Şimdi Ara

LC Waikiki'de 1 Alana 1 Bedava (Bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
15.203
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LC Waikiki'de bir alana bir bedava indirimi var. İki kazak veya hırka 20-30 TL, iki pantolon 30-40 TL, iki gömlek 30-40 TL.

Erkek ürünleri bir alana bir bedava (Sıralamaları 'Artan fiyata doğru' yapın):

Kadın ürünleri bir alana bir bedava:

İç giyim ve pijama ürünleri bir alana bir bedava:

www.lcwaikiki.com
    lcwaikiki.com
    https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternetten Cız -- 1 Aralık 2019; 15:1:29 >

• Fermuarlı sweatshirt uygunmuş beden olsa alırdım
  • 4 Parça ürün satın aldım, kod vs olaydı daha iyi olurdu. Bildiren arkadaşa teşekkürler.
  • 5 tane pantalon aldım, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazada da fiyatlar aynı mı yoksa indirimler sadece internet sitesinde mi geçerli?

• xiseyn kullanıcısına yanıt
    daha bugün mağazasına baktım fiyatlar çok farketmiyorsa kargoyla uğraşmayayım diye ama mağazalarda fiyatlar çok fahiş sadece Lcw değil Koton, Defacto, Flo gibi mağazaları inceledim internet varken mağazadan ürün alınmaz.

5 adet kot sipariş verdim buradan hatta mağazada 90TLye beğendiğim kotu 65TLye aldım. Birde Lcw.com yada trendyol hiç farkemiyor internetten ne alırsanız alın herhangi bir Lcw mağazasından değişim yada iade yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

daha bugün mağazasına baktım fiyatlar çok farketmiyorsa kargoyla uğraşmayayım diye ama mağazalarda fiyatlar çok fahiş sadece Lcw değil Koton, Defacto, Flo gibi mağazaları inceledim internet varken mağazadan ürün alınmaz.

5 adet kot sipariş verdim buradan hatta mağazada 90TLye beğendiğim kotu 65TLye aldım. Birde Lcw.com yada trendyol hiç farkemiyor internetten ne alırsanız alın herhangi bir Lcw mağazasından değişim yada iade yapabilirsiniz.
    LCW için Trendyol'dan LCW ürünlerini direkt fark ödemeden LCW mağazalarından değiştirebiliyor muyuz hocam doğru mudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flo 1 Alana 1 Bedava
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

Bende merak ediyordum bunu. Ürün üzerindeki etiket fiyatından mı yoksa ürünün mağaza fiyatından mı değerlendiriliyor değişim ya da iade yapılacak ürün?
  • gecen sene 35 liraya aldigim fermarli hirka simdi 69 lira indirimli hali ekonomik olarak battmisiz firsat kovaliyoruz

dikkatli olun bu zamanda alisveris yaparken

• 4 pantolon ve bir ton çorap aldım tüm aileye

Haber veren arkadaşa çok teşekkür ediyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx1018 kullanıcısına yanıt
    İnternetten alınca mağazada iade oluyor mu? Sitesin de bu konu hakkında bilgi yazmıyor

• 25-35 arası güzel Sweat-Shirtler çok uygun bence filtereden fiyat aralığını seçince güzel ürünler çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

Bende merak ediyordum bunu. Ürün üzerindeki etiket fiyatından mı yoksa ürünün mağaza fiyatından mı değerlendiriliyor değişim ya da iade yapılacak ürün?

Alıntıları Göster
    trendyoldan aldığım lcw pantolonu,lcw mağazasından faturada yazan fiyat üzerinden başka bir ürünle değiştirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurmaytr

trendyoldan aldığım lcw pantolonu,lcw mağazasından faturada yazan fiyat üzerinden başka bir ürünle değiştirttim.

Alıntıları Göster
    Yani kod kullanılsa da ilk fiyat üstünden mi değişim yapabiliyoruz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Yani kod kullanılsa da ilk fiyat üstünden mi değişim yapabiliyoruz hocam?

Alıntıları Göster
    evet hocam, 3 ürün aldım (80+30+4), 114 lira tuttu, 40 lira kupon kullandım, 74 lira ödedim. 30 liralık pantolonu iade edip üzerine 50 lira vererek 80 liralık bir şey aldım.
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Birebir aynı ürünse fark ödemeden değiştirebilirsiniz magazaya fatura bedeli üzerinden iadede edebilirsiniz

• Serciey kullanıcısına yanıt
    İnternetten aldıklarımı 2 defa mağazada değişim yapmıştım birinde beden değişimi diğerinde farklı bir ürünle değişim yapmıştım fatura bile sormadılar götürdüğüm ürünün sadece barkodunu okuttular.

• Hakuna42 H kullanıcısına yanıt
    Mağazadan iade ve değişimde hiçbir sıkıntı olmuyor hocam LCW o yönden çok kullanışlı.

Mesela Koton mağazadan aldığınız ürünlerde bile değişimde sıkıntı çıkartıyor illa fatura istiyor LCW sistemi çok iyi direkt barkodu okutup işlem yapıyorlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.