Şimdi Ara

LCW Part Time Maaşları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
32.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum forumda 3619645 defa bu konu hakkında baslık açıldı :P ama bilgisi olanlar birr daha yazabilir mi ? çok teşekkürler , iyi akşamlar :)

• Forumda ender gőrűlen kizlardan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 9 Haziran 2012; 21:58:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazasına göre değişir. Yani satışına göre değişir. Part-time isen(ki full time kolay kolay almıyorlar) AVM içi bir mağaza ve mağazanın satışları iyi ise 600-650 arası bişeyler alır. Bunun yanına MultiNet ve sigortayı eklersek 1000 liraya yakın bir para yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903

Forumda ender gőrűlen kizlardan biri

forumda ender görülen kız mı yoksa kızlar içinden ender görüneni mi ? ne dedim ben ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Mağazasına göre değişir. Yani satışına göre değişir. Part-time isen(ki full time kolay kolay almıyorlar) AVM içi bir mağaza ve mağazanın satışları iyi ise 600-650 arası bişeyler alır. Bunun yanına MultiNet ve sigortayı eklersek 1000 liraya yakın bir para yapıyor.

full time istedim ama almıyorlarmış part time istediler bende kararsız kaldım min. min. 550 dendi de o an part istemediğim iççin ayrıntılarını sormadım . yol parası vermiyorlarmış işte ama o kadar olur mu ya ? iyiymiş teşekkürler bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-880781799 -- 9 Haziran 2012; 22:23:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasmin_ce

Biliyorum forumda 3619645 defa bu konu hakkında baslık açıldı :P ama bilgisi olanlar birr daha yazabilir mi ? çok teşekkürler , iyi akşamlar :)

700 lirayi gecicegini sanmam işlek yerlere gore degisebilir.

• quote:

quote:

Mağazasına göre değişir. Yani satışına göre değişir. Part-time isen(ki full time kolay kolay almıyorlar) AVM içi bir mağaza ve mağazanın satışları iyi ise 600-650 arası bişeyler alır. Bunun yanına MultiNet ve sigortayı eklersek 1000 liraya yakın bir para yapıyor.

full time istedim ama almıyorlarmış part time istediler bende kararsız kaldım min. min. 550 dendi de o an part istemediğim iççin ayrıntılarını sormadım . yol parası vermiyorlarmış işte ama o kadar olur mu ya ? iyiymiş teşekkürler bu arada :)

Atıp tutan çok olur maaş konusunda bende bordro vardı da sildim o maili. De Facto ve LCW en iyi maaşları veren yerler öğrenciye. Ben Ankara'da Ankamall'da çalıştım ve benim mallığıma geldi işten çıkmam. Gerçi oradaki personellerle de aram iyi değildi de neyse. Eğer 120 saati doldurursan o verdiğim rakamlar çok az oynar. Daha fazla çalıştırmıyorlar zaten. Kaçırmasaymışsın keşke.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Part time çalışan oldu mu?
    2 yıl önce açıldı
    part time iş bulamıyorum
    3 yıl önce açıldı
    Kyk bursu ve part time calismak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asgari maaş'dan %10 oranında daha az alırsın muhtemelen
  • haftaiçi part ve haftasonu part diye ikiye ayrılır LCW'da partlar
    haftasonu partlar ortalama 400-500 arası alır.(AVM'de)
    haftaiçi partlar hakkında bilgim yok.
  • Haftada kaç saat çalışma zorunluluğu var? Öğrencinin ders saatleri için kolaylık sağlıyorlar mı? Bir de bu devlet tarafından verilen kredinin kesilme riski var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Atıp tutan çok olur maaş konusunda bende bordro vardı da sildim o maili. De Facto ve LCW en iyi maaşları veren yerler öğrenciye. Ben Ankara'da Ankamall'da çalıştım ve benim mallığıma geldi işten çıkmam. Gerçi oradaki personellerle de aram iyi değildi de neyse. Eğer 120 saati doldurursan o verdiğim rakamlar çok az oynar. Daha fazla çalıştırmıyorlar zaten. Kaçırmasaymışsın keşke.

hıımm anladım haftada 30 saat 4 gün çalışıyosun 120 saat olur heralde . aslında kaçırmadım ailemle konuşucam dedim yarın haber vericem , sayeniz de de baya çalışasım geldi :))

• quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

Haftada kaç saat çalışma zorunluluğu var? Öğrencinin ders saatleri için kolaylık sağlıyorlar mı? Bir de bu devlet tarafından verilen kredinin kesilme riski var mı?

haftada 30 saat çalışılıyor eğer dershaneyle birlikte çalışmak istersen bana söylersin etüt saatlerine göre falan ayarlarım demişti müdür . ama part timenin da yarımı oluyormuş haftada 15 saat bu forumda okumustum onu da , kredi hakkında da bilgim yok .
  • quote:

Haftada kaç saat çalışma zorunluluğu var? Öğrencinin ders saatleri için kolaylık sağlıyorlar mı? Bir de bu devlet tarafından verilen kredinin kesilme riski var mı?

Kredi meselesini ben epey araştırmıştım.

Eğer maaşınız asgari ücret düzeyinde 3 ay yatarsa kesiliyor. Ama altında olursa herhangi bir kesilme yok.

Edit : Anlam karışıklığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 9 Haziran 2012; 22:56:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

Asgari maaş'dan %10 oranında daha az alırsın muhtemelen

hımm diyorsunuz iyiymiş teşekkürler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

haftaiçi part ve haftasonu part diye ikiye ayrılır LCW'da partlar
    haftasonu partlar ortalama 400-500 arası alır.(AVM'de)
    haftaiçi partlar hakkında bilgim yok.

hımm teşekkürler :)
  • Bir de tavsiyem(ki bunun için şanslı olman gerekir) erkek reyonunda çalışmaya bak. Yorulmazsın bile.

Kadın ve çocuk reyonu çok yoruyor AVM'lerde. Ben alışkındım da ağlayanlar falan oluyordu yeni başlayanlardan. Cumartesi günleri yorucu olacaktır buna da kendini hazırla. Ha o paraya değiyor mu? Fazlasıyla evet.

Oraddan çıktıktan sonra fazlasıyla iş görüşmesi yaptım ama net olarak söylüyorum hiçbiri LCW'nin sağladığı maddi koşulları ve rahatlığı sağlayamıyor. Keşke dirayetli olsaydım da çıkmasaydım.
  • Kaç yaş üstünü alıyorlar?
  • quote:

quote:

Eğer maaşınız asgari ücret düzeyinde 3 ay yatarsa kesiliyor. Ama altında olursa herhangi bir kesilme yok.

Haftada 30 saat çalışınca geçiyor mu asgari ücreti? Sigorta yapıyorlar mı sanırım sigorta olunca sıkıntı oluyor kredi açısından
  • quote:

quote:

quote:

Haftada 30 saat çalışınca geçiyor mu asgari ücreti? Sigorta yapıyorlar mı sanırım sigorta olunca sıkıntı oluyor kredi açısından

Part-time hiçbir şekilde geçmiyor. Orada asıl olan sigorta priminizin asgari maaş üzerinden yatması. 3 ay yatarsa sıkıntı doğuyor. Prim sistemi olduğu için ham maaşınız hem az gözükür hem de prim sistemiyle toplasanız yine de asgari maaşa erişemiyorsunuz. Ben KYK'ya gidip sordum sorun çıkmaz dediler ola ki sıkıntı çıkarsa maaş bordronla gel düzeltiriz dediler kaldı ki sıkıntı çıkmadı. Ki LCW'de yanlış hatırlamıyorsam %60-65 civarında öğrenci çalışıyor. Yani mülakata çağrılırsanız oranın müdüründen rica edersiniz zaten çalışanlardan birine sorar. He bu konuyu ilk başta ben telefonla KYK'yı aradığımda saçma sapan cevap vermişti bilgisiz kadın. Hatta LCW İnsan Kaynakları departmanı çok daha bilgili o telefon başına duran memurlardan. Daha neler derim de forumdayız. Sonra internetten araştırdım farklı cevaplar görünce gidip en doğrusunun KYK'ya sormak olduğunu düşündüm gittim ve yukarıdaki şeyi söyledi orada çalışan memur.

• çarşamba gibi lan lcw

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.