Şimdi Ara

LCD Sıvı teması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen ay dizüstü bilgisayarımın ekranını camsil ile temizlemek istedim.Daha önceden de bu şekilde temizlemiştim.Fakat bu sefer direk ekrana çok fazla miktarda cam sili sıktım.Birkaç dakika bekledim.Daha sonra güç butonuna bastığımda yazıların saydam bir sıvı içinde olduğunu farkettim.Bir daha başlattım saydamlık artarken renkler gidiyordu.Bilgisayarı kapattım 8 saat sonra açtım görüntü belli belirsizdi daha sonra ise görüntü kayboldu...Eski bir dizüstü bilgisayar olduğu için garantisi yok diye çantasına kaldırdım yeni bir dizüstümü kullandım.Dün ise tekrar ne var yok diye bilgisayarı açtım.Ekranda yatay çizgiler var.Bazısı gri bazısı siyah ama başka renk yok hala biraz sıvı gözükmekte.

Şimdi ne yapmamı önerirsiniz.Ekranı açtım sorunun tesbitini yapabilirseniz inverter veya ekranı kendim değiştirebilirim.

Not:Uzun uzun yazdığım için kusuruma bakmayın.

• arkadaş naptın sen lcd ekran camsil ile temizlenir mi?
    ekranını temizlemek isteyen arkadaşlar kimyasal bir madde kullanmayın,özel setleri var.her yerde bulabilirsiniz
    ekrana fazla püskürtmeden,bastırmadan hafifçe silin

hocam bu arada yeni bir ekran almanız gerekecek heralde

ekleme :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S R T -- 12 Eylül 2011; 0:29:16 >
  • Su ile sil bundan sonra ayna gibi olur
  • Abi naptın sen ya ben hafif nemli bezle bile silmeye korkuyorum birşey olacak diye sen direk camsil sıkmışsın,neyse içindeki camsil kurumadan önce kuru bir bezle silseydinya belki biraz düzelebilirdi ama o ekrandan hayır gelmez artık çok zor düzelmesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop İçin Sıvı Soğutma
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.