Bildirim
leadtek winfast 6600gt o/C
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
O kadar 6600gt kullanan var bi el atıverin beyler -
dostum bende exterme modeli var 620 1380 sorunsuz çıktım -
ben def soğutmada 559/1175 e çıkıyodum.önüne 80mm aopen kasadan çıkan güzelbi fan koydum.arkasınada eski amd işlemci fanımı koydum.sıcaklık 12 derece falan düştü ama kartın oc performansı artmadı.çok garip -
Ya çıkıyo ama birazda şansa ve çoook yavaş oluyo.Şunun test etmeden apply yolu olsa süper olucak kart kaldırırda testten geçmedi diyo -
dostum bende bu değerlere riva tunerle çıkmadım ati toolla çıktım riva tuner izin vermiyor bu değerlere çıkmama birde ati toolu dene -
evet ati tool un son versiyonu ile çıktım bu değerlere bende.bide artifact scan ile test et gerçekten işe yarıyor -
Ok deniyim teşekkürler haber veririm size -
Eğer belirtilen saat hızlarında çalışmadı gibi bir mesaj alıyorsan. Rviatuner'da Power User sekmesinde Nvidia / Overclokcing de Disable Internal Clock değerini 1 yapıp işaretlersen daha yukarılara da çıkarsın. Alternatif olarak Ati tool da iyi bir program onla da devam edebilirsin. -
powerstrip diyede bir program var oda güzel
570/1250 benimde silencer la -
atitool 0.25 deneyin gidio vmod deneme gibi bi şansınız varsa baya gider 6600ler okadar çok yüklenilmiş bi kart olsada çok yiyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X