Şimdi Ara

Le Coq Sportif giyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 17.12.2015)
Giriş
  • Arkadaşlar yeni ayakkabı alcam. New Balance'lar çok hoşuma gidiyor ama herkesin ayağında var. Orjinalini alsam bile millet ayağımda çakma sanar piyasada çakması çok diye.

Le Coq Sportif modelleri çok hoşuma gidiyor. Bu markayı giyen varmı nasıldır kalitelimidir?

• Yazlık ayakkabısını giyiyorum sağlam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Yazlık ayakkabısını giyiyorum sağlam

Bana şu resimdekiler gibi topuklu olan lazım 1-2 cmde olsa boyu uzun göstersin istiyom. Pek yaygın değil sanırım izmir'de nerde bulurum bilgisi olan varmı aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.JohnWatson

Boynerde gördüm almadım tercihimi Lacosteden kullandım keşke almasaydımhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112743915&p=1#112748525
    Ayakkabının hali

Kaç paraydı peki fiyatları ve bu resimdeki modellerden varmıydı? İzmirde nerde bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.JohnWatson

http://www.boyner.com.tr/le-coq-sportif-100020719-c.html

Ben netten giysi almam üstüme giyip görmeden. Boynerlerde var ama her model varmı acaba. Yurt dışında süper modeller oluyor Türkiye'ye getirmiyolar. Bi uğrayım bakayım Boyner'e İzmirde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sopacı

Arkadaşlar yeni ayakkabı alcam. New Balance'lar çok hoşuma gidiyor ama herkesin ayağında var. Orjinalini alsam bile millet ayağımda çakma sanar piyasada çakması çok diye.

Le Coq Sportif modelleri çok hoşuma gidiyor. Bu markayı giyen varmı nasıldır kalitelimidir?

1.5 yil oldu alali hala giyiyorum ici filan kokuda yapmiyor guzeldir kendileri ama turkiyede her modeli yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: Sopacı

Arkadaşlar yeni ayakkabı alcam. New Balance'lar çok hoşuma gidiyor ama herkesin ayağında var. Orjinalini alsam bile millet ayağımda çakma sanar piyasada çakması çok diye.

1.5 yil oldu alali hala giyiyorum ici filan kokuda yapmiyor guzeldir kendileri ama turkiyede her modeli yok

2. resimdeki modeli bulsam hemen alcam. Arkadaşın biri link atmış boynerin orda var ama farklı rengi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.