Şimdi Ara

League Auto Chess ve PBE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben auto chess e cok sarmis birisiyim, LoL e geldigini duyunca cok sevindim Dota dan daha zevkli olacagi bence kesin. Sormak istedigim sey su, PBE de bu mod oynanabiliyormus galiba ama benim hesap turkiye sunucusundaydi. Acaba bu mod Turkiye PBE sunucusunda da var mi su an? Var ise nasil pbe hesabi aciliyor? Yardimci olanlara simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'nin PBE sunucusu diye bir şey yok.
    PBE sunucusu, tamamen farklı bir server.
    O serverda hesabın olması yetiyor.
    Ek olarak oyunun PBE versiyonunu da indirmen gerekiyor.

Edit: PBE hesapları, takdir seviyesi 3'ün üstünde olan herkes açabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 18 Haziran 2019; 14:58:32 >
  • Cruella kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler.

• Şuan alabilirsin pbe hesabı
  • Jalikarnas kullanıcısına yanıt
    honor seviyesi 3 istiyormuş denedim de, kaç senedir oynamıyorum yatar o iş muhtemelen :P

• daha pbe ye gelmedi diye biliyorum
  • Suzuya.Juuzou kullanıcısına yanıt
    pbe de ve bu hafta open betaya cıkacak hatta.

League auto chess sistemini birazcık değiştirmiş ve çok güzel olmuş. O round kapıştığımız kişi ile aynı masayı izliyoruz yani canlı 1v1 gibi. Normal auto chess de sadece kendi masamızı koruyorduk. League'de kapıştığın kişi kaybederse direkt sağlık kaybediyor, ayrıca bu sayede oyun süreside baya kısalmış 20-30 dakika sürecekmiş 1 maç. Şimdi dota underlords ile bi kapışma içerisinde olacaklar. Dota underlords daha çok mobil sürümü için yapmılmış olsa da yine de baya oyuncusu olacaktır cünkü cross platform, ama league'in sistemi de çok leziz duruyor. İkiside bu hafta çıkacak yüksek ihtimal bakalım hangisi daha zevkli :p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

pbe de ve bu hafta open betaya cıkacak hatta.

League auto chess sistemini birazcık değiştirmiş ve çok güzel olmuş. O round kapıştığımız kişi ile aynı masayı izliyoruz yani canlı 1v1 gibi. Normal auto chess de sadece kendi masamızı koruyorduk. League'de kapıştığın kişi kaybederse direkt sağlık kaybediyor, ayrıca bu sayede oyun süreside baya kısalmış 20-30 dakika sürecekmiş 1 maç. Şimdi dota underlords ile bi kapışma içerisinde olacaklar. Dota underlords daha çok mobil sürümü için yapmılmış olsa da yine de baya oyuncusu olacaktır cünkü cross platform, ama league'in sistemi de çok leziz duruyor. İkiside bu hafta çıkacak yüksek ihtimal bakalım hangisi daha zevkli :p
    Taktiklerini bekliyoruz hocam oyun çıkınca

• PBE ye geldiğini bilmiyordum bi deniyim eyv

• quote:

Orijinalden alıntı: lalale

PBE ye geldiğini bilmiyordum bi deniyim eyv
    benim hatam pbe ye bu hafta geliyormuş, herkes oyun open beta oluyor gibisinden konuşuyordu da.

Dota underlords bu hafta herkese açılıyor ama League bence her türlü götürür auto chess işini. Gerçi Dota Underlords daha cok mobil için yapmış, cross platform olması da çok güzel bilemedim. League balance konusunda sorun yaşayabilir belli bi süre ama sistemi çok daha güzel olacağı kesin. Doga Underlords sırf hunter comp kaynıyo onda da şu an balance sorunu var.

League inşallah çok zevkli olur.

• güzel mod

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tek anlıyamadığım şey bir oyunun konsepti çok tutunca neden sadece maksimum 1 yıl moda olucak bir şeyi farklı şirketlerde de çıkarırsınki yani...

• etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    1 seneden uzun süreceğine eminim, bunu görmüş olacaklar ki bu modu yapıyorlar.

Battle royale de böyleydi, 1 oyun uzun süre piyasayı tek başına yönetti tüm paraları yedi. Sonradan herkes yapınca haliyle düştü eskisi gibi olamadı aynı oyun.

Şimdi bu auto chess de de öyle bir etki olabilir gibi görünüyor, çok fazla oyuncusu var cünkü. İşi şansa bırakıp tek 1 oyunun piyasayı yönetmesini istemiyorlar haliyle hepsi şimdi stand alone sürümünü çıkarıyor. Keşke lol de stand alone yapaydı cross platform ama mod olarak getirmeyi tercih ettiler üzücü cünkü hem drodo versiyonu hem valve'ın versiyonuna göre çok daha güzel olacağına eminim :<
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.