Şimdi Ara

Leadtek 6800GS TDH 3dmark01-03-05-06 Testler ve Yorumlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
5.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya s3 ten sonra fan sesi gerçekten fazla oldu s3 te fan bile yoktu

@BeyazBüyü

senin dediğin optimize edilmiş driverlerı deniyince skorlar yaklaşık 1-1,5k falan düştü 3k3 de.Herhangibir bios mod falan yapılabilinirmi sen bi denermisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hannibal

ya s3 ten sonra fan sesi gerçekten fazla oldu s3 te fan bile yoktu

@BeyazBüyü

senin dediğin optimize edilmiş driverlerı deniyince skorlar yaklaşık 1-1,5k falan düştü 3k3 de.Herhangibir bios mod falan yapılabilinirmi sen bi denermisin

Testi yaptığım işletim sistemi karma karışık formatlayıp şöyle güzel bir drıver ile 14k alırım diyorum.

Bios mod vs. gerek yok zaten ürün ortada canavar canavar.

• ürün canavarda ben yine olursa bios mod yapmak istiom x800gto lara göre 3k5 değerleri düşük ama ya.Ben en fazla 5926 görebildim.
  • Overclocklu testleri ilk mesaja ilave ediyorum oradan takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 7 Şubat 2006 14:27:30 >
  • valla ben siparişi verdim bile gigatek amcamısa nolur nolmas kalır kalmas falan neme lasım yaf
    bu arada beyaz büyü ye çok teşekkür ediyorum ellerine pc sine sağlık
  • @BeyazBüyü yeni kartın hayırlı olsun.
    Gerçekten güzel çıkmış kart
    Bide SLI yapsan deme keyfine
  • quote:

Orjinalden alıntı: budur

valla ben siparişi verdim bile gigatek amcamısa nolur nolmas kalır kalmas falan neme lasım yaf
    bu arada beyaz büyü ye çok teşekkür ediyorum ellerine pc sine sağlık

rica ederim

@BuRaK

örnek diğer testler

http://www.motherboards.org/reviews/hardware/1564_6.html

Leadtek 6800GS TDH 3dmark01-03-05-06 Testler ve Yorumlar

• quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

quote:

Orjinalden alıntı: **cleverboy**

Beyler anlamadığım bir şey
    yaw benim 9800xt default değerlerde 3dmark01 de 20 K alıyor.arkadaşın 6800gs 19 k almış.2001 de ben ondeyim
    ana 3dmark03 de ben 7 k da cakıldım arkadaş 12k almış.bını bana cok iyi acıklayacak bir arkadaş varmı aramızda.6800gs yeni teknoloji bir kart oldugu içinmi daha iyi buan alıyor.

bu arada benim 9800xt 400/350(700)default
    arkadaşın 6800gs 485/1100 (bu değerler benim default olacak 30k)

Çok normal çünkü 3DMark01 işlemci ve ram performansına bakar. Tabi ekran kartının GPU ve RAM hızları da önemli. Kısaca artık realiteden çok uzak mhz bağımlısı bir test haline geldi bu yüzden imzandaki oc sisteminle daha yüksek puan alman çok normal. Zaten Beyazbüyü arkadaşımız testi 3000+ stock şekilde yapmış. Ben 2001'de 22K alıyorum VGA oc'lu değilken.

@dikmenibo;

6600GT ile pandora tomorrow ve warrior within oyunları veriliyor.

hocam 2 hadta önce aldım leadtek 6600GT ve yanında Splinter cell chaos theory ve pop warrior within DVD lerini veriyorlar

• 8 aydır kullandığım X600XT nin kutusundan da pop w.w. ve splinter cell çıkmıştı...ki 6600 gt den haydi haydi çıkar!

bide arkadaşlar konu özünden sapmasın artık

@digihex
    2005 de al dostum scoru da ona göre karşılaştırma yapalım..Beyazbüyü 2001 i deafult değerde almış! bekliyoruz scorunu!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savage -- 7 Şubat 2006 16:42:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

quote:

Orjinalden alıntı: Dragon_Rider

quote:

Orjinalden alıntı: papercut

hayırlı olsun güle güle kullan, (hala 6600GT den kalma oyunları mı veriyor Nvidia :D)

bence oyunlar mükemmel,,,6600GT'den kalma oyunlar dediğin ba$yapıt oyunlardır ki halen Warrior Within'in üzerine oyun tanımam...

Beyaz kartın hayırlı olsun ,,,

ayrıca chaos teory ve worrier within 6600gt de verilmiyoki pandora tomorrow ve sands of the time veriliyo.

ilk 6600GT'lerde onlar verildi...sonrakilerde Warrior Within ve Chaos Theory...Benim aldığım Palit 6600GT' de vardı.Sonra aldıgığım Leadtek 6600'de de bu 2 oyun vardı...4 oyunuda(POP1-2,Pan.Tom,Cha.Theo) bitirmi$ biri olarak N-Vidia'nın bundle olarak sunduğu orjinal oyunların gerçekten kaliteli ve piyasa değerlerinin en az 100$ olduğunu belirtmekte fayda var...

125$'a aldığım Leadtek 6600'ün içinden 100$'lık oyun çıkması gerçekten güzel.Kartları fiyat/performans oranı yapılırken kesinlikle bu tip özellikleri değerlendirerek yapılması gerekir...

ATI kartlarının bir çoğu oyunsuz geliyor yada "oyun veriyoruz" diyebilmek için kutu içeriğine dahil edilmi$ vasat oyunlar veya demo cd'leri oluyor...N-Vidia'nın oyun firmalarıyla daha iyi anla$ması ve daha çok destek görmesi ATI'nin bu yönde gerilemesine sebep oldu...X1900 Serisinde de deği$en bir $ey olmadı,ATI oyun yerine hava veriyor...

He dersiniz benim için piyasa maliyeti 100$'ı bulabilen doğru dürüst oyunların kutu içeriğinden çıkıp çıkmaması önemli değil,ben nasıl olsa oyun ihtiyacımı korsan oyun alarak veya torrent'ten download ederek kar$ılıyorum o zmn sorun yok.

Bu arada 7800GS modelinin AGP versiyonuda satılıyormu$.Halen AGP sistem kullananlar için güzel bir fırsat ve upgrade seçeneği olabilir...

• quote:

Orjinalden alıntı: lordsavage

8 aydır kullandığım X600XT nin kutusundan da pop w.w. ve splinter cell çıkmıştı...ki 6600 gt den haydi haydi çıkar!

bide arkadaşlar konu özünden sapmasın artık

@digihex
    2005 de al dostum scoru da ona göre karşılaştırma yapalım..Beyazbüyü 2001 i deafult değerde almış! bekliyoruz scorunu!!

Hocam ben zaten o/c yapip aldim demedim benimde default degeri ekran kartinin sag tarafta cikmiyo goruntude resim buyuk oldugu icin ama resme sag tiklayip ozelliklere bakipda direk resmin url sini baska bir expolorer de acip baksaydin sende anlardin degerin default oldugunu sistemim imzamda yaziyo bu sistemin default degeridir bu score. + olarak buraya benimki daha iyi bi deger diye degil quote actigim arkadasi bilgilendirmek acisindan boyle bir olayi paylasmak istedim saygilar iyi calismalar.

• hiyeeeyyyyt cikarttirmayin bana sincik x850 promu

beyazbuyu degerler gercekten ic acici devaminida bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjiNN -- 7 Şubat 2006 20:10:12 >
  • Bende X800GTO2 imle biraz kastım bu cıktı sonuc

Leadtek 6800GS TDH 3dmark01-03-05-06 Testler ve Yorumlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: starway

quote:

Orjinalden alıntı: Neosis

quote:

Orjinalden alıntı: starway

beyazbüyü@@

işlemciye niye default ayarlarda bile voltaj dayadın ??

Anakartı Epox olmalıydı. Onun varsayılanı zaten 1.5V

okadarmı dalgalanıyo epoxta ohaa varsayılanı 1.5 ise onu 1.4'e cekmek lazım bu konuda epox gözümden düştü zaten doğru düzgün biosta yazamıyor adamlar

Tam olarak dalgalanma değil. Fazladan 0.1V veriyor. Dalgalanma ise 0.02V civarı en fazla. BIOS'dan bunun için negatif voltaj seçeneği mevcut.

• o skor az gto2 ye saat frekanslari kactaydi biraz daha yuklen karta ben 12 pipe x850 pro ile aliyorum o o skoru
  • ReNNeG@De

Ekran karti Core degeri ile memory degerleri kac bu skorda ?

Ve bu imzandaki "Sapphire Radeon x800GTO2@X850 XT" x850 olayini nasil yapiyosun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 7 Şubat 2006 20:20:06 >
  • @diGiheX

ürün resmini kaldırırmısın konumuz x800gto yada gto2 değil.

skor koymak isteyen herkese konu açık böyle bir kısıtlama söz konusu değil ancak
    unutulmaması gereken şey.

16 pipelıne bir ürün ile 12 pipelıne olan bir ürünü kıyaslamaya çalışmanın mantığını
    skoru buraya koymadan önce açıklamanız gerekmektedir.

Hatırlatmak istediğim bir şey daha var bu ürün x800gto ya rakip çıkarıldı kalkıpta
    x800gto2 ve x850xt kıyaslamayın lütfen.

@DjiNN

sağol dostum drıver denemelerim olacak sanırım skorlar biraz daha gelişir.
  • BeyazBuyu,
    6 Şubat 2006 22:27:27
    _______________________________________________________-_____
    Vay be
    Ben asıl X800GTO2 ile 6800GS EE nin performanslarını merak ediyorum

Yokmu GTO2 si olan buraya gelsede kapışsalar
    Default ve o.c'lu şekilde.
    Sanirim anlamak istemiyorsunuz Query den alinti yaptim arkadasin biri sormus default degeri nedir diye bende gosteriyim dedim adam merak etmis bizde gosterdik bunda ne var anlamiyorum kimseyi bu kart soyle iyi boyle iyi de demiyorum her neyse resim koyma olayinda haklisin kaldiriyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: diGiheX

ReNNeG@De

Ekran karti Core degeri ile memory degerleri kac bu skorda ?

Ve bu imzandaki "Sapphire Radeon x800GTO2@X850 XT" x850 olayini nasil yapiyosun ?

Ya o olay aslında onemli ddil miş bende biosu modladıktan sonra ogrendim zaten her GTo2 r480 mıs onemli birsey degil yane....

@Beyaz Buyu

Bi arkadas Default degerlerin vermis kartın millet istedi diye bende oc lisini verem dedim karsılastırsaydım belirtirdim...Yanlıssa af ola

@DjiiN

Mem:605 Core:534

Core 540 a gelince akrt sapıtıyo ondan boyle yaptım...

• Hocam ben skor koymayın demedim böyle bir şey yapmam da sadece ürün resminden bahsettim.

Zaten konuda bir sürü resim var açılırken sayfa yavaşlıyor sanırım anlatabildim.

Skor koyun elbbete ama 16 pipelıne açık değil 12 pipelıne halde koyun herkes görsün
    gto2 ler modlanmadan nerelere geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 7 Şubat 2006 20:30:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.