Şimdi Ara

LCD için en mantıklı ekrankartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Temmuz 23 ten sonra fiyatlar düşecek ümidiyle yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum kendime ama Bu ekran kartları ve fiyatları noktasında kafam çok bulanık,
    çünkü sonuçta 19"LCD monitör kullanıyorum çıkabilecegim max çözünürlük 1280/1024 7600GT yada 7900GT almanın bana suan için (dx10'da hesaba katarak) bir artısı yada eksisi nedir?

arada nerden baksanız 300YTL yakın fiyat farkı var

• işlemci fiyatları düşecek
    pc yenileyecek çogu kişi bu tarihi bekliyor
  • yaw bendede acayip bir mali sıkıntı var millet birbirinden güzel ekran kartları arasında gidip geliyor ben daha emektar 5200'den kurtulamadım gitti.
    gerçektende sistem en zayıf halkası kadar güçlü diğer bileşenlerim güncel oyunlar için iyi ama ekran kartı herşeyi mahvediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ®ed

yaw bendede acayip bir mali sıkıntı var millet birbirinden güzel ekran kartları arasında gidip geliyor ben daha emektar 5200'den kurtulamadım gitti.
    gerçektende sistem en zayıf halkası kadar güçlü diğer bileşenlerim güncel oyunlar için iyi ama ekran kartı herşeyi mahvediyor.

üzüldüm kardeşim ama sen ginede kafanı taşlara vurma normal bi ekran kartı çokta pahalı değil şu aralar, yenileri çıktıkcada ucuzluyor 150-200 liralık bi ekran kartı işini görür.

• 7900GT niyeti bozsam mali skıntı bende olacak aa 7600GT alırım allahın izniyle,
    bu ara dostum sende 2 el falan çek bişeler su aralar 6600GT ler bayagı uygun
  • radeon 9200 işini görür kardeş bendede 19 LCD VAR sorun yaşamadım henüz
  • lcd monitör için ekran kartı arayanı da ilk defa görüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmados

radeon 9200 işini görür kardeş bendede 19 LCD VAR sorun yaşamadım henüz

suan zaten 6600GT kullanyıorum,7600GT yada 7900GT arasında tercihim

@Fixed

ŞÖyle anlatim istersen,
    suanki sistemi LCD monitör hariç satiyorum... vede pahalı ekrankartları genellıkle yuksek çözünürlüklerde kendini gösteriyor,
    ben bir moswanted yada doom3'ü Maximum 1280/1024 oyanabilecek sem neden 700YTL ye ekran kartıl alayim? sorun burda
    CRT monitör olsa anlarım ama LCD monitöre uygun ekran kartı almak bana daha mantıklı geliyor...

Egerki doom3 te 7600GT ve 79000GT 1280/1024 çözünürlükte aynı kaliteyi verecekse 7600GT daha cazip degilmi?
  • Arkadaşım dalga geçmiyosun dimi?Oyun içindeki çözünürlük monitörü bağlamaz ekran kartını bağlar.Monitörün eğer tepkime süresi ve contrastları kötüyse sen zaten en kral kartıda alsan görüntüde pürüzler görürsün.Sen lcd monitöre 6200 de bağlasan 7900 de bağlasan görüntü değişmeyecek.Oyunlarda değişir ki hızı ve fps yi monitör belirlemez.15" monitörde de 1280 *1024 ayarlarda oynayabildiğin ekran kartları var.O yüzden söyledim ben.Yanlış hareket etmeyin yani.

Ayrıca 7600gt ile 7900gt aynı kaliteyi vermez.Ayarları sen en üst seviyeye af ve aa yı en üst düzeye çekersen farkı görürsün.
  • yanlışım varsa düzelt,
    (bu ara dalga geçmedim gayet samimi yazıyorum)

Suan monitör Min 60hz de çalışıyor vede 6600GT kart taklı,
    NFS2 de Max çözünürlük 1280/1024..üstüne çıkamıyor?
    monitör > 190xfb

7600gt ile 7900gt arasında illaki fark var sonuçta 300 YTL civarında Fiyat farkı var
    bu farka deger bir fark olacakmı LCD'de
  • Tamam da diyorum ki sen 7900gt aldığında çözünürlük artmaz.Oyunun belli sınırları vardır.Ordan sonra artmaz daha.Sadece ince ayarlar gelir görüntüde kalite arttırmak için.

Benim demek istediğim eğer ekran kartı alacaksan monitöre göre alma.Oyun oynuyorsan ona göre al.Yani bu ekran kartı lcd monitörde daha iyi görüntü verecek diye bir ibare yok
  • Hükümet böyle devam ederse 23 Temmuzda pek hayırlı işler olmayacağı söyleniyor.Ucuzlayacağını nerden çıkardın bana göre artacak gibi geliyor
  • lcd monitor ile ekran kartı arasında ne gibi bi ilişki var ki?? o/b ekran kartı kullansan dahi masa üstünde aynı görüntüyü alıcaksın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir2050

işlemci fiyatları düşecek
    pc yenileyecek çogu kişi bu tarihi bekliyor

sadece işlemci fiyatları mı düşecek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeSsPoOL

lcd monitor ile ekran kartı arasında ne gibi bi ilişki var ki?? o/b ekran kartı kullansan dahi masa üstünde aynı görüntüyü alıcaksın..

: ) güzel kardeşim oyunda oynayabiliyorum çok şkr,
    6600GT lerin pahalı oldugu zamanlarda almıştım sırf oyun için,

sorun 7600GT ve 7900GT (dx10'da düşünerek= suan pahalı ekran kartı almak nasıl olur acaba

@DraDreameros

ama dur kardeş ne ettin ... düşecek ümidiyle bekliyoruz

@justinxnitsuj

başka varmı bilmiyorum ama AMD Fiyat indirimine gitcekmişya,ana sayfadan okuduk.. okadarını biliyom bende

• Lcd monitörle ekran kartı arasında bir farkilişki war doğru.Bu ilişkide LCD monitörlerde 1280*1024 çözünürlkten aşağıya görüntüyü çektiğinizde bozulmalar olur bu masaüstünde hemde oyunlarda geçerlidir,doğrudur.Oyunlarda arkadaşımız 1280*1024 çözünürlükte oyun oynamak için ekran kartı isityo açıkcası soruyu şölede sorabiliriz: En iyi ekran kartı hangisi 1280*1024 çözünürülükte oyantabilen.Ama şöle katılmıyorum sana 7600 gt ile aynı performanası alamazsın 1280*1024 çzöünürlükte heleki aa & af'yi açınca.Bide şöle söliim doom3' artık kıyaslama yapraken kullanma artık doom eskidi daha yeni younlarda çok daha fark gösükür 1280*1024 çözünürlükte bi fear veyaa yeni çıkan prey oyunlarındada o kadar fark olurki 200-250 ytl fark ödenir işte 7900 gt al mali sıkıntın yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger07 -- 2 Temmuz 2006; 2:13:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: stranger07

Lcd monitörle ekran kartı arasında bir farkilişki war doğru.Bu ilişkide LCD monitörlerde 1280*1024 çözünürlkten aşağıya görüntüyü çektiğinizde bozulmalar olur bu masaüstünde hemde oyunlarda geçerlidir,doğrudur.Oyunlarda arkadaşımız 1280*1024 çözünürlükte oyun oynamak için ekran kartı isityo açıkcası soruyu şölede sorabiliriz: En iyi ekran kartı hangisi 1280*1024 çözünürülükte oyantabilen.Ama şöle katılmıyorum sana 7600 gt ile aynı performanası alamazsın 1280*1024 çzöünürlükte heleki aa & af'yi açınca.Bide şöle söliim doom3' artık kıyaslama yapraken kullanma artık doom eskidi daha yeni younlarda çok daha fark gösükür 1280*1024 çözünürlükte bi fear veyaa yeni çıkan prey oyunlarındada o kadar fark olurki 200-250 ytl fark ödenir işte 7900 gt al mali sıkıntın yoksa

oohh yaw benı anlayan çıktı sonuçta .... tamamdır kardeş bu anlatımın oldukca iyidi,
    doom3 kıyaslaması yanlış oldu haklısın suan FEAR daha agır bir oyun...

bakalım neler gelcek,teşekkür ederim bu arada

• Bişi değil Bu arada seni çok iyi anlıyorum çünkü aynı sorun bendede war çok araştırdım ve 190x6fb alıcam ve yine araştrmlarım sonucunda x1800 xt alıcam aynen bende 1280*1024 çözünürlükte iyi oynayabilme için Bu arada sende bana 190x6fb kullanıcısı oalrak nasıl bi LCD memnunmusun.Sende biraz izlenimlerini yazarsan sevinirim Bu arada x1800 xt'mi 7900 gt'Mi dersen X1800 XT

• ben 15" Casper monitörden 19"LCD geçince birde 190X6FB olunca Adeta dumura ugradım
    normal LCD ler ile arasından gözle görünür fark var emin olabilirsin,teknık açıklamada bulunamıyorum ama
    bu cihazı aldıgım yerde 3-4 çeşit sony ve phılıps'in diger modelleri vardı.... 190x6fb ben burdayım diyordu yani

Dokunmatık light Frame olayına zaten diyecek laf yok super!

su sıralar fiyatı bayagı yuksek biraz bekle istersen

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=5576&categoryId=20&path=18:20&ref=006.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir2050 -- 2 Temmuz 2006; 2:34:50 >

• dostum lcd tepkısuresı cok onemlı 12ms altındaysa guzel fakat ustuyse nealırsan al fayda etmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.