Şimdi Ara

LCD TV'De USB Ile Nasil Film Izlenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yarin Philips 42PFL7696 hayirlisiyla Geliyor Carsamba gunu 2.399 TL ye aldik Teknosadan Kampanya ile :)

Ilk olarak bir oneriniz haa su da aklinda bulunsun kesinlikle soyle yap dediginiz bir sey var mi???

Ikinci olarak bu USB den veya Hard Disk ten baglayip FILM (HD,3D) Nasil izlenir?

Filmi nerden indiriyorsunuz? (bildiginiz guzel bir site var mi?)

Indirecegim film hangi formatta olmali?

Indirdik USB ye attik Taktik USByi simdi ne yapmaliyiz?

Sorulari cevaplandirirsaniz cok mutlu olurum simdiden cook tesekkurler :)

ayni konuyu TV ve Projeksiyon bolumune de aciyorum o tarafa da mesaj gelir :)

• up? :(
  • yeni konu açmanıza gerek yoktu aldığınız tv,nin ana konusu zaten mevcut önce konuyu iyice okumanızı öneririm yinede taklıldığınız yerler olursa o başlık altında elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_50568510/tm.htm
  • Dostum öncelikle hayırlı olsun,
    Ben LG 42LV355U led televizyonunu kullanıyorum. Usb veya hard diski takınca 5sn içinde küçük bir ekran açılıyor ve bu ekranda Film dosyaları - Müzik dosyaları - Resimler adlı 3 seçenek geliyor. Kumanda yardımıyla film dosyalarına tıkladığımda usb veya harddiskteki filmleri otomatik olarak sıralıyor. Sanırım Philipste de aynı yöntem kullanılıyordur. Filmi izlemesi ise çok basit. Kumanda yardımıyla izlemek istediğin filmin üzerine gelip OK tuşuna basıyorsun ve filmi açıyor. Benim televizyonum hertürlü filmi destekliyor, sende aldığın televizyonun hangi formatları desteklediğini internetten bulabilirsin. İyi forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.