Şimdi Ara

LCD tv almayi dusunuyorum...Hangi secenek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yakin zamanda kendi odam icin bi LCD tv almayi dusunuyorum ancak kararsiz kaldim..

Simdi fiyat siniri yuzunden onumdeki secenekler sirasiyla sunlar..

1) Sony MFM-HT205 (Hem LCD tv hem bilgisayar ekrani olmasi itibariyle guzel bi urun ancak fiyati yuksek)

2)Samsung LE20S51B veya LE15S51B (Fiyat olarak en uygun bu modeller gozukuyor)

3)Sony KLV-20SR3

4) Kuzenim ise Lcd tvye o kadar para vermek yerine kaliteli bir bilgisayar monitoru almami ve buna harici bi Tv karti takmami oneriyor..

Sizce bu modeller nasildir? Ayrica sizin 1000-1500 ytl civarinda onerebileceginiz baska modeller var mi? Alacagim Tvyi masama koymayi dusundugum icin buyukluk kriterini de dikkate alirsaniz sevinirim...Herkese tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 23 Ağustos 2006; 15:31:07 >

• merhaba
    bence kuzeniniz haklı...
    19" lcd monitör alıp (500-550 ytl civarında)
    harici tv kartı (60-70$ civarı)
    (eğer odanda bilgisayar varsa dahililer daha ucuz bu arada)

toplamda 600 700 ytl arasında 48 ekran lcd tv niz olur...

ha wide screen (16:9) formatlı istersen 16:9 monitor alırsın olur biter (teknosanın son katalogunda samsung vardı 525 ytl ye...)

kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdilbaz

merhaba
    bence kuzeniniz haklı...
    19" lcd monitör alıp (500-550 ytl civarında)
    harici tv kartı (60-70$ civarı)
    (eğer odanda bilgisayar varsa dahililer daha ucuz bu arada)

toplamda 600 700 ytl arasında 48 ekran lcd tv niz olur...

ha wide screen (16:9) formatlı istersen 16:9 monitor alırsın olur biter (teknosanın son katalogunda samsung vardı 525 ytl ye...)

kolay gelsin

Peki hocam bu harici tv kartini direk ekrana baglayabiliyor muyuz? Ayrica dahili hoparloru olmayan bi model begenirsek bu sorunu nasil asicaz? Bi de hoparlor mu almak gerek?
  • valla benim tavsiyem hoparlorsuz bir model alıp ortalama bir 5+1 sistem ile birlikte kullanmak... şahsen monitorlerin üstündeki hoparlörlerin tatmin edeceğini düşünmüyorum...

monitor olarak kullanılan tv ler hikaye... genellikle sadece 800x600 cozunurluk destekliolar...

ha diyeceksiniz ki aynı fiyata gelecek o zaman...

bende cvp olarak diyeceğimki aynı fiyata hem güçlü bir 5+1 sistem almış olacaksın hem farklı amaçlardada kullanabileceğin ext. tv kartı (mesela ilerde projeksiyon cihazı alırsan onu tv olark kullanmak için) hemde gayet yüksek çözünürlüğe sahip bir bilgisayar monitörü ve tv

cihaz tazsiyasi istersende

monitör olarak philips 190B6CG yada daha üst bi model (4:3 formatlı bu)
    5+1 olarak crative yada philips
    tv kartı olarak da avermedia yı düşünebilirsin...

daha fazla bilgi istersen sorman yeterli...
    tabi son karar senin
    kolay gelsin

• bide unutmuşum yazmayı
    harici tv kartını monitor kablosuyla direk olarak bağlayabilirsin... uydu alıcısına benzer bi cihaz ama ortalama adsl modem boyutlarında...
  • @mdilbaz

Hocam su kombinasyon nasil olur sence?

SONY SDM-E96D 19" 8 ms LCD MONİTÖR+CREATIVE I-TRIGUE 2200 SPEAKER (Yer sorunum oldugundan dolayi 5+1 alamam kuvvetle
    muhtemel) + Avermedia Averkey 550 CONVERTER Tv Kartı

Oncelikle bu sistem sence nasil olmus?

Ayrica bu sistem yaklasik 922 milyon`a mal oluyor bana..SAMSUNG LE20S51B LCD TV ise 1.377 ytl gozukuyor..Biraz pazarlik ve pesin odeme ile 1000 ytl civarinda alabilirim sanirim bunu. Bu tabloya bakacak olursak hangisini tercih etmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 24 Ağustos 2006; 10:32:45 >
  • MONİTOR GAYET İYİ... TEPKİ SÜRESİ VE KONTRAST ORANI FELAN YANİ...

HOPARLÖRLER KONUSUNDA AYNI ŞEYİ SÖYLEYEMEYECEĞİM HEM PAHALI HEMDE GÜÇLÜ DEĞİL (BENİM İÇİN YANİ...) YARI FİYATINA DAHA PERFORMANSLI YİNE STEREO OLAN SİSTEM BULUNABİLİR... mesela FRISBY F-208A var 2+1 (yer bu kadar da dar olamaz diye düşünüyorum :) ) 20-25 $ civarı... sonuçta markaya aldanmamalı özellikle hoparlör konusunda çok bilindik markalar hiç duyulmayan markalardan daha kotu urunleri cok fahiş fiyatlara satıyorlar..

tv kartına gelince gayet iyi ama pahalı geldi biraz bana... AVERMEDIA TV BOX 9 TUNER modelinide incele bence hepsi aynı işi görüyo en nihayetinde...

birde kişisel not bu tür elektronik cihazlarda fazla pahalıya kaçmamak lazım pahalı her zaman iyidir kuralı geçerli değil... ayrıca ne kadar pahalısını alırsak o kadar fazla milli servetimizin yurtdışına çıktığınıda unutmamak gerekir...

umarım yardımcı olabilmişimdir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop ile kac fps alirim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

MONİTOR GAYET İYİ... TEPKİ SÜRESİ VE KONTRAST ORANI FELAN YANİ...

HOPARLÖRLER KONUSUNDA AYNI ŞEYİ SÖYLEYEMEYECEĞİM HEM PAHALI HEMDE GÜÇLÜ DEĞİL (BENİM İÇİN YANİ...) YARI FİYATINA DAHA PERFORMANSLI YİNE STEREO OLAN SİSTEM BULUNABİLİR... mesela FRISBY F-208A var 2+1 (yer bu kadar da dar olamaz diye düşünüyorum :) ) 20-25 $ civarı... sonuçta markaya aldanmamalı özellikle hoparlör konusunda çok bilindik markalar hiç duyulmayan markalardan daha kotu urunleri cok fahiş fiyatlara satıyorlar..

tv kartına gelince gayet iyi ama pahalı geldi biraz bana... AVERMEDIA TV BOX 9 TUNER modelinide incele bence hepsi aynı işi görüyo en nihayetinde...

birde kişisel not bu tür elektronik cihazlarda fazla pahalıya kaçmamak lazım pahalı her zaman iyidir kuralı geçerli değil... ayrıca ne kadar pahalısını alırsak o kadar fazla milli servetimizin yurtdışına çıktığınıda unutmamak gerekir...

umarım yardımcı olabilmişimdir...

Hocam bende zaten 5+1 creative hoparlor var..Ama gercekten yer sorunum oldugu icin 2+1 lere yoneldim...Zaten LCD Tv almayi da sirf bu yer sorunu yuzunden dusunuyorum.Yoksa normal bi Tv alicaktim.. Onerilerin icin de cok tesekkur ederim..

Son olarak su soruma yanit verirsen cok sevinirim..Daha once de soyledigim gibi bu sistem yaklasik 922 milyon`a mal oluyor bana..SAMSUNG LE20S51B LCD TV ise 1.377 ytl gozukuyor..Biraz pazarlik ve pesin odeme ile 1000 ytl civarinda alabilirim sanirim bunu. Bu tabloya bakacak olursak hangisini tercih etmeliyim sence?

• benim enson mesajımdaki kombinasyon cok az bir araştırma ile kdv dahil 780 ytl ye mal oldu...
    istersen daha ucuzudqa bulunabilir....

hatta odanda 5+1 varsa neden hoparlor olarak onları kullanmıyorsun ki?

20" ile 19" arasındaki fark 2.5 cm....

ben yinede toplama sistemi oneririm... ama yinede son karar senin
  • quote:

benim enson mesajımdaki kombinasyon cok az bir araştırma ile kdv dahil 780 ytl ye mal oldu...
    istersen daha ucuzudqa bulunabilir....

hatta odanda 5+1 varsa neden hoparlor olarak onları kullanmıyorsun ki?

20" ile 19" arasındaki fark 2.5 cm....

ben yinede toplama sistemi oneririm... ama yinede son karar senin

5+1 odamda degil..O ust kattaki bilgisayara bagli bi sekilde yasamini surduruyor..

Ben son bi piyasa arastirmasi yapip kararimi veriyim en iyisi...Yardimlarin icin cok tesekkurler...

• tamam kolay gelsin
    bide alınca haber verirmisin merak ederim şimdi... :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.