Şimdi Ara

League of Legends - 3D Oyun Keyfinin Tadına Varın ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
7.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim ekran kartı desteklemiyo yazıyor (nvidia geforce gt 630) ama nvidia denetim masasında burda arkadaşın gösterdiği 3d kurma yeri falan hep var , ACABA KURSAMMI BUNU ? yoksa yapmiimmi? hatta programlarda bile 3d vision görüntüleyicisi var basınca 3d vision etkinleştirilmedi diyor. yani kurayım mı bunu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansu789

benim ekran kartı desteklemiyo yazıyor (nvidia geforce gt 630) ama nvidia denetim masasında burda arkadaşın gösterdiği 3d kurma yeri falan hep var , ACABA KURSAMMI BUNU ? yoksa yapmiimmi? hatta programlarda bile 3d vision görüntüleyicisi var basınca 3d vision etkinleştirilmedi diyor. yani kurayım mı bunu ???

Gt630 3d için çok güçsüz bir kart yapmanı tavsiye etmem.Lol 3d için nvidia tarafından en az gtx560 Amd tarafından 6850 filan öneririm ki Nvidia 3d işinde Amd den daha iyi.

DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü
  • Red-Cyan gözlükleri nerden alabilirim bende deneyeyim :) Monitörlede alakası var değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CevizYağı

dediklerini yaptım kör oldum şimdi dokunmatik ekrandan okuyorum inanamayın

Ahahahah çok güldüm yaa.
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.