Şimdi Ara

LCW Xside giyim ürünleri sizce ekonomik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
0
Favori
9.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlık garip gelebilir ama biraz düşününce bu soruyu kendi kendime sormaya başladım.Aldığım ürünler ucuz oluyor ama en fazla 4 yıkamadan sonra renk atıyo , 4 gömlek yerine 1 gömlek alsam onu uzun süre severek giysem daha ekonomik olur sanırım.Siz ne düşünüyorsunuz ? Sizde de bu markanın ürünlerin de erken yıpranma oluyor mu ?

• "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" sözü sana tam uyuyor.
  • ben lcw de çalışıom yeni sezonda gerçeten çok güzel gömlekler var hemde bazıları %25 indirimde kotlarıda güzel modeller var fiyatlarıda oldukça makul 100 liraya 3 gömlek 1 pantolan alıp çıkabilirsin + k kartına 4 taksit yaparsan % 5 daha indirimli hayılı günler.

kaliteside xsidenin iiydir bilhassa gömlekleri çok iyi oluyor tecrübeylen sabit vede deniz şortlar ve kaprileride güzel oluyor.
  • LCW fakir isi + tasarimlar 30+ icin sanki..
  • Yıkarken ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama gömlek yada t-shirt 4-5 kadar xside kıyafetim var.1 seneyi geçti hiçbir renk atması yada sorun yaşamadım.

Hepsinin siyah olduğunuda hatırlatırım.

LCW fakir işi diyen arkadaşada gülüp geçiyorum.
  • Yıkarken perwoll yada woolite tarzı kaliteli sıvı deterjan kullanırsan hiçbirşey olmaz, çoğu deterjan giysilerin ömrünü baya kısaltabiliyor.

O siyah sihir denen deterjanları boşuna üretmiyorlar, koyu renkleri sıradan bir deterjanla yıkayınca açılması kaçınılmaz.
  • LCW Xside Bundan 9-10 sene önceki kaliteyi bozdu o zamanlar önünde şu maymun resmi olan ürünlerden alırdım en az 3 sene giyerdim(bayada küçüktüm 8,9 yaşındaydım)tabii fiyatlarıda baya tuzluydu şimdi ucuzladıda ne oldu 4 ay önce aldığım sivit'in rengi attı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beğeniyorsan al fiyata çok takılma
  • Fakir işi diyen kardeş o gömleklere verdiği paraynın 10da birini çalışarak kazansın ondan sonra görüşelim.
  • Beğendiğim için alıyorum.Tüm t-shirt ve gömleklerim x-side ve lcw.Ancak daha iyi kalitede (pull and bear) ürünler olduğunun farkındayım.inşallah maddi refaha ulaştığımda daha iyilerini giyerim.Çok şükür bunları da giyebiliyorum.Tasarımlar fena değil 10/6 veriyorum.Hatta 8 vereceğim t-shirtler var.Çok şükür.Pazar malı alsaydık,cildimiz kaşınaydı o zaman daha mı iyi olacaktı.
  • bence gayet iyi fiyat olarak ben 2 senedir filan hep xside alırım lcw'den ucuz oluyor sezon sonu yada bası indirimler oluyor farklı cok ceşit oluyor.
  • Bende LCW den beyendigim ürün varsa alırım. Ucuz olunca kalitesiz oldugu anlamına gelmiyor sırf etiketindeki marka değişik diye herşeyi aynı olan pantolana 50 lira daha fazla vermek bence mantıklı değil ayrıca 4-5 yıkamadan sonra renk attıgı filanda yok ( en azından ben yaşamadım) 1seneden uzun süredir pantolon gömleklerini giyiyorum LCW nin gayet normal.

Bayrampaşada bir tekstil atolyesine tesadüfen adres sormak için girmiştim, aynı pantolona iki farklı markanın etiketini basıyorlardı fiyatları birinin 20 diğerinin 60 dı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 5 Mart 2010; 18:06:56 >
  • 90da yıkamıştır30'da arkadaşım yıkanır onlar
  • 1 kot+1 kargo pantolon lcw
    1 kot+1 kargo pantalon xside
    1 gömleğim+1 sweatim lcw
    1 sweatim xside.

Her birisi verdiğim parayı sonuna kadar hakediyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

LCW fakir isi + tasarimlar 30+ icin sanki..

Forumda zenginler varmış haberimiz yok
  • çok güzel ürünleri var

valla mağazaya girince insan şaşırıyor o kadar çok ürün var ki:))

fakir işi diyenler bu firmaya

ulan sizin giydiğiniz giysiler kaç para eder onu söyleyin.
  • quote:

Hönk
  • fakir işi diyen arkadaş acaba Armani , Zara , Jack Wolfskin mi giyiniyor acaba?
  • quote:

Kral geldi.

Bu arada ben de geçen gün 3 parça bir şey aldım. Gayet hoşuma gitti. Hiçbir özelliği olmayan abuk sabuk kıyafetlere tonla para vereceğimize LCW'ye verebiliriz.
  • LCW ki ve diğer kaliteli Türk markalarına laf atanlar gitsinler ZEGNA dan gömlek kot alsınlar.. O parayı verince aaa evet çok kaliteli diyede kendilerini kandırsınlar..

zegna gömlek 700lira
    zegna jean pantolon 800lira
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.