Şimdi Ara

leadtek 6600GT ue en uygun driver?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce ati kullandığım için pek anlamıyorum nvidiadan..en uygun driver hangisi ekran kartım için?bi de şu an hangi sürüm yüklü acaba nası çğrencem kafayı yicem.. kaç yıldır atideydik uyum sağlayamadım hala :)

• Link'e tıklayıp son versiyon driver indirin.En yenisi en iyisidir.
  • iyi de ben şu anki driverımın versiyonu bulamıyorum?yerini de bulamıyorum sileyim?winfast mi acaba ekle kaldırdaki??
  • ewt o winfast direver diye geçer ekle kaldırda
  • peki hangisini tercih edeyim? tavsiyeniz ne?winfastmi nvidianın driverimi?hangi sürümleri?teşekkürler...
  • nvidia nınkini yüklemen daha hayırlı olur. Tüm ekran kartı üreticileri driverları yine çip üreticisinden alıyor. En azından hammaddeyi . Dolayısı ile herzaman en güncel süeücüyü nvidia'dan temin edebilirsin.
  • bende winfast 6600gt extreme var 6800gs ve 7800gtx versiyonu var winfastin sitesinde onu kullanıyorum 81.95 versiyonu hiç bir sorunda yok nvidia nın sitesindekini indirebilirsin ama ekran kartın extreme olarak çalışmaz en iyi winfast driverini indirrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuMMerLoVe -- 1 Aralık 2005, 0:30:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 81.95 oldukça iyi, özellikle nfs'de baya farkediyor. 6600 gt. extreme tabi ki 550 / 1120 standartta çalışır biosundan dolayı, driver farketmez yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuMMerLoVe

bende winfast 6600gt extreme var 6800gs ve 7800gtx versiyonu var winfastin sitesinde onu kullanıyorum 81.95 versiyonu hiç bir sorunda yok nvidia nın sitesindekini indirebilirsin ama ekran kartın extreme olarak çalışmaz en iyi winfast driverini indirrr

şaşırma driverle farketmez o extreme nın calısıp calısmayacagı
    normallerı 500/1000 extreme modelı 560/1120 kodlanmıs olarak gelıyor zaten aradakı fart o extreme olmasındakı senin dediğin gibi olsaydı extreme modelıne ne gerek vardı ki?
  • beyler bu nasıl yüklenicek??ndivia da download drivers war daha sonra neyi seçeceğiz???
  • quote:

Orjinalden alıntı: basickit

81.95 oldukça iyi, özellikle nfs'de baya farkediyor. 6600 gt. extreme tabi ki 550 / 1120 standartta çalışır biosundan dolayı, driver farketmez yani.

+1 nfs ,cod 2 , battlefield 2, quake4 de acayip bir performans artışı veriyor fakat bunun bedelini 3dmark ta skoru dibe vurdurarak ödüyoruz

Oyunlarda performans artıralım derken benchmark yazılımlarındaki skorları düşürüyor nvidia.Şu 81.xx serisinde güttükleri mantık bu 77.xx serisinde 3dmark skorları tavan yapıyordu.
  • 3dmark05 te 3262 aldım..nasıl sizce?
  • neyse farketmez aslında ben 81.95 kullanıyorum winfast 6600gt extreme var o.c. yapınca görüntüler yeşil oluyor onun için en iyisi default kullanmak. default tayken ayarları most wanted ta binalarda yeşil çizgiler kayıyor tabi ekran kartı o.c. li ondanda olabilir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: basickit

81.95 oldukça iyi, özellikle nfs'de baya farkediyor. 6600 gt. extreme tabi ki 550 / 1120 standartta çalışır biosundan dolayı, driver farketmez yani.

+1 nfs ,cod 2 , battlefield 2, quake4 de acayip bir performans artışı veriyor fakat bunun bedelini 3dmark ta skoru dibe vurdurarak ödüyoruz

Oyunlarda performans artıralım derken benchmark yazılımlarındaki skorları düşürüyor nvidia.Şu 81.xx serisinde güttükleri mantık bu 77.xx serisinde 3dmark skorları tavan yapıyordu.

oyunlar daha iyi çalışıyosa ne yapcan benchmarkı bütün gün benchmark mı oynuyon sanki

• quote:

Orjinalden alıntı: SuMMerLoVe

neyse farketmez aslında ben 81.95 kullanıyorum winfast 6600gt extreme var o.c. yapınca görüntüler yeşil oluyor onun için en iyisi default kullanmak. default tayken ayarları most wanted ta binalarda yeşil çizgiler kayıyor tabi ekran kartı o.c. li ondanda olabilir.

ekran kartı ısısına bakın derim. tam oyun esnasında bakarsanız iyi olur, büyük ihtimalle 90 üzeridir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.