Şimdi Ara

lcd t.v alcam arkdşlar acil yardım....?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkdşlar yarın lcd t.v alıyorum ist.bİLŞMDEN alcam........şimdi arkdşlar ist bilişime baktım fiyatlra baya bi düştü.....karar vermiyorum bütçem 1,600 tl....

+ps3 de kullancam arada bir..sd yayın var ama duruma göre d-smart HD yayın olan kampaynya geçebilrim....malum bluray filmd izlicem..

-+ evet arkdşlar 40-42 olması lazım... samsung,sony ve lg arsında gitim geldim ama benm için en uyugun hangisi bi türlü karar veremedim o yzuden sizden acil yardımlarınızı bekliyorum...yarın ürünü siparş vercem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan86fb -- 1 Nisan 2010; 12:19:31 >

Alışverişlerim; Fastfalcon--0rk0--cco --cruell2--NaksuanTV--PeGaSuS---athloon--darkstyle00---marsara---Ahmet DOĞAN---speed39--- hakanbaran----powermoon---yilo67---cermin007
  • Ben aynı amaçla 32PFL8404H/12 edindim ama paralel ithalatçı firmadan değil, Philips Türkiye Distribütörü; Türkiye Philips Tic. A.Ş. garantili...

Biraz bütçeni aşıyor fakat yakından incelemeni tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Ben aynı amaçla 32PFL8404H/12 edindim ama paralel ithalatçı firmadan değil, Philips Türkiye Distribütörü; Türkiye Philips Tic. A.Ş. garantili...

Biraz bütçeni aşıyor fakat yakından incelemeni tavsiye ederim...

özelliklerine baktım kardeşim evet alınacak bi ürün fiyatı da çok iyi..ama ben 40-42 düşünüyorum 32 ufak kaçıyor...ilanda blirtmeyi unutmuşsum onu da düzeltim...teşekkür ederim kardeşim sağol......bilginlerin için...

benm gözüme bunlar çarpıyor..ama dorumda okdar yorumlar yapılşmılki....kafam allah bulah oldu...dogru durust bilgilendirmek için bi sayfa yok...bende dahil ilan yaparak çöpluk etmemkten başka bişle etimz yok..

SAMSUNG LCD TV LE-40B620

-SONY BRAVIA LCD TV
    KDL-40V5500

• 1700 e falan çıkarırsan bütçeyi ben akşam istanbul bilşim den akşam samsung 651 modelini aldım sony nin 37ex500 modeli gayet güzel bi tv o modeli ben baya bi araştırdım dünde canlı olarak gördüm harika bi cihaz en azından birkaç dakikika inceledim bütçem elvermediği için 651 i aldım 1380 e

Orijinalden alıntı: serkansss

1700 e falan çıkarırsan bütçeyi ben akşam istanbul bilşim den akşam samsung 651 modelini aldım sony nin 37ex500 modeli gayet güzel bi tv o modeli ben baya bi araştırdım dünde canlı olarak gördüm harika bi cihaz en azından birkaç dakikika inceledim bütçem elvermediği için 651 i aldım 1380 e

hım hayırlı olsun kardeşim....dedinz ürüne baktım güzel ürün....ama galiba 37 almışsınz..37 ufak gelir bana 40- veya 42 düşnyrum...sony yada samsung artık birtane alcm ama hayrılsı..sğol kardeşim ilgin için...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.