Şimdi Ara

LC Waikiki ile Zaranın Pull and Bearın Bershkanın arasında fark yok. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    demek istediğimi anlamıyorsun anlamak istemiyorsunuz. LCWden alıp bir sene sonu patlayan ürünüm olmadığı gibi zara malını pahalıya al 4 sene giy diye satmaz. Üst klasman alamıyorsan bize gel değişik değişik giy der. Zara ile LCWnin ürün ömrü arasında çok fark yok(ortalama maldan mala fark gösterir ve elbette polyesterler daha fazla dayanır)

Polo Garage hakkında bilgi edinmek için sitesine girdim beni bizim yan tuafiyecinin seviyesinde bir site karşıladı o an anladım ki bu poloda diğerleri gibi POLO isminden yaralanan bir türk firması.

Bakın arkadaşlar ben şunu anlatamadım galiba ben lcw leeden, beymenden maviden iyi demiyorum. LCW zara ile aynı seviye diyorum. Çok şükür param yetiyor ve birçok firmadan alışveriş yapabildim ama loft colins koton bunlar yine standart firmalar. Lcwye yakın. Fiyatları arası çok fark yok ve türk firmaları. Ama bunlaar arasında en iyi hizmet LCWde. Lofttan aldığınız pantalonun ikinci hafta ağı delinirse yüzünüze bakmazlar ama LCWde değiştirirler.

Eğer paranız asıl ben size zarayı değil bir üst klasman olan markaları tavsiye ederim uzun süre yüksek kalitede giyersiniz. Zara ve LCW bunu vadetmez. Bunu vadeden başka firmalar.

Son olarak pişti konusuna katılıyorum. En büyük sorunu bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 31 Temmuz 2016; 15:28:52 >

• Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    Daha kötü olupta attığım LCW ürünüm yok tabi bu birazda seçmek ile alakalı kalitesi düşük ürün kendini belli eder onu almamak ise çok kolay.
  • Pahalı markalar ederinin 2-3 katı fazlasına satıyor ürünlerini. Tasarımları da hiç süper değil, kazık yemenin kılıfı lcw den alıp pişti olmak istemiyorum olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

demek istediğimi anlamıyorsun anlamak istemiyorsunuz. LCWden alıp bir sene sonu patlayan ürünüm olmadığı gibi zara malını pahalıya al 4 sene giy diye satmaz. Üst klasman alamıyorsan bize gel değişik değişik giy der. Zara ile LCWnin ürün ömrü arasında çok fark yok(ortalama maldan mala fark gösterir ve elbette polyesterler daha fazla dayanır)

Polo Garage hakkında bilgi edinmek için sitesine girdim beni bizim yan tuafiyecinin seviyesinde bir site karşıladı o an anladım ki bu poloda diğerleri gibi POLO isminden yaralanan bir türk firması.

Bakın arkadaşlar ben şunu anlatamadım galiba ben lcw leeden, beymenden maviden iyi demiyorum. LCW zara ile aynı seviye diyorum. Çok şükür param yetiyor ve birçok firmadan alışveriş yapabildim ama loft colins koton bunlar yine standart firmalar. Lcwye yakın. Fiyatları arası çok fark yok ve türk firmaları. Ama bunlaar arasında en iyi hizmet LCWde. Lofttan aldığınız pantalonun ikinci hafta ağı delinirse yüzünüze bakmazlar ama LCWde değiştirirler.

Eğer paranız asıl ben size zarayı değil bir üst klasman olan markaları tavsiye ederim uzun süre yüksek kalitede giyersiniz. Zara ve LCW bunu vadetmez. Bunu vadeden başka firmalar.

Son olarak pişti konusuna katılıyorum. En büyük sorunu bu

Polo Garage çakma adıyla ve rezalet sitesiyle dandik görünüyor olabilir ama ürünleri gerçekten kaliteli.Koton-LCW falan karşılaştırılamaz bile.Tasarımları,herkeste aynı şeyin olmayışı falan önemli.

• ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Bilmediğim için yorum yapmadım zaten ama sitesi rezalet. Zaten genelde lüks diyebileceğimiz avmlerde gördüm.
  • quote:

Milli firmana sahip cik yillar sonra gurur duyacaksin cunku

Haha THY ile gurur duyuyoruz da ne oluyor Allah askima bize ne faydasi var bize daha cok bindiriyolar ustelik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferragamo, Gucci, Prada, Brioni ve özel tasarımlarım dışında giymiyorum. Para var huzur var.
  • Neden kimse Defacto dememiş lan ..
  • Adam bu firmalarla bill gatesden daha zengin oldu bizim millet hala lcw ile kıyaslıyor he kardeş he.
  • tamam da ne alakası var. Ayrıca zara türkiyeden çıkmayı düşünüyor. Karar aşamasında.
  • kimse pullnbearı berhskayı çok kaliteli diye almıyor. lcw ile fark var aralarında ama o da moda/tasarım farkı. 30 yaşında doblolu enişte gibi giyinmek istemiyordur belki millet
  • De Facto giyiniyorum bende çok uygun fiyata güzel tasarımlı kaliteli ürünler buluyorum üstelik kolay kolay da pişti olmuyorsun ya da benim zevkim farklı diyede olabilir.

Kaliteli diyorsam üst giyim için geçerli diğer markalardan ciddi bir farkı yok alt giyim berbat.

Lcw'de alt giyimde berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 31 Temmuz 2016; 17:22:26 >
  • -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    Yahu cidden lcw nin o dandik kotlarıyla zarayımı kıyaslıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zara,pull bear,bershka avrupanın Waikikisidir beyler.Avrupada yoksul zenciler giyer bu markaları kur sebebiyle ülkemizde pahalıdır
  • akıllı olun cebinizi deldirmeyin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.