Şimdi Ara

Lcd monitor, ps3 ve ses çıkışı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar selamlar öncelikle ben biraz bu konuların uzagında olduğum için sorumu hoş görün, ps3 icin lcd monitor alacagım muhtemelen dvi çıkışlı bir samsung veya hdmi cıkışlı bir acer alacagım ancak karşıma ses çıkış problemi çıktı ben monitor ve ps3 u birbirine bagladıktan sonra ses çıkışını sadece optik çıkışlı bir hoporler ilemi gerçekleştirebilcegim?

• Sana önerim Acer yerine HDMİ olan X2200W monitörünü alman olacaktır.Zaten ses çıkışı mevcut bu üründe.Hoparlör girişini bağlarsın,hdmi üzerindende ps3 ten görüntü alırsın sesde hoparlöründen gelir=)
  • aslında samsun 2233 bw 360tl ile Acer P223WBBDR 470 tl arasında kaldım acerda hdmi mevcut onerdıgın benq modelını bulamıyorum ankarada o yuzden sorun biraz belirttigim acer da tek eksık 60 hz olması bu nasıl bir etki eder bılmıyorum ayrıca ses konusunda saınırım kompenent kablo ısımı gorecektir bu samsung ve acer arasında onerisi olan varsa sevınırım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.