sinde çıktım diye ban yedim [1 gün yediğimden pek üzülmüyorum , takım arkadaşlarımın oynunu bozduğumdan üzülüyorum ancak gelip durumları düzelttim] Şu durumda banı hak ediyormuyum evet ediyorum (her ne kadar bilerek çıkmayıp hemen girmeye çalışsamda) ancak ben bu banı hak ediyorsam oyunda ki troller , feederler ve benden daha çok bir şekilde afk olanlar neden ban yemiyor benim arkadaş listemde ekli bazı oyuncular 10 oyunun 3 ünde çıkıyor ve 3. sünde ban yiyor. Adalet sisteminiz yok mu sizin ?

Siz bu ticketi okurken eminim ki çoktan oyunda olacağım (banım bitmiş olacak) Benim bu ticketi yazmamda ki amaç cezamın kaldırılması felan değil , adaletsiz bir şekilde banladığınızı dile getirmek , umarım ki bunu okur ve sezon4 te ceza sisteminize farklı bir sistem getirirsiniz yaptığınız çok ama çok büyük bir haksızlık , En korktuğum şey ise bu uzun uzun yazdığım ticketten sonra alakasız otomatik bir cevap vermeniz olur ,

Düşüncelerimi çok sert bir dille söylemiş olabilirim eğer öyle birşey yaptıysam kusuruma bakmayın ancak burda gerçeklerden bahs ettim

Hadi Türkiye'de ki Support öyle haklısında EU Serverlarındakilerdemi aynı olur be isyanlardayım resmen oyun içi arkaşımla skype'ı bozulduğu için kendi aramıda Türkçe takım ile İngilizce konuşurken Türk olduğumuzu anlayan bir kısım noob turks, die, noob ottomans, idi*ts,re*tards anaya bacıya katanlarda oldu elbette.4 premade sadece karşı takımdada şansa Türk çıkıp konuştuğum için 4 kişlinin beni aynı sebepten reportladığınıda bilirim.Bunların hepsini oyun içinden offensive langue racism(ırkçılık) altına nedenlerinide yazıp reportladım ignoreladım üzerine, hatta SS alıp Ticket bile yollamışımdır feedback olarak.Gelen otomatik mesajın türkçesi ise şu.

Size yaşattığımız bu kötü durumdan dolayı özür dileriz.Çalışmalarımıza son gayret devam ediyoruz.Ne yazıkki gönderdikleriniz sonucunda size bir yaptırım uygulayıp uygulamadığımızı söyleyemeyiz.Ama adalet yerini bulucak.Oyuncuyu reportlamak için oyundan sonra ünleme bas fln fln..Sanki bilmiyoruz yazıda onu bile yazdık oyun sonundada reportladım görürsünüz diye.Sonuçta otomatik mesaj dikkat etmemişlerdir üstün körü bakmışlardır sonuçta.

He torpilleri var sabah-akşam RP çekiyorlar falan desem bende alasını çekiyorum ama geliyorlar tüm yaptımı bana uyguluyorlar.

• Yine saçmalayanlar dolmuş konuya.

Sen aynı konudan 3. Raporunu aldığında sana Warning verir, oyun ekranı sonrası. Eğer önündeki 9 oyunda aynı konudan en az 2 rapor daha yersen, Tribunal'a düşersin. Buraya kadar eyvallah.

Tribunal'da senin case cezalandırılıp diğer sihirdarlara sunulur, sihirdarlar senin Chat ekranını buildini skorunu görüp, haklı mı haksız mı diye değerlendirir. Burda genel bir sayı yoktur ama %70 ve üzeri ceza puanı alan oyuncular banlanabilir. Şans , senin case'in ne kadar oyuncuyla paylaşıldığıdır ve bu tamamen şans işidir. Muhtemelen senin case baya bir oyuncunun elinden geçip düşük not alıp ban yedi ve diğer afık ve fidırlar şanslı olup kurtulmuşlardır.

not1: oyuna girememe ve ya ayrılma Riot'un en hassas olduğu konudur genelde ban sebebi budur.

not2: bu bilgiler kesinlik içermez, bir Riot Sp.'in açıklamalarından alınmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    alt tab yapmayın alt f4 yapın bu üç.
    bir kere çıktığınız oyuna sonraki 3 dk içinde derhal tekrar girin, ya da ASLA ve ASLA girmeyin. bu da dört.
    hesabınıza girdiğinizde oyun hala devam ediyor ise derhal hesabınızdan çıkıp oyunun bitmesini bekleyin girdiğinizde herşey yerli yerinde olacaktır bu beş.
    (!) aralıklarla üstünden 10 oyun geçmeyen maçlarda 4. veya 6. kez (yediğiniz reportlara bağlı), ardarda 3. veya 4. maçta afk kalışınızda 3-7 gün ban yersiniz. eğer oyundan çıkıp DC yedikten sonra tekrar girerseniz ya da basede kalıp skill atarak oyuna katılmazsanız leavebuster tarafından kesin olarak 7 günlük ban yersiniz. eğer hiç tekrar etmeyen üstünden 10 maç geçmiş maçlarda ise ardarda 3.-4.-5. maçlarda afk kalışınızda 1-7 gün arası ban yersiniz. flameden veya ırkçlıktan yediğiniz warning sonra 9 maç içerisinde alacağınız 2.-3. aynı report sonucunda direkt olarak sorgusuz ve sualsiz bir daha asla açılmayacak şekilde permanent ban yersiniz.

bu bilgiler leavebuster anti-afk sisteminin mekanikleridir. bilgiler yüksek oranda kesinlik içerir. bazı 25 level altı hesaplarda istisnalar ile ilk afk kalışta 7 gün ve ardarda 3. kalışta permanent ban gelir. chargeback ve kullanım koşullarına uymamak permanent ban ve o ülkenin yasalarına bağlı olarak yasal yaptırımlar getirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

bakın beyler bir oyunu seçenekler kısmından kapatarak çıkmayın bu bir.
    basede kalıp ta skill atıp hareket edip te afk kalmıyorum DEMEYİN bu iki.
    bir kere çıktığınız oyuna sonraki 3 dk içinde derhal tekrar girin, ya da ASLA ve ASLA girmeyin. bu da dört.
    hesabınıza girdiğinizde oyun hala devam ediyor ise derhal hesabınızdan çıkıp oyunun bitmesini bekleyin girdiğinizde herşey yerli yerinde olacaktır bu beş.
    (!) aralıklarla üstünden 10 oyun geçmeyen maçlarda 4. veya 6. kez (yediğiniz reportlara bağlı), ardarda 3. veya 4. maçta afk kalışınızda 3-7 gün ban yersiniz. eğer oyundan çıkıp DC yedikten sonra tekrar girerseniz ya da basede kalıp skill atarak oyuna katılmazsanız leavebuster tarafından kesin olarak 7 günlük ban yersiniz. eğer hiç tekrar etmeyen üstünden 10 maç geçmiş maçlarda ise ardarda 3.-4.-5. maçlarda afk kalışınızda 1-7 gün arası ban yersiniz. flameden veya ırkçlıktan yediğiniz warning sonra 9 maç içerisinde alacağınız 2.-3. aynı report sonucunda direkt olarak sorgusuz ve sualsiz bir daha asla açılmayacak şekilde permanent ban yersiniz.

bu bilgiler leavebuster anti-afk sisteminin mekanikleridir. bilgiler yüksek oranda kesinlik içerir. bazı 25 level altı hesaplarda istisnalar ile ilk afk kalışta 7 gün ve ardarda 3. kalışta permanent ban gelir. chargeback ve kullanım koşullarına uymamak permanent ban ve o ülkenin yasalarına bağlı olarak yasal yaptırımlar getirir.

Ne yani sorunu çözüp takımıma destek olmak için tekrar girmiyeyim mi çok saçma

• quote:

quote:

eğer aradan 3 dk geçerse dc olursun ve oyundan düşersin yeniden bağlandığın zaman bahsettiğim cezaları yersin bunu bir daha yaptığın halde 7 günlük yiyeceksin o yüzden eğer ardan ufak bir zaman geçse bile oyundan düşersin ve yeniden ban yersin. saçma ama leavebuster böyle işliyor.

• quote:

quote:

quote:

eğer aradan 3 dk geçerse dc olursun ve oyundan düşersin yeniden bağlandığın zaman bahsettiğim cezaları yersin bunu bir daha yaptığın halde 7 günlük yiyeceksin o yüzden eğer ardan ufak bir zaman geçse bile oyundan düşersin ve yeniden ban yersin. saçma ama leavebuster böyle işliyor.

Düştüğüm oyuna bir daha girmem o zaman ne kadar boş bir sistem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.