Şimdi Ara

LCD ALIYOM HAKKINIZI HELAL EDİN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütün paramı bu lcdye yatırıyorum... parayı sitemden kazandığım için üzülmüyom.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=1355&Productid=bd7541

tam 750 ytl

bu özelliklerde daha ucuz lcd varsa söyleyebilirsiniz.

Sabrınız için teşekkür ederiz.

• valla benim için en kral 19" monitörü söyleyeyim viewsonic vx924 gerçekten çok kaliteli...
    http://www.hs.com.tr/uretici_urunlist.asp?uretici=VIEWSONIC
  • quote:

Orjinalden alıntı: deneme_1_2_3

bütün paramı bu lcdye yatırıyorum... parayı sitemden kazandığım için üzülmüyom.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=1355&Productid=bd7541

tam 750 ytl

bu özelliklerde daha ucuz lcd varsa söyleyebilirsiniz.

Sabrınız için teşekkür ederiz.

helal olsun deneme_1_2_3
    şu siteni çok merak ettim adresi neydi

• helal olsun deneme_1_2_3

hoca söylemiyeyim sonra saldırı falan oluyor. bir sürü iş çıkıyor başımıza.
    ama bilindik bi site
  • Orjinalden alıntı: deneme_1_2_3

helal olsun deneme_1_2_3

hoca söylemiyeyim sonra saldırı falan oluyor. bir sürü iş çıkıyor başımıza.
    ama bilindik bi site

yine de sen bilirsin..
    ama siten sana bayağı bir para kazandırdığına göre, heralde önlemlerini filan almışındır.okadar da çabuk çökmez inşallah!
  • deneme 1-2-3 alacaksan imzadaki lcd önerimdir hemde şiddetle 17" dir be sony dir en kalitelisi ok.

• aynı monitoru ben 675milyona aldım.
    kadıkoy exadan al bence sende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 12 Kasım 2005, 21:18:52 >
  • gold dan aldım 17"philips 170 S6FB 520 ytl. nakit fiyatına bonus karta 15 ay vade bence sende öyle yap nakit para bağlama monitöre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 12 Kasım 2005, 21:27:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kara_Dayı

gold dan aldım 17"philips 170 S6FB 520 ytl. nakit fiyatına bonus karta 15 ay vade bence sende öyle yap nakit para bağlama monitöre

Gold'dan mı?HAYIRRRRRRRRR!!!
  • helal olsun
    Hakikaten güzel bi monitöre benziyor. İnşallah memnun kalırsın.19' lcd güzel oludu harbiden yaw.
  • Monitor cok guzel gorunuyor, hic kullanmadim hic de gormedim, ama iyi bir tipi var.

Marka olarak Philips iyi marka zaten, sana tavsiyem postlarda gordugum durumda, nakit paran var.

Nakit parani cok guzel degerlendirerek bu monitoru cok daha dusuk bir fiyata alabilirsin, cunku piyasadaki butun fiyatlar, Kredi Kartina 12 taksit fiyatlari nakit verirsen fiyatlar dusuyor.

Bence biraz arastir fiyat konusunda,

www.aybilgisayar.com bakabilirsin.
  • quote:

AZAZİL

Benim bir kart almıştım üç ay oldu garantiye gideli hala bekliyom haber yok 20 dolar aşağısı başka bir ürünle değişim teklif ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_uar -- 13 Kasım 2005, 1:09:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Monitor cok guzel gorunuyor, hic kullanmadim hic de gormedim, ama iyi bir tipi var.

Marka olarak Philips iyi marka zaten, sana tavsiyem postlarda gordugum durumda, nakit paran var.

Nakit parani cok guzel degerlendirerek bu monitoru cok daha dusuk bir fiyata alabilirsin, cunku piyasadaki butun fiyatlar, Kredi Kartina 12 taksit fiyatlari nakit verirsen fiyatlar dusuyor.

Bence biraz arastir fiyat konusunda,

www.aybilgisayar.com bakabilirsin.

M.köy ay bilg.bende bir sürü parça aldım. Kaç kişiye sistem topladım. Yanlız 1 sene kadar oluyor ist.uzaktayım. Halen uygun mudur fiyatları bilmiyorum. Ama arızalı ürünlerde sorun çıkarmadıklarını söylemeliyim. Bencede oradan bi fiyat al.

Alacağın monitörü gelince çok iyi seçim kardeşim koy salona tablo gibi

• Valla piyasa karisik, ben Monitorumu cok yeni aldim, Gold'dan aldim, ama cok yeni aldigim 9108'i Aybilgisayardan aldim, hepsi yan yana isime neresi geliyorsa aliyorum.

"Kredi Karti" Sagolsun Mu ? Kahrolsun Mu desek :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: AZAZİL

quote:

gold dan aldım 17"philips 170 S6FB 520 ytl. nakit fiyatına bonus karta 15 ay vade bence sende öyle yap nakit para bağlama monitöre

Oyle deme ya garantılık ısı olmazsa sorun yok

• nerden alındığı önemli değil zaten arıza yaptığında mecburen servise götürmek zorundayız. satıcılar tamirci değil neticede onların görevi satmak ama servis vermek serviscilerin görevi. ben hem para bir yana ürün bir yana aldım yani netten sipariş değil
  • quote:

nerden alındığı önemli değil zaten arıza yaptığında mecburen servise götürmek zorundayız. satıcılar tamirci değil neticede onların görevi satmak ama servis vermek serviscilerin görevi. ben hem para bir yana ürün bir yana aldım yani netten sipariş değil

Iyı dıyorsun hos dıyorsun da fırmanın sozde yetkılı satıcıları sattıkları urunun ne oldugundan bıhaberdarlar. Kadıkoyden yaptıgım alısverıslerın buyuk bır cogunlugunu o fırmanın yakınından bıle yapmıyorum. Ozellıkle lcd konusunda bır yetkılı herhangı bır lcd ıcın OP garantısı verırken dıgerı vermıyor Var mı boyle bır satıs stratejısı, garantı sozde kalıyor ozde ıse ıtele gıtsın mantıgı hakım. Yanı en azından musterı temsılcısı yerıne bızzat urunu satın aldıkları yer ıle konusmak bılgı almak daha onemlı en azından ben oyle yaptım. Malum az para degıl
    Sonucta nereden ve kımden alındıgı cook onemlı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.