Şimdi Ara

leadtek winfast 6600gt o/C

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dün zalman vf700-cu aldım taktım karta sıcaklık 29dan şaşmıyo süper fakat bitürlü 570/1096 üzerine çıkamadım

Kendi sürücüleriyle hiç olmuya zaten yine rivatunerla buraya kadar çıkabildim özellikle memory clock çok az çıktı gibi geldi nedir sorun acaba ?

• O kadar 6600gt kullanan var bi el atıverin beyler
  • dostum bende exterme modeli var 620 1380 sorunsuz çıktım
  • ben def soğutmada 559/1175 e çıkıyodum.önüne 80mm aopen kasadan çıkan güzelbi fan koydum.arkasınada eski amd işlemci fanımı koydum.sıcaklık 12 derece falan düştü ama kartın oc performansı artmadı.çok garip
  • Ya çıkıyo ama birazda şansa ve çoook yavaş oluyo.Şunun test etmeden apply yolu olsa süper olucak kart kaldırırda testten geçmedi diyo
  • dostum bende bu değerlere riva tunerle çıkmadım ati toolla çıktım riva tuner izin vermiyor bu değerlere çıkmama birde ati toolu dene
  • evet ati tool un son versiyonu ile çıktım bu değerlere bende.bide artifact scan ile test et gerçekten işe yarıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xfx 7600 gt Agp
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ok deniyim teşekkürler haber veririm size
  • Eğer belirtilen saat hızlarında çalışmadı gibi bir mesaj alıyorsan. Rviatuner'da Power User sekmesinde Nvidia / Overclokcing de Disable Internal Clock değerini 1 yapıp işaretlersen daha yukarılara da çıkarsın. Alternatif olarak Ati tool da iyi bir program onla da devam edebilirsin.
  • powerstrip diyede bir program var oda güzel
    570/1250 benimde silencer la
  • atitool 0.25 deneyin gidio vmod deneme gibi bi şansınız varsa baya gider 6600ler okadar çok yüklenilmiş bi kart olsada çok yiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.