Şimdi Ara

LCD monitorler içinde en kaliteli hoparlörü olan marka model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Artık çoğu forum kullanıcısı arkadaşlarda LCD monitor var.Deneyimlerinize göre en kaliteli hoparlörü olan monitör hangisi.Masaüstünde kablo karmaşasına son vermek ve daha derli toplu bir bilgisayar masası hayali içinde olduğum için (aslında hiç beceremediğim birşey) bilgileirnizi paylaşırmısınız.Surround ve kaliteli ses sistemleri iyi hoş ama masa çok dağılıyor.
    Saygılarımla

• iyide monitorler üzerindeki spekaerlar cok cok kötü diyolar.. tabi bu biraz ne beklediginede baglı ..
    neyse..
    duydugum ve okudugum kadariyla philips X serileri .. ve sony HX serilerinin hoparlorleri en iyi olanlarmış..
  • phılıpsin x serilerindekiler iyi.
    ama sesi sonuna kadar açarsan cörtlüyor.
    fazla açmazsan sesi kalitesi iyi.
    hee iyi derkende 3-5 $ lık hoperlorler kadar filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 11 Kasım 2005, 17:58:59 >
  • LCD hoparlörlerinden medet ummak bence bi rüya.Bende kullanıyorum fakat estetik yönden.Hoparlör istiyorsan bi Logitech al.
  • İyi ses kalitesi alamıosun ama philips en iyi olanı

ekran olarak da en iyisi bence
  • Hoperlör konusunda LCD'lere güvenme yolda kalırsın. LCD'lerin hoperlörlerinin kaliteli oldukları, bekleneni verdikleri söylenemez ama Philips'in hoperlörleri için kötünün iyisi deniliyor...
  •  LCD monitorler içinde en kaliteli hoparlörü olan marka model

ben bunu kullanıyorum, ses kalitesi de aşırı yüksek sesle dinlemezsen iyi, SRS WOW! destegi de var.
    Buradan inceleyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ViewSonic iyi bir marka mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrRain

LCD monitorler içinde en kaliteli hoparlörü olan marka model

ben bunu kullanıyorum, ses kalitesi de aşırı yüksek sesle dinlemezsen iyi, SRS WOW! destegi de var.
    Buradan inceleyebilirsin.

8ms'mi bu model? Bana bu modelin oyun, yazı, renk, film(dvd-divx [en önemlisi bu]) performasını kısaca söyler misin kardeş?

• valla linkini verdigim sitede 12ms yazıyo ama, benim aldığım 8ms. (monitörün üzerindeki etikette yazıyodu). Şu ana kadarda performans açısından hiçbir eksisini görmedim diyebilirim. alalı 1 ayı geçti ama inan hiç film izleme alışkanlığım olmadığı için dvd-divx konusunda bişey diyemiycem, ama quake3 gibi bi oyunda sorunsuz kullanılabiliyosa filmlerde de pek rahatsız edeceğini sanmıyorum. 3 yıl ölü piksel garantisi var, ayağı sağa sola dönebiliyo, 2xdvi 1xanalog giriş var, ve her girişin yanında hoparlör girişi var. kablo girişlerini arkada bulunan kapağın altına gizleniyor. sadece tazeleme hızı 60hz, tek eksisi de bu diyebilirim.

ayrıca vatan bilgisayar logitech in direksiyonunu hediye ediyor, ama stoklarında bi sorun var sanırım barkodu okutturana kadar yarım saat beklemiştim.

• Hımmm,,, genelde oyun konusunda iyi olan lcdler filmlerde (dvd, divx'de) vasat oluyorlar. İkisi bir arada zor

Banada gerçi dvd-divx performansı lazımdı, neyse canın sağolsun, iyi günlerde sorunsuz kullan MrRain...
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

Hımmm,,, genelde oyun konusunda iyi olan lcdler filmlerde (dvd, divx'de) vasat oluyorlar. İkisi bir arada zor

Banada gerçi dvd-divx performansı lazımdı, neyse canın sağolsun, iyi günlerde sorunsuz kullan MrRain...

teşekkür ederim, ama aklın yattıysa senin için dvd ve divx film izleyip sonuçlarını sana bildirebilirim. hatta emin olman için hareketli görüntülerin videosunu da alırım istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrRain

quote:

Orjinalden alıntı: | Spooky |

Hımmm,,, genelde oyun konusunda iyi olan lcdler filmlerde (dvd, divx'de) vasat oluyorlar. İkisi bir arada zor

teşekkür ederim, ama aklın yattıysa senin için dvd ve divx film izleyip sonuçlarını sana bildirebilirim. hatta emin olman için hareketli görüntülerin videosunu da alırım istersen.

Canın sağolsun, zahmet etmene gerek yok MrRain, teşekkürler, zaten benim için o kadar acelesi yoktu ama oturup film izlediğin bir zaman, bana da lcd ile ilgili yorum atarsan inan ki çok sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.