Şimdi Ara

Le charme discret de la bourgeoisie (1972) | Luis Buñuel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Absürt olmayan mı?Sanırım ekşide popüler olması seni biraz soğutmuş diziden.7 Numara'yı,Sıdıka'yı veya Kaygısızlar'ı biliyorum ama bana sorarsan Leyla ile Mecnun hepsinden daha iyi.Yalan Dünya ise bence gerçekten kötü.
  • Neredeyse izlemeyen kimse yok o diziyi, herkes beğendiğine göre anlaşılması kolay bir dizi Yapma şimdi, saydığım dizileri izlememiş olmalısın bunu söylediğine göre Ben dizi tutkunu biri değilim ama çocukluğumda beni iyi idare etmişti o diziler. Gerçek mizah nedir gösteren dizilerdi. Yalan Dünya kötü değil ama hadi neyse, beğenmediysen tartışmanın alemi yok
  • Yalan Dünya'yı izleyen kesim ile Leyla ile Mecnun'u izleyen kesimi bir tutma bence.Yalan Dünya popüler bir dizi ama Leyla ile Mecnun ilk çıktığı zamandan beri takip edenler bilir, ulaştığı yere gerçekten zor gelmiştir.Hele ki trt gibi bir kanalda bunu yapmak zor.

İstersen tarafsız bir yorum alalım Domates Kızartması'ndan.Daha fazla video koyacaktımda son anda ben napıyorum böyle kendimi kaybettim galiba dedim.Neyse belki dizi hakkında fikrin değişir.

• ben karışmıyorum dostlar aranızda halledin
  • Gram gülmedim desem Bu bölümleri facebohta filan paylaşıyorlar zaten devamlı, ordan biraz aşinayım ama komik değil, düşündürtmüyor da ve amaçsız Diğer dizilerden farklı olduğu da göz ardı edilemez ama bir Sıdıka ya da 7 Numara değil. İnanmıyorsan aç izle. Onlar da yüksek sesle güldürmüyor ama Türk toplumuyla ilgili çok güzel tespitler var.

Ayrıca izleyici kesimiyle ilgili şunu diyebilirim ki tv'de dizi izleyen her kesim aynı kültür seviyesine sahip zaten. Yalan Dünya'yı da kalkıp sıradan bir Türk ailesi izlemez bence.

Domates tarafsız davranma, your choice is your voice

• leyla ile mecnunu 12. bölümde bıraktım,avrupa yakasından hiç hazetmemiştim yalan dünyada aynı oranda itici geliyor

genel olarak son yıllarda tv den iyice koptum zaten,dizi olarak eskilerden bir kaygısızlar vardı mesela unutulmazdır,sıdıka da iyiydi aklımda kalan sıdıkanın abisimi ne vardı birde deli bir tane dövüş hocası onları diyalogları çok iyiydi

bizimkiler ona keza dumkof falan hey gidi hey

ek olarak 7 numarada dediğin gibi iyiydi,bi sahnede saf oğlanlardan birisi çorbaya tuzu fazla kaçırıyor,sonra diyorki tuzu geri dökelim ve tabağı tuzluğa dökmek isterken diğeri tarafından uyarılıyor falan güzeldi yani

ha son dönem dizilerini izlemiyor olmam kötü oldukları anlamına gelmiyor,ama tutupta bir buçuk saatimi bu dizilere ayırmak istemiyorum

• Avrupa Yakasını beğenmeyen çoktu zaten ama her bölümünü izlemeye çalışırdım. O kadar komik karakterler başka hangi dizide vardı ki Ben seviyorum Yalan Dünyayı her ne kadar sevilmese de biraz elit bulunsa da izliyorum denk gelirse.

Kaygısızlarla Bizimkileri nerden hatırlıyorsun ben bile hatırlamıyorum

Bence diziler gerçekten vakit kaybı. Sürekli olarak takip etmemek gerekir. Ki zaten bırak sürekli takip etmeyi, arada denk geldiğimde bunları izlemeye nasıl tahammül ediyorlar dediğim diziler oluyor. Hepsinin köküne kibrit suyu

• daha küçük bir çocukken sabahtan akşama kadar tv izlerdim bu dediklerim 6-7 yaş civarı zaten hey gidi hey arada birde sinema programları çıkardıda beni kimse kaldıramazdı tv başından

hatırladığını biliyorum bırak şimdi numaraya
  • Hatırlıyorum hatırlamasına da o dizileri izlemezdik ben epey eski diye biliyorum o dizileri. Hatta Kaygısızlar 94 yılında başlamış, ne zaman bitti onu bilmiyorum tabii Ama o dizilerden birinden şöyle bir espri hatırlıyorum, çocukluğuma yer etmiş Kapıcı apartman sakinlerinden birine diyordu sanırım, Haydar Dümen albüm çıkarmış adını da Mastürbasyon koymuş diye yarılmıştım herhalde o zaman

Sinema programı derken, sinemayla ilgili tartışma programı gibi bir şey mi Ah o zamanlar aksiyon filmleri en sevdiğim filmlerdi, ne oldu bana böyle Bir de şov tv meşhurdu bunu kesin hatırlıyorsundur

Aynen Dönüşüm ortak bir zevkimiz asla olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meursault. -- 31 Temmuz 2012; 14:06:06 >

• evet evet hani şimdiler Ömür Gedik denen hanımefendinin sunduklarından nefret ediyorum o kadından da
    İzlediğim En İyi Filmler Listem
    "Yalnızım, boğulacak kadar yalnız, hasta bir köpek kadar yalnız..."
    Michelangelo Antonioni
  • İzlediğim 2. filmiydi bu çok güzel film, bazı sembolleri anlamamıştım internetten okuyunca biraz daha anlam kazandı, biraz daha pişince yeniden seyretmek lazım. Simon of the Desert seyreden var mı? En çok o filmini beğenmiştim müthiş değişik bi finali var

Orijinalden alıntı: synchro

İzlediğim 2. filmiydi bu çok güzel film, bazı sembolleri anlamamıştım internetten okuyunca biraz daha anlam kazandı, biraz daha pişince yeniden seyretmek lazım. Simon of the Desert seyreden var mı? En çok o filmini beğenmiştim müthiş değişik bi finali var

Üstünden biraz geçince daha anlaşılır olan bir film dediğin gibi ama netteki yorumlar kafa karıştırıyor, genelde tercih etmiyorum.

Simon of The Desert'i izlemedim. Burdan da başka izleyen çıkacağını sanmam. Ama Bunuel'in filmleri üzerine yoğunlaştım, onu da bir ara izleyeceğim. Etkileyici olduğundan hiç şüphem yok.
  • İzle hocam zaten 40 dakka, hani tüm sonları etkileyici ama bu cidden çok değişik :D
    "Yalnızım, boğulacak kadar yalnız, hasta bir köpek kadar yalnız..."
    Michelangelo Antonioni
  • klasik olmuş bir luis bunuel filmi. ilk izleyince filmi bu ne la dedirtip üstüne düşününce
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.