Şimdi Ara

Lazoğlu Sürmene 3'lü bıçak + bileyici 49.90 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.793
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir milyoncudan 2 tanesini 1 sene önce almıştık. 1 senedir canavar gibi kullanıyoruz. Kesmeyince başka bir bıçakla yada evdeki bileye sürtüyorum jilet gibi oluyor. Dolaptan donmuş peynir vs kesmem gerektiginde canavar gibi kesiyor. Sapları konusunda ya ufak bir nokta verniklenmemiş ya bir yeri hatalı onda haklısınız. Ama kesme konusunda dandik demek haksızlık olur. Fiyatına göre acayip haksızlık olur. Ette falan çok memnunum.

• Subirsa ve Pirgenin setleri var bence ikiside abartildigi kadar değiller çok çabuk köreliyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

Bunlar da öyle zaten hocam. Tanesi ortalama 30-40 tl civarıdır.

Sürbısa'nın üst seviye güzel şef bıçakları var ama onlar da 300 tl ve üzeri. Şahsen ona vereceğin paraya Aliexpressten Vg10 çeliği, damascus efektli çok güzel Japon bıçakları alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trendyolda 54,90 a satılıyor bende 40 tl ye almıştım (o dönem yeni üyeliklere 50/15 çek veriliyordu) çok sık kullanmıyorum ama fena değil aldığımda bileyici yoktu. orta kalitenin biraz üstü diyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 4 Temmuz 2021; 12:25:52 >
  • İnceleme : Bıçaklarda fiziksel bir hata mevcut değil, bileyleyici de gayet iyi çalışıyor. Bu fiyata daha iyi bir opsiyon görmüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.