Bildirim
lcd 22' kare monitor tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
bulursaniz banada haber verirmisiniz lütfen ben hala bulamadımda 22" kare ekran :(:(:( _____________________________ Bmw z4 -
22 İnch in karesini hiç görmedim. _____________________________ -
Eizo firmasının ultra-profesyonel şöyle bir modeli var, tabi 2. el araba parasına
http://www.sanalmarketim.com/urun/ad2513d9ed85b5f5804ecf44eb325a04/EIZO-ColorEdge-CG211-21,3-inc-LCD-Monitor-%28Siyah%29
Bir de ViewSonic'ten daha ucuza ama hala normal 16:9 monitörlere göre çok pahalı bir şey varmış:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824116372
Genel olarak daha pahalılar galiba, belki sırf ticari amaçla kullanan insanlara gerektikleri içindir.._____________________________
-
ben samsung 19" 932n plus monitör kullanıyorum çok memnunum çokta güzel Counter strike oynamak için en iyi en büyük monitör samsung 19" 932n plus bence daha büyüğünü aradım bulamadım ama belki ilerde yaparlar arkadaşın verdiği linklerdekiler tam kare değil ama linler için teşekkür ederim
_____________________________ Bmw z4 -
4:3 değil midir zaten "kare" dediğimiz ekran formatı da? Ben öyle düşündüm yani
_____________________________ -
evet ama bak ilk lverdiğin linkteki 2. resme bakarsanız orda kare değilde geniş ekranın ters çevrilmiş hali var bide bu gazete sayfalarını yapmak için kullanılan mac denilen monitörler varmış onlar nasıl bilmiyorum
karemi ne 
ama 22" kare ekran yok galiba 
_____________________________ Bmw z4
-
Mac derken Macintosh olan Mac ise onların da monitörleri 16:9 widescreen oluyor..
Macintosh dediğimiz zaten normal bir PC'nin üzerine "Apple pazarlama payı" eklenip 2x fiyattan satılan hali, PC'den olanlardan farklı bir şey beklememek lazım o yüzden
haklısın da apple diyince aklıma i phone geldi bilgisayarı satıp iphone mi alsam ne ya bazen aklıma geliyoda adamlar 10 numara telefon yapmişlar hele ilerisi için tasarladıkları bilgisayarlar akıllara zarar ama dur bakalım daha neler çıkacak 

_____________________________ Bmw z4 -
22 incin karesi varmı kine?
quote:
Orijinalden alıntı: Transformation
haklısın da apple diyince aklıma i phone geldi bilgisayarı satıp iphone mi alsam ne ya bazen aklıma geliyoda adamlar 10 numara telefon yapmişlar hele ilerisi için tasarladıkları bilgisayarlar akıllara zarar ama dur bakalım daha neler çıkacak

Aman abi benim gibi elindeki cihazın her özelliğini suyunu çıkartana kadar kullanmak isteyen "power user" için iPhone'u bedava verseler almam. Daha doğrusu alırım tabi, satıp Symbian veya Android'li bir telefon alırım sonra yerine
Bir telefonun donanımını yazılımını doğru düzgün kullanabilmek için crackleyip garantisini patlatmak gerekiyorsa bana uzak olsun, ki öyle yapsan bile ne kamerası kamera, ne GPS'i GPS, ne pil ömrü bir halta yarar, gene pazarlama harikası ama özünde boş bir alet yani o fiyata..
iPod Touch alınız onun yerine, bütün dokunmatikli sallamalı oyunları programları vs. kullanınız çok lazımsa, hem de çok daha ucuza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Llythem -- 24 Kasım 2009; 10:11:47 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Llythem
quote:
Orijinalden alıntı: Transformation

Aman abi benim gibi elindeki cihazın her özelliğini suyunu çıkartana kadar kullanmak isteyen "power user" için iPhone'u bedava verseler almam. Daha doğrusu alırım tabi, satıp Symbian veya Android'li bir telefon alırım sonra yerine
Bir telefonun donanımını yazılımını doğru düzgün kullanabilmek için crackleyip garantisini patlatmak gerekiyorsa bana uzak olsun, ki öyle yapsan bile ne kamerası kamera, ne GPS'i GPS, ne pil ömrü bir halta yarar, gene pazarlama harikası ama özünde boş bir alet yani o fiyata..
iPod Touch alınız onun yerine, bütün dokunmatikli sallamalı oyunları programları vs. kullanınız çok lazımsa, hem de çok daha ucuza
ah senin gibi power user olsam :) ne güsel olurdu ben i phoneyi tam kapasite kullanmak için en az üstünden 2 ay geçmesi gerek :) sony ericson p990i var symbian yanlışmı hatırlıyorum alacaktım yanlız i phonedeki gibi rahat kullanımı yok o yüzden almadim
ipod Touch eğer telefon hariç tüm iphone özelliklerini taşıyorsa tamam :D
bide söylediğin aklıma takıldı eğer unlock ve jailbreak iphone yi garanti dışı brakıyorsa ve crack ledikten sonra özelliklerinde değişme oluyosa bişiye yaramaz

_____________________________ Bmw z4
-
Jailbreak garantiyi haliyle kıran bişey, ancak tekrar eski orjinal yazılımını restore edip gönderebiliyorsun servise bişey olursa. Karşındaki detaycı bir adam değilse de çok incelemezse JB olduğundan iz görmez muhtemelen.
Ha ama tabi JB li telefonun bir şekilde restore edilemeyecek durumda bozulursa (mesela cihaz açılmıyorsa vs.) da öyle teslim etmek zorunda kalırsan, gidip yenisini alıyorsun kendine bir adet
Gerçi JB yapılmış iPhone'larda bile hala bir Symbian veya Android ferahlığı yokken bence beyhude bir cihaz.
iPod Touch'ın yeni nesil olanlarında telefon özelliği, GPS çipi ve kamera yok. Onun haricinde üzerindeki yazılım da aynı yazılım, içindeki donanım da aynı donanım. Pil ömrü daha uzundur telefon olayı olmadığı için, ayrıca cihaz daha ince ve hafiftir. Kız arkadaşım öyle sallamalı çevirmeli oyunları seviyor diye almıştım bitane, bir de wireless internete falan girerim üstündeki browserdan diyordum da onda da Flash açmaması kıl etti beni, oyuncak olarak duruyor öyle kenarda
Filmlerde DivX falan oynatamadığı için multimedya cihazı olarak da elverişsiz..
her taraf 16:9 dolu. millete zorla bunu aldırmaları bence milletle alay ediliyor. 16:10 u bile kaldırdılar._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler