Şimdi Ara

LCW Part Time Maaşları ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
32.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

Haftada kaç saat çalışma zorunluluğu var? Öğrencinin ders saatleri için kolaylık sağlıyorlar mı? Bir de bu devlet tarafından verilen kredinin kesilme riski var mı?

Kredi meselesini ben epey araştırmıştım.

Eğer maaşınız asgari ücret düzeyinde 3 ay yatarsa kesiliyor. Ama altında olursa herhangi bir kesilme yok.

Edit : Anlam karışıklığı.

Haftada 30 saat çalışınca geçiyor mu asgari ücreti? Sigorta yapıyorlar mı sanırım sigorta olunca sıkıntı oluyor kredi açısından

Part-time hiçbir şekilde geçmiyor. Orada asıl olan sigorta priminizin asgari maaş üzerinden yatması. 3 ay yatarsa sıkıntı doğuyor. Prim sistemi olduğu için ham maaşınız hem az gözükür hem de prim sistemiyle toplasanız yine de asgari maaşa erişemiyorsunuz. Ben KYK'ya gidip sordum sorun çıkmaz dediler ola ki sıkıntı çıkarsa maaş bordronla gel düzeltiriz dediler kaldı ki sıkıntı çıkmadı. Ki LCW'de yanlış hatırlamıyorsam %60-65 civarında öğrenci çalışıyor. Yani mülakata çağrılırsanız oranın müdüründen rica edersiniz zaten çalışanlardan birine sorar. He bu konuyu ilk başta ben telefonla KYK'yı aradığımda saçma sapan cevap vermişti bilgisiz kadın. Hatta LCW İnsan Kaynakları departmanı çok daha bilgili o telefon başına duran memurlardan. Daha neler derim de forumdayız. Sonra internetten araştırdım farklı cevaplar görünce gidip en doğrusunun KYK'ya sormak olduğunu düşündüm gittim ve yukarıdaki şeyi söyledi orada çalışan memur.

Part time sistemiyle hiçbir şekilde geçmez diyorsun hocam. Peki çok teşekkürler başvurayım o zaman temiz iş en azından.

• quote:

Bir de tavsiyem(ki bunun için şanslı olman gerekir) erkek reyonunda çalışmaya bak. Yorulmazsın bile.

Kadın ve çocuk reyonu çok yoruyor AVM'lerde. Ben alışkındım da ağlayanlar falan oluyordu yeni başlayanlardan. Cumartesi günleri yorucu olacaktır buna da kendini hazırla. Ha o paraya değiyor mu? Fazlasıyla evet.

Oraddan çıktıktan sonra fazlasıyla iş görüşmesi yaptım ama net olarak söylüyorum hiçbiri LCW'nin sağladığı maddi koşulları ve rahatlığı sağlayamıyor. Keşke dirayetli olsaydım da çıkmasaydım.

yani şöyle ben çocuk gelişimi mezunuyum . bu yüzden direk çocuk lcw daldım hani büyüklerin daha çok dağılır falan diye . görüşme de çocuk mağazasında oldu büyüklerin mağazasında ayrı bir müdür var mıdır bilmiyorum . neden lcw diye sorduklarında da çocuklara yönelik bir cevap verdim o bölümü okuduğuma dair falan , xside çalışacaksın ama falanda diyen olmadı . bilmiyorum vallahi ama şansta yok zaten

• daha düzenli daha iyi bir iş bulmanız dileğiyle.
  • Yaş sıkıntısı oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

daha düzenli daha iyi bir iş bulmanız dileğiyle.

mesela ? teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

Yaş sıkıntısı oluyor mu?

form doldurmak istediğimde bana yaşımı sordu sonrada ne mezunu olduğumu . önemli birşey sanırım ama yine de tam bir bilgim yok tabi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.