Şimdi Ara

LCD Televizyon Düştü,Ekranın Ortasında siyahlık var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Televizyonu odadan farklı bir odaya taşırken sehpada dengesizlik sonucu arka tarafına doğru düştü,ekranda halen görüntü var ama durum aşağıdaki fotoğrafdaki gibi...
    Arçelik teknik servisi çağırdım panel kırılmış dendi.900 TL para istediler.Tv yi zaten 5 yıl önce 1300 tl ye almıştım 900tl vermeyi düşünmüyorum açıkcası.

Markası arçelik sanırım 37-39 inc olması gerek

Sorum şu daha ucuz fiyata orjinal olmayan bir ekran takılabilir mi yada bi yolu varmıdır? teşekkürler... çünkü mantıken 900 tl verileceğine üstüne ekleme yapıp yeni nesil smartTv lerden alınabilir...

Teşekkürler,iyi forumlar.

• arkaya doğru düştü ise...
    bağlantılarda gevşeme sorunu olabilir...
    görüntü kartından panele giden şerit kablonun...
    sökülüp tekrar takılmasını deneyin...
  • teknik servis baktı panel kırılmış dedi gevşeme olsaydı yapılırdı diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jahn1

Öncelikle iyi akşamlar...
    Televizyonu odadan farklı bir odaya taşırken sehpada dengesizlik sonucu arka tarafına doğru düştü,ekranda halen görüntü var ama durum aşağıdaki fotoğrafdaki gibi...
    Arçelik teknik servisi çağırdım panel kırılmış dendi.900 TL para istediler.Tv yi zaten 5 yıl önce 1300 tl ye almıştım 900tl vermeyi düşünmüyorum açıkcası.

Markası arçelik sanırım 37-39 inc olması gerek

Sorum şu daha ucuz fiyata orjinal olmayan bir ekran takılabilir mi yada bi yolu varmıdır? teşekkürler... çünkü mantıken 900 tl verileceğine üstüne ekleme yapıp yeni nesil smartTv lerden alınabilir...

Teşekkürler,iyi forumlar.

Hocam geçmiş olsun Panel sizlere ömür !!!

Tüplü TV leri kimse beyenmez ama inanın aynı yerden düşse tüpü bile patlamaz kolay kolay işte LCD LED tv lerin dandikliği !!!

Tüplü TV ler 15-20 sene gider ama LCD 2-3 sene sonra floresan patlatır düşüp kırılır vs vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.