Şimdi Ara

Leadtek Winfast PX8800GT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım Leadtek 8800GT ekran kartımı satıyorum.
    kartın fatura tarihi 7 mart 2008.
    satış iptal

Exada 335 YTLye satılıyor, ancak stokta yok. stokta olan en ucuz yerde 371 ytl. Sparkle 8800GT Coolpipe3'ü referans göstermeyin, ki açıkça diyorum, eğer anakartınızın kuzey köprüsüyle sorun yaratmıyorsa, diğer tüm kartları ve satın alma kanallarını es geçin, doğrudan onu alın. benim anakartıma uysaydı, ben şahsen alırdım.

Kartın resmi sitesi: WinFast PX8800 GT

İncelemesi: From Extreme to Mainstream: Nvidia GeForce 8800 GT from Leadtek

Sitelerdeki resimler revizyon 1 resimleridir. bendeki kart rev2 ve kartın temsili resmini ekledim.

Kutu İçeriği: NeverwintersNight2 oyunu-dvd, Sürücü dvdsi, pci-e güç kablosu, svideo to hdtv kablo, dvi to vga adaptör. (kutu içeriğine dokunulmamıştır, poşetleri ve dvd zarfları kapalıdır.)

512 MB gddr3 qimonda 1.0 ns ramler var. standart hızları 600/1800. 1.0 ramlerin teorik hızı 2000 mhz. dileyen olursa, leadtek 8800gt extreme biosunu atar yollarım (720/2016) bu biosun kendi voltajı da ayrı. Her iki kartın donanımsal farkı yok.

quote:

A minimum recommended 400W system power supply (with 12V current rating of 26A).

Satış nedenim; kartı incelemek için kampanyadan aldım. kartın fiziksel yapısını gördükten sonra, incelemeye gerek olmadığına karar verdim. Şu an takılı değil sisteme.

işime yarayabilecek bir şeylerle takas olur.
    -alan kişi bir hafta içerisinde, sebepsiz yere de iade edebilir. aldığım ücreti aynen öderim.
    -ürün arızalı diye veya benden kaynaklanan iade olursa, aldığım ücreti aynen öderim, üstüne kargo ücretlerini de öderim. alıcının havale/eftden kaynaklanan masrafı olursa, onu da öderim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 15 Mayıs 2008; 0:41:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güzel vga hayırlı satışlar mahircim
  • Türkiyede pek bulunmayan 8800lerin performanslı örneklerinden birisi
  • kullanmanadan satıyosunuz sürekli para kaybediyosunuz mantıgınızı çözemedim ne oynadında oynatmadı bu kart parası fazla olan varsa alabilirim duyrulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: tool200
    kullanmanadan satıyosunuz sürekli para kaybediyosunuz mantıgınızı çözemedim ne oynadında oynatmadı bu kart parası fazla olan varsa alabilirim duyrulur

zarar etmiyorum. Çünkü bunu satınca yerine almak istediklerimi bu fiyata alabiliyorum. ayrıca kampanyadan almıştım. 3-5 ytl gibi bir eksiğe satıyorum ki, normal fiyattan da alsam yine farketmezdi.
    şu an kullandığım palit 8800gt var zaten.

bunun spdif özelliğini modlayacağım diye almıştım ama gerek kalmadı. satış nedenim bu. Yukarıda da yazdım.

Gigabyte yeni tasarım 8800gtyi merak ediyorum ve onu almak istiyorum.
    O olmazsa yine palit 8800gt alacağım çünkü elimdeki su soğutma bileşenlerime uyuyor pcbsi.

Bunların özetini yukarıda yazmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 15 Mart 2008; 17:14:04 >

• PM
    ...................
    EDIT: anlaşıldı merkez... Son derece açık ve dürüst cevabınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 16 Mart 2008; 17:29:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilidan
    PM
    Kart verdiğiniz linkteki incelemedeki gibi EXTREME EDITION ise 3D mark06 da dahil heen hemen her platformda 8800GTX leri bile sollamış. Gerçekten çok güzel.

Bendeki kart extreme değil. incelemeyi kartın hakkında fikir olsun diye verdim. iki kart arasında sadece bios farkı var.
    Bu arada incelemede adı geçen 8800gtx, oclenmemiş. 8800gt ise ocli. 8800gt, 8800gtx'e rakip olamaz maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600GT 128Bit==9800Pro 256Bit
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı satışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GentleGiant -- 18 Mart 2008; 1:09:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

quote:

Orjinalden alıntı: ilidan
    PM
    Kart verdiğiniz linkteki incelemedeki gibi EXTREME EDITION ise 3D mark06 da dahil heen hemen her platformda 8800GTX leri bile sollamış. Gerçekten çok güzel.

Bendeki kart extreme değil. incelemeyi kartın hakkında fikir olsun diye verdim. iki kart arasında sadece bios farkı var.
    Bu arada incelemede adı geçen 8800gtx, oclenmemiş. 8800gt ise ocli. 8800gt, 8800gtx'e rakip olamaz maalesef.

bu isin pirisin anlasilmistir.bu sekilde aciklayici konusmanda insana guven veriyor.arabaya yatirmasaydim paraciklari bole bisi alacaktim

• Fıstık gibi ve yakısıklı bi kart. Leadtek iyi markadır. Kur artmadan önce Vatan bilgisayar bunu kampanyada 290 liraya vermisti. Ama simdi kur artınca 365 tl olmus yenisi.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31243

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH.Ethem -- 21 Mart 2008; 23:00:57 >
  • Bonusa %28 indirim kampanyasıyla 6 Martta 296 YTL'ye satıldı. ben 7 martta alınca kur farkından 300 ytlyi geçmişti.
    yani o kampanya fiyatıydı, 279 dolar+kdv idi, şimdi 272 dolar+kdv olmuş.

quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ethem
    Fıstık gibi ve yakısıklı bi kart. Leadtek iyi markadır. Kur artmadan önce Vatan bilgisayar bunu kampanyada 290 liraya vermisti. Ama simdi kur artınca 365 tl olmus yenisi.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31243

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 22 Mart 2008; 8:18:48 >

• en 8500 gt ye kadar düşmüş durumdayım yardımlarınızı bekliyorum :) pm
  • p.m.
  • pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: qzwxec

512 MB gddr3 qimonda 1.0 ns ramler var. standart hızları 600/1800. 1.0 ramlerin teorik hızı 2000 mhz. dileyen olursa, leadtek 8800gt extreme biosunu atar yollarım (720/2016) bu biosun kendi voltajı da ayrı. Her iki kartın donanımsal farkı yok.

pm

Biraz alakasız olucak belki ama bendede aynı kart var ve bende nisanın ortasında eksadan aldım senin burda söylediğin ilgimi çektide Extreme edition bios'u atılabiliyor demişin ve kartlar arasında donanımsal olarak bir değişiklik yok demişin bundan eminmisin ve bios larıda tamamen donanımsal ve kapasite olarak aynı mı acaba? ve sen denedin mi extreme biosu atmayı? çünkü eğer oluyosa bende atmayı düşünüyorum.

Bi de ben Leadtek in sitesinde Extreme için bios bulamadım normal 8800 gt için bios var extreme biosunu nerden buulabileceğimide söylersen çok makbule geçer, tabi biosun güvenilir bir siteden veya kaynaktan olması gerek.
    Şimdiden teşekkürler.

Sana hayırlı satışlar.

• extreme adı verilen bios, bir kaç değer farklılığından başka bişey değil.
    www.techtowerup.com sitesinde çok sayıda bios var.

ancak her olasılığa karşın, kartın soğutucusunu söküp, ramlere bakın. leadtek, zayıf bir ihtimal de olsa quimonda ram bulamayınca, samsung ram kullanmış olabilir. o zaman samsung rame göre bios dosyası çekersiniz.

işin ideali ise şu:

önce, ekran kartının maksimum stabil oc değerlerini bulursun.

www.bootdisk.com adresinden bir dos başlangıç cdsi hazırlamak için image çeker ve başlangıç cdsi oluşturursun.

nibitor programını indirirsin. (bios dosyasında değişiklik için)

NvFlash dosyasını indirirsin.

önce ekran kartının orjinal biosunu kaydedersin. bu hddde, çok önemli arşiv bölümünde durur.

sonra bu dosya üzerinde, nibitor ile, sadece frekans değerleriyle oynarsın. daha önce belirlediğin maksimum stabil değerlere ayarlarsın. timinglere kesinlikle dokunma. voltaj değerleri ise, leadtek, voltaj isteyen bir kart değil. ancak dilersen voltajları da 0,05 volt yükseltirsin, yine maksimum oc testi yapman gerekir. ayrıca dilersen kartın açılışta gösterdiği markayı falan değiştirebilirsin. dilersen farklı bir kartın id numarasını da girebilirsin. ama bunların performansa etkisi yok.

Bios dosyasındaki değişikliklerden sonra kaydedersin ve kaydettiğin bu dosyayı, fat dosya sisteminde bir yere atarsın (cd-r, cd-rw, floppy disket, hdd üzerindeki küçük bir bölüm-ki benim hddlerden birinde, 100 mblık fat formatlı bir bölüm var, anakartın bios ve bios flash dosyaları, vga bios ve flash dosyaları gibi şeyler orda kayıtlı. öyle disketle falan uğraşmıyorum.)

dos başlangıç cdsiyle sistemi başlatıp, fat ortamındaki nvflash yardımıyla yeni editlediğin biosu yüklersin. sistemi açarsın ve test edersin. bu kadar.

genel olarak, tüm firmware yüklemeleri bu şekilde yapılır: (blitz extreme@maximus formula, 6200td@6600, 9550@9600, 9800pro@xt, p4v8x-x@p4v800-x, philips dvd-rw@plextor dvd-rw vs vs)

• Cevap biraz geç olucak ama teşekkürler "qzwxec", bios u nibitor den editleyip yazdırdım. voltaj değerleriyle oynayıp kartı 700,1750,1000 değerlerinde çalıştırmayı başardım ve orjinal bios u mu editledim çünkü diğer bioslardaki timingler orjinal bios un kilerden daha kötüydü kart önceye göre 5,6 derece kadar daha fazla ısınıyor ama hiçbir sorun yok bu arada o 720,1008 bios olmadı çünkü kart bu hızlarda stabil çalışmıyor en azından bende çalışmadı büyük ihtimalle extereme versiyonu içindir yani extereme çok ufakta olsa bir donanım farkına sahip olabilir belki.Neyse, yani kart çok iyi ve sessiz çalışıyor ben memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.