Şimdi Ara

Leadtek 7600GT 3dmark01-03-05-06 Testleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firmaların web sayfalarından ziyade telefon ile bilgi almanızda yarar var sayfaları güncel değil.

Ürün temini için: exa: 0216 418 92 00 ve eksen: 0216 418 00 21
  • Ben bu konu açılır açılmaz bakmıştım ve çalışıyordu, hatta 7600gt stokta vardı
  • ShaRLooT hala var eksende
  • Ürün piyasaya kasten sunulmuyor arkadaşlar. Diğer kartların satışını öldürmemek için, bir süre diğer kartların stokları bi nebze olsun eridikten sonra yaygınlaşacaktır.
    Link isteyen arkadaşlara bi karşılık gelmemesinin sebebi bu.
    Hepsiburada'dakinin fiyatı da malum... Kartı avantajlı olmaktan çıkaracak kadar yüksek!
  • Bahsi geçen firmaların fiyatları nakit alımda çok daha uygun ve ucuz hepsiburada ile aralarında en az 60ytl fark ediyor
  • yurt dışında ingilterede veya abd'de kaç para 7600gt'ler yada 7900gt'ler
    7600gt 'yi alsak sli yapsak ne olur ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mdg

yurt dışında ingilterede veya abd'de kaç para 7600gt'ler yada 7900gt'ler
    7600gt 'yi alsak sli yapsak ne olur ???

walla dışarda burdaki fiyatlardana daha ucuz o kesin SLi testlerindede 7600 iyi çıkmış yane yabana atımayacak performans veriyo..Dx10 çıkana kadar alınacak yada SLi için en iyi seceneke sayılır...
    Fiyatlar içinde new egg e bak istersen
  • Bu ürün nedense 7900GT den daha iyi o/c oldu 200$ lık fiyatı ile de gayet iyi geldi bana x1800gto ' yu
    bekleyelim artık bakalım neler olacak.

Oyun testleri bir kaç gün gecikti malüm iş yoğunluğu
  • 1800 gto olar trye geldi ama fiyatı pekte uygun değil.arenanın bayi satış fiyatı 250 dolar gibi olduktan sonra bi anlamı yok.gerçi biosu modlanıp 16 pipe oluyomuş ama yine arada fiyat farkı var.ikisinin performansını yan yana koyduktan sonra radaki fiyat farkına değer mi değmez mi
    onu da tartışmak lazım.
  • Bu üründen alıp kullanan arkadaşlar da yaptıkları testleri eklerse memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Bu üründen alıp kullanan arkadaşlar da yaptıkları testleri eklerse memnun olurum

Çaktırmadan up yapmışın
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Bu üründen alıp kullanan arkadaşlar da yaptıkları testleri eklerse memnun olurum

Çaktırmadan up yapmışın

Sende dewam ettirmişin benim gibi

• slm.. 2 gün önce leadtek 7600 gt tdh extreme ekran kartıma zor da olsa kavuştum.... tek kelimeyle süper bi ekran kartı....fakat donanımsal bişey galiba oyunlarda 1024*768 çözünürlük dışındaki çözünürlükleri göstermiyo ve de oynamıyo tabiki...lcd monitör kullanıyorum ..masaüstü 1280*1024 de olmasın rağmen oyunlardaki bu sınırlama acaba neden kaynaklanıyor..yardımcı olursanız sevinirim
  • bu kart performans olarak 6800GT'den iyi mi?
    6800GT'ler pek piyasada kalmada ama yabancı sitelerde falan fiyatları daha yüksek bu karttan...
  • of yaa bende 6800GS nin sihrine kapıldım sonra bu çıktı ama olsun bendekinin GS si yeter
  • BENDE ALIYORUM 7600GT AZ KALDI BU HAFTA İÇİNDE İNŞALLAH
  • arkadaşlar standart overclocksuz 3d mark 2005 puanım. iyimi? (sistemim imzamda var)

http://img106.imageshack.us/img106/5217/3dmark1as.jpg

http://img106.imageshack.us/my.php?image=3dmark1as.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_iz -- 10 Mayıs 2006; 23:41:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plakton

285 e 1800 xl varken bu kartı almak pek mantıklı değil.en takoz 1800 9k alır 2005 den ve 1800 xl ler 256 bit.

dostum 7600gt ile x1800xl aynı sınıfın kartları değilki.kıyasın yanlış hemde 1800xl nin fiatı ile 7600gt arasında dağlar kadar fiat farkı var.ama x1800gto ile 7600gt karşılaştırılabilir
  • Yaptığın test için çok teşekkürler BeyazBüyü abi. Kart bencede çok güzel. Fiyatları biraz daha düşsün o zaman kendime bir tane düşünüyorum.(X700 Pro'yu yenilemenin vakti geldi galiba )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 18 Mayıs 2006; 22:07:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

quote:

Leadtek 7600GT 3dmark01-03-05-06 Testleri

7600GT soğutmak için farklı bir alternatif

sekle bakılırsa bu 7600gt ler aynı 6600gt gıbı sılencer nv6 rev2 kullanıyor sanırsam
    hımm hazır sılencerda varken 7600gt ye gecsekmıkıne

zaten aynı pcb yi kullanıyolar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.