Şimdi Ara

LCW HIRSIZLIK OLDU YUH ARTIK !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
29.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hyperkin

quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

o alarmı cıkartmak cok basit yukarı dogru cevirerek cıkartabilirsin.yada sertce kendinize dogru cevirerek
    son bi yol ise elbiseye ufak bi falcata darbesi atarak

Çevirerek biraz zor çıkar o
    Güçlü mıknatıslarla ya da U şeklinde olan alarm anahtarlarıyla çıkarabilirsiniz.

var mısın iddaaya.nesine istiyorsan
    büyük bi giyim firmasında calışıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

quote:

Orijinalden alıntı: pidearasıkola

quote:

Orijinalden alıntı: pidearasıkola

quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Nerdeki LCW?

aynısını sorucaktım bugün buradan birisi ya gaziosmanpaşa meydandaki yada sultangazideki lcw den birşeyler çaldım diyordu

???

Sultangazi

tamam arkadaş bizim o sultangazi deki ise çalanın adı soner soyadını vermicem byu 1.68 - 70 arası sarışın hafiften ve dövme var vücudunda biraz. kamera kayıtlarına bak oysa bana söyle fifti fifti paylaşıcam onla tehdit edip

• quote:

Orijinalden alıntı: cingozzz

Bizim üniversitede aynı sınıfta okuduğum bir kız var. Kız hergün okula ayrı bir elbiseyle geliyordu. Bir gün elbisesinin boyun kısmının dikişli olduğunu farkettim. Yırtılmıştır bir yerde deyip geçtim. Meğerse kız hergün LC den elbise araklıyormuş. Alarmlarıda makasla kesiyormuş. Görevliler kızdan artık şüphelenmeye başlamış ve kız kabinden çıkarken enselemişler. En sonunda yakalandı. Bugüne kadar 4 milyarlık mal çalmış. Çaldıklarını öde şikayetçi olmayalım dediler. Gitti nişanlısı ödedi kız kurtuldu. Tüm okul bunu duydu. Ama kızda hiç utanma arlanma yok. Hiç birşey olmamış gibi salına salına geziyordu ortalarda.

Kızın nişanlısıda durumu bilip kabullenip + birde borcunu ödüyosa ben nişanlısıyla organize olarak çalıştığından şüphe ederim

hırsız nişanlım olacak bide gidip borcunu ödeyecem haa. giderim polise kendim teslim ederim

• GunayMan kamera derken kabindeki kameradan bahsetmiyor. Mağazadaki kameradan bahsediyor. Kabinde kamera olduğu nerede görülmüş?

LCW'den 4bin liralık mal araklayan kıza gelirsek.

Oradaki ürünlerin ortalamasını 30 tl alırsak 130 ürün araklamalı. Hadi en iyi ihtimalle her girişte iki ürün araklasa 65 kere hırsızlık eder. Aynı mağazadan 65 kere hırsızlık yapılıpta farkedilememesi pekte inandırıcı gelmedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 9 Eylül 2010; 1:46:39 >
  • İşte bunu önlemek için kabinlerin önüne bir personel koyup sürekli uyarıyorlar. Bende Lcw'de çalışıyorum bir ara kabinleri kontrol etme görevi bendeydi gerçekten çok stresli oluyor girenlerin kaç kıyafet ile girdikleri ve kaç kıyafet ile çıktıklarını vs bilmek zorundasın. Bizim şubede de kadının birisi 13 parça eşya almış 12 tanesinin alarmını çıkartmış ama 1 tanesini çıkartmayı unutunca yakalandı
  • bı defada ben cantamı kabınde bırakmıstım onun ıcıne atmıslar alarmı cıkarken otmustum cıkarken.
  • quote:

o alarmı cıkartmak cok basit yukarı dogru cevirerek cıkartabilirsin.yada sertce kendinize dogru cevirerek

adamımızı bulduk al bunu içeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatar:TheLastAirbender

Ulan tüm lcw larmı dolu olur izmittekiler bilir çıldırmış millet giren girene.

walla ya bende vilayetten aldım 1 pantolon 2 de t-shirt 50 tl giti
  • quote:

hırsızı bulduk beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tesla-

ihale az daha sana kalıyomuş

Gerçekten de sakata geliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unleashead

İşte bunu önlemek için kabinlerin önüne bir personel koyup sürekli uyarıyorlar. Bende Lcw'de çalışıyorum bir ara kabinleri kontrol etme görevi bendeydi gerçekten çok stresli oluyor girenlerin kaç kıyafet ile girdikleri ve kaç kıyafet ile çıktıklarını vs bilmek zorundasın. Bizim şubede de kadının birisi 13 parça eşya almış 12 tanesinin alarmını çıkartmış ama 1 tanesini çıkartmayı unutunca yakalandı

• quote:

Orijinalden alıntı: NevFan

quote:

Orijinalden alıntı: unleashead

İşte bunu önlemek için kabinlerin önüne bir personel koyup sürekli uyarıyorlar. Bende Lcw'de çalışıyorum bir ara kabinleri kontrol etme görevi bendeydi gerçekten çok stresli oluyor girenlerin kaç kıyafet ile girdikleri ve kaç kıyafet ile çıktıklarını vs bilmek zorundasın. Bizim şubede de kadının birisi 13 parça eşya almış 12 tanesinin alarmını çıkartmış ama 1 tanesini çıkartmayı unutunca yakalandı

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

quote:

Tecrübe konuşuyor beyler

ne yapsınlar millette para kalmadı millette bu yola başvurmuş,sanki keyfinden yapıyor 15 tl lik kıyafeti bile almaya para kalmamış herşeye zam zam birde evet isterler

ya bi git ya eskiden bilmioz mu karaborsa tüpleri yağları geç sen o zam ayaklarını neye zam geldi kaç yıldır doğru dürüst hiç bir şeyde zam yok 2001 yılında 171 tl yani 120 dolar maaş alan imam şuanda 1700 tl yani 1150 dolar civarı para alıyo herşeyi kafadan sallamayın her birşeyde muhalefet olmayın muhalefet demek hükümetin hatası varsa onu göstermektir ama siz zam konusunda ya bilgili değilsiniz yada düz mantık la ilerliyosunuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.