Şimdi Ara

Leadtek 6800GS TDH 3dmark01-03-05-06 Testler ve Yorumlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
5.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben almazdım beyazbüyü hem şu thermal throtling zırvasından dolayı hemde gto2 yi bi ara getirtmek için çok uğraşmıştım ama olmadı olamadı hasan'a sor anlatsın sana ama ben x850xt aldım ve sonra bu kart tr'ye girdi ben x850xt alamadan girseydi direk atlardım ama x850xt yide çok uygun fiyata aldım bayii fiyatına
  • Bu konuya reklam demeyin de ne derseniz diyin...Cemal efendinin dediği gibi zamanında beyazın çok kişiye gto tavsiye ettiğini gördün,okudum!Forumdan tanıdığım kadarıyla Beyazbüyü ekran kartlarını bilgi maksatlı genelini test etti ve çok kişiyede kaynak oldu denebilir!..Reklam yapacağınıda yaptığınıda sanmam!
  • Bu karta kardeş aranıyor önce moboyu satalım SLI da çok canlar yakar
  • yaa kartın fanı cok seslı haberınız olsun su an elımde var bı tane. kesın silencer gerekiyo
  • hakkaten silencer almak şart oluyo bu yeni çıkan ekran kartlarında ekstradan bide ona para veriyoz adam gibi soğutma yapamıyor firmalar
  • Bende 9999GE modsuz 350/1000 12p/5v sistem 2400de iken 10*240
    22k 01
    10,5k 03
    4,5k 05

GSnin eski versiyonu gibi bijii işte Asusun yaptığı ara karttan biri
    referans olsun die veridim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: starway

hakkaten silencer almak şart oluyo bu yeni çıkan ekran kartlarında ekstradan bide ona para veriyoz adam gibi soğutma yapamıyor firmalar

ya soğutması iyi yinede çok sesli çalışıyor ya

Bu kartı SLI yapabilme gibi bi şansımız var gto2 yi yapında görelim

• onun da crossfire desteği var arkadaşım
  • bildiğim kadarıyla yok.gto2 lerin.
  • gt,gto,gto2 bu ürünlerin fanları her zaman seslidir bu konuda birden fazla konu forumda
    mevcuttur.

6800gs nin fan sesini ben duymuyorum duyanlara da lafım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 8 Şubat 2006 0:04:05 >
  • Ya şu 6800gs acaba benim sistemde biraz gazlasak kaç alır
    Bu arada beyazbüyü hayırlı olsun. Güzel testlerinin devamını bekliyorum. Yalnız x800gto2 fiyat avantajıyla bence de daha mantıklı bir seçim şu anda. Tabi 6800gs sli yapmak da güzel bir zevk olacaktır
  • O zaman 16 pp li x1800xt ile 24 pp li 7800gtx ide karşılaştırılmasın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozan Baseski

Ya şu 6800gs acaba benim sistemde biraz gazlasak kaç alır
    Bu arada beyazbüyü hayırlı olsun. Güzel testlerinin devamını bekliyorum. Yalnız x800gto2 fiyat avantajıyla bence de daha mantıklı bir seçim şu anda. Tabi 6800gs sli yapmak da güzel bir zevk olacaktır

Teşekkür ederim ozan abi slı da güzel bir kart gerçektende.
  • @BeyazBüyü tamam sanirim birbirimizi bir an yanlis anladik surci lisan eylediysek affola size iyi calismalar bol sanslar bu arada benimde ilk dusundugum kart 6800GS idi nasip deilmis
  • yaw tartışılmıcak şeyi ısrarla tartışıyoruz.

Beyazbüyü yapmış testleri koymuş ortaya , herşey ortada :

işte hendek işte deve demiş yani kısaca . Herkesin şahsi görüşünü belirterek daha önceki konulara yabancı veya tümmesajları okumamış arkadaşlarıda yanlış yönlendirmeye sevk edebilirz arkadaşlar.

Topic 6800GS mi x800GTO mu almalı topiğine dönmüş.

oysa başlıiı okursanız " 6800GS testleri yazıyo

birbirimizi yemeğe gerek yok arkadaşlar , @Beyazbüyü abi sende koy şu SLI testlerini koyacaksan yoksa küsecem bak sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir_bado -- 8 Şubat 2006 1:25:55 >
  • @BeyazBüyü
    _____________________________________________________________________________________________

Özür Dilerim Abi haklısın zaten reklam yapmadığın belli maksadımı aşmışım ama ne demek istediğimi yanlış yoldanda olsa anlamıştır arkadaşlar.Hata yaptım seni kırdım özür dilerim...
    _____________________________________________________________________________________________

evet 6800gsden sli yapılırsa fiyat performans olarak x850 crossfiredan daha mantıklı bi çözüm olur bu konuda bu kart Bir numara zaten ati kartın crossfire boarduda ayrı bir rezalet biosu toparlayamadan kart çıkarmışlardı.

Benim 9800 kartım bozulduğu için ben orta seviye bi pci express kart alcam ya x800 ultimate yada x800gto2 almayı düşünüyorum sli alcak bütçeyi oluşturamatık zamansız arıza yüzünden..
  • @bahadir_bado

geyiğe sarmayalım nihehe sen önce anakartını bana ver ben 6800GS'ye kardeş buldum bile.
  • o zaman leadtek a400gt geforce 6800gt bu karttan daha iyi mi oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: orchun

o zaman leadtek a400gt geforce 6800gt bu karttan daha iyi mi oluyo

16 pipeline barındırması nedeniyle daha iyi denilebilir. Ama fiyat-performans olarak 6800gs önde şu an.

@Beyazbüyü

Sana ucuz yollu bir Epox 9NPAJ SLI iyi gider.
  • 06 puanında kesin bir terslik var, 2. test Firefly Forest FPS'si çok düşük kartın. Oradan puan kaybetmiş zaten, normalde en azından 2.5K alması gerekirdi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.