Şimdi Ara

LCS'de Yasuo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerf yese de bence şuan oyunun en op şampiyonu. Lcs'de de başarılı oldu diyebiliriz iyi kullanıldığında. Yalnız Lcs'de benden farklı oynuyorlar.

1)Yanılmıyorsam daha çok midde kullanıldı. Ben ise top oynamayı seviyorum. Midde burstlemesi, dürtülmesi ve ganklemesi daha kolay. Top da ki tanklar karşısında çok rahat oluyorum.
    2)Ignite yerine barrier tercih ediyorum. Hasarı zaten çok fazla, sıkıntı tf de içeri girdiğinde hayatta kalması. Hem sürekli pushladığım için barrier + flash ile ancak kurtulabiliyorum gank yediğimde.
    3)Son olarak en çok kafama takılan ilk level da e açmaları. Ben hep q tercih ediyorum. Sürekli q atıp pushluyorum ve önce 2 level olup girdiğim trade de üstünlüğü ele alıyorum. Pushlamaya devam edip önce 3 level olup 2 puan verdiğim q yardımıyla 2-0 öne geçiyorum resmen. Rakip kule altına hapsoluyor, top da genel olarak melee şampiyonlar oynandığı için dürtmeye de devam edebiliyorum(mid de yapılabilir mi tartışılır). İlk skoru alırsam zaten tamamen kopuyor oyun, iyi bir gank yiyip ilk skoru versem dahi minyon farkı yetiyor önde kalmama.

Hangi noktalarda yanlışım var, düzeltmem gerekir sizce? Şimdiye kadar bir maç dışında(rakip jungler baya iyi oynamıştı) tüm oyunlarda koridoru kazandım ama bunlar normal oyun olduğu pek bir şey ifade etmiyor. Bu lcs oyuncuları da kafamı karıştırdı hem Ne diyorsunuz? Fix me broz.

• Midde oyna topta daha zor oluyor snowball olmazsan.Ilk ne açacağın rakibe göre e daha iyi oluyo genel olarak pasifini çabuk dolduruyor hem gragas falan varsa earlyde sıkıntı çekmiyon e ile dodgelamak kolay.Speller sana kalmış topta karşında mundo olursa barier laningi düşürür.Ayrica topta agresif olarak öne geçiyorum diyosan ignite daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LCS oyuncularının yaptıklarını yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaddleP

Midde oyna topta daha zor oluyor snowball olmazsan.Ilk ne açacağın rakibe göre e daha iyi oluyo genel olarak pasifini çabuk dolduruyor hem gragas falan varsa earlyde sıkıntı çekmiyon e ile dodgelamak kolay.Speller sana kalmış topta karşında mundo olursa barier laningi düşürür.Ayrica topta agresif olarak öne geçiyorum diyosan ignite daha iyi olur.

e ile pasif doldurma olayı nerf yemedi mi? Barrier almazsam, jungler da kamplarsa feedlerim diye korkuyorum Baya elim alıştı mekaniklerine, oyun stilimi değiştirmek pek istemiyordum da lcs de herkes bana zıt gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NDS

LCS oyuncularının yaptıklarını yapma.

+123
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Orijinalden alıntı: RaddleP

Midde oyna topta daha zor oluyor snowball olmazsan.Ilk ne açacağın rakibe göre e daha iyi oluyo genel olarak pasifini çabuk dolduruyor hem gragas falan varsa earlyde sıkıntı çekmiyon e ile dodgelamak kolay.Speller sana kalmış topta karşında mundo olursa barier laningi düşürür.Ayrica topta agresif olarak öne geçiyorum diyosan ignite daha iyi olur.

e ile pasif doldurma olayı nerf yemedi mi? Barrier almazsam, jungler da kamplarsa feedlerim diye korkuyorum Baya elim alıştı mekaniklerine, oyun stilimi değiştirmek pek istemiyordum da lcs de herkes bana zıt gidiyor

4.2de yedi sanırım.Midde ziggs ve gragas gibi popilere karşı baya güçlü orda oynamak daha iyi.Topta birkac item çıkan renekton mundo trundle falan bezdirir işini bilirse.E yada q başlamak sana ve karsindakine kalmış.Agresif laningte ignite daha iyi her zaman latede pasifi hayvan gibi shield veriyor ve ga erken yap fightlarda sıkıntı olmaz.Lcsde daha nerf gelmemiştir.

• karşına hiç dari gelmemiş sanırım topta
  • quote:

Nerf yese de bence şuan oyunun en op şampiyonu. Lcs'de de başarılı oldu diyebiliriz iyi kullanıldığında. Yalnız Lcs'de benden farklı oynuyorlar.

1)Yanılmıyorsam daha çok midde kullanıldı. Ben ise top oynamayı seviyorum. Midde burstlemesi, dürtülmesi ve ganklemesi daha kolay. Top da ki tanklar karşısında çok rahat oluyorum.
    2)Ignite yerine barrier tercih ediyorum. Hasarı zaten çok fazla, sıkıntı tf de içeri girdiğinde hayatta kalması. Hem sürekli pushladığım için barrier + flash ile ancak kurtulabiliyorum gank yediğimde.
    3)Son olarak en çok kafama takılan ilk level da e açmaları. Ben hep q tercih ediyorum. Sürekli q atıp pushluyorum ve önce 2 level olup girdiğim trade de üstünlüğü ele alıyorum. Pushlamaya devam edip önce 3 level olup 2 puan verdiğim q yardımıyla 2-0 öne geçiyorum resmen. Rakip kule altına hapsoluyor, top da genel olarak melee şampiyonlar oynandığı için dürtmeye de devam edebiliyorum(mid de yapılabilir mi tartışılır). İlk skoru alırsam zaten tamamen kopuyor oyun, iyi bir gank yiyip ilk skoru versem dahi minyon farkı yetiyor önde kalmama.

Hangi noktalarda yanlışım var, düzeltmem gerekir sizce? Şimdiye kadar bir maç dışında(rakip jungler baya iyi oynamıştı) tüm oyunlarda koridoru kazandım ama bunlar normal oyun olduğu pek bir şey ifade etmiyor. Bu lcs oyuncuları da kafamı karıştırdı hem Ne diyorsunuz? Fix me broz.

Soloqda ignite idealdir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

topta asıl burstü ganki kolay yersin

matchupları topta daha zor

bi renekton bi mundo geldiğinde sülük gibi yapışıyolar

LeBlanc'a ne diyorsun? Yasuo alınca banlıyorum ben hep, gereksiz bir fobi mi yoksa devam edeyim mi banlamaya

leblanca karşı oynamayı beceremiyosun o zaman

lanede en çok zorlayan ziggsle quinn yasuoyu

birde e fulleyen gragaslar
  • Araya girmek zorunda ve girdiğinde direk eriyor nerf geliceğini sanmam.

Edit:Alttakiyle aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _3RC4N3R_ -- 14 Şubat 2014; 22:31:56 >
  • quote:

quote:

quote:

LeBlanc'a ne diyorsun? Yasuo alınca banlıyorum ben hep, gereksiz bir fobi mi yoksa devam edeyim mi banlamaya

bide mimer lar
    ama bir şey sorcam cidden ziggs e karşı ne yapmak gerek en mantıklısını söyle yeterli

kafayı yiyorum çünkü

• Ilk başta E açman her türlü yararlı niye diye soracak olursan.E ile son vurusları daha rahat yapıp early skillshotlardan daha kolay kaçarsın.Ikıncısı her E ile minnionların içinden geçtikten sonra stacklenen bi özelliği var bu da 4 stack olunca 1 lvlde vurdugu MAXIMUM DAMAGE: 140 / 180 / 220 / 260 / 300 (+ 60% AP) earlyde çok fazla rahatsız ediyor karşındaki adamı.Olay su 4 kere e ile minnionların içinden geçip en son adama e ile atlayıp oto atak yapıyorsun ve yaklasık olarak 140dmg+aa vurup dönüyorsun.Onun dışında bu taktiği midde yapman daha iyi olur gibi çünkü genellikle topa nazaran daha kırılgan champlar alındıgı için ignite ile 2. kere yaptıgında bu comboyu neredeyse ölmeme şansı yok diyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

quote:

quote:

bide mimer lar
    ama bir şey sorcam cidden ziggs e karşı ne yapmak gerek en mantıklısını söyle yeterli

kafayı yiyorum çünkü

creplerde kayarak q ları dodgelayabilirsen çok kolay bi lane
    yapamazsan outfarm kalırsın sadece

squishy aslında 1 2 kere dürtsen 3. sünde yakalar öldürürsün kaçışı çok iyi değil o heronun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bide mimer lar

kafayı yiyorum çünkü

squishy aslında 1 2 kere dürtsen 3. sünde yakalar öldürürsün kaçışı çok iyi değil o heronun

Bu adamı dinlemeyin yasuoya zhonya alıyo pls report

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yasuo'yu hep banlıyorlar lan. :( Hiç alamıyorum. First Picklere söylersem anca öyle belki. Ben First Pick olduğumda alabiliyorum anca.
  • Topda herkese karşı oynanmaz Yasuo , oynanır da yani bu heronun amacı snowball olduğu için topda Renekton Shyvana Mundo Nasus gibi karakterlere karşı çok pasif kalırsınız siz atk. speed - crit şansı kasarken adamlar armor , ad , healt abanıcak ve öne geçicekler. Bu yüzden mid tercih edilmeli ki burst kapasitesini kullanabilsin.

2. olarak E ile başlamak earlyde CS almana yardımcı olur ve CS alırken doldurduğun E şarjları ile rakibe E ile atlayıp 1 AA ve geri dönersin rakip hiçbir şey yapamaz seri olursan. Ve Barrier tercih etme zaten topda sustain yapan kazanıyo senin Mundoyu Renektonu durdurmak için ignite'a ihtiyacın var , midde de aynı şekil damage odaklı oynamalısın ignite şart diyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bide mimer lar

kafayı yiyorum çünkü

E dashlıcam jungle kamplıyor kaçmak zor oluyor sonra Q (3. stack) harraslıcam diyorum lane çok ittiriyorum tower ın arkasından bomba yağdırıyor bana en iyisi jungle gank beklemek herhalde ama o zamanda çok poke yiyorsun

arkadaş lane pushlamasına izin verip dash yaparak alabilirsin ulaşınca fazla squish dedi de W yapıp kaçıyor fitil oldum kısacası

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bide mimer lar

kafayı yiyorum çünkü

E dashlıcam jungle kamplıyor kaçmak zor oluyor sonra Q (3. stack) harraslıcam diyorum lane çok ittiriyorum tower ın arkasından bomba yağdırıyor bana en iyisi jungle gank beklemek herhalde ama o zamanda çok poke yiyorsun

arkadaş lane pushlamasına izin verip dash yaparak alabilirsin ulaşınca fazla squish dedi de W yapıp kaçıyor fitil oldum kısacası

öküz gibi düz e atarsanız öyle olur creplerin sağından solundan e atıcaksınız lanede ileriye gitmeden, krebin azcık önüne geçip e atarsan lane e çat diye geri dönersin gankte yemezsin azcık creplerin önüne doğru yürü geçer geçmez e at

• E açmak ilk biraz daha safe takılmak içindir herhalde. Midde en çok zorlayan Swain ve Malzahar sanırım. Topta zaten 2 3 hero dışında pek zorlanıcağını zannetmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrznBot -- 15 Şubat 2014; 0:54:08 >
  • Taktik paylasim konusu olmus resmen. Tavsiyem şudur. Mid git ve ölümüne pushla. Dogru duzgun jungler yok. Dia ve alti icin gecerli.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.