Şimdi Ara

Lazerle Göz Ameliyatı ANA KONU (Lasik, i-Lasik, No Touch, Smile Lazer, Femto Lazer, Wavefront, Prk) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.337
Cevap
57
Favori
329.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

bende prk oldum doktorun dediği gibi görüntünün tam oturması 1 ayı buluyor. damlaları sakın ihmal etmeyin.
    son kontrole gittiğimde sol gözüm 0 - sağ gözüm 0,25 olarak ölçüldü.

Hocam ben de salı günü prk oldum. Bulabık görüyorum ve ışığa karşı hassasiyet var. Birde yatınca batma oluyor gözde. Lenslerden sanırım. Ağrı sızı yok bu günden itibaren. Ne zaman düzelir acaba bunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TermeLee

quote:

bende prk oldum doktorun dediği gibi görüntünün tam oturması 1 ayı buluyor. damlaları sakın ihmal etmeyin.

Hocam ben de salı günü prk oldum. Bulabık görüyorum ve ışığa karşı hassasiyet var. Birde yatınca batma oluyor gözde. Lenslerden sanırım. Ağrı sızı yok bu günden itibaren. Ne zaman düzelir acaba bunlar?

Ağrı sızı 3 gün sürer. Lenslerden dolayı sıkıntı oluyor hep. Lensi alıncalar rahatlarsın.
    Tamamen ışık hassasiyetinin normale dönmesi 1 ayı bulur.

• arkadaslar transprk yontemi diye birsey cikmis haze ve goz kurulugu riskinide ortandan kaldiriyormus bu yontem prk ameliyati olmayi dusunuyordum bu yontem daha iyiymis doktorun alkol solusyonu ve bicakla yaptigi islemi makine yapiyormus soylendigine gore tek yapmamiz gereken 30 saniye lazere bakmakmis ancak sadece istanbulda veni vidi hastanesinde var dunya gozu aradim hem ankara hem istanbul subesini adamlarin haberi bile yok veni vidi hastanesinide ilk defa duydugum icin pek guvenemedim bildiginiz transprk ameliyati yapan hastane varmi bladless prk olarakda geciyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aerosm1th

arkadaslar transprk yontemi diye birsey cikmis haze ve goz kurulugu riskinide ortandan kaldiriyormus bu yontem prk ameliyati olmayi dusunuyordum bu yontem daha iyiymis doktorun alkol solusyonu ve bicakla yaptigi islemi makine yapiyormus soylendigine gore tek yapmamiz gereken 30 saniye lazere bakmakmis ancak sadece istanbulda veni vidi hastanesinde var dunya gozu aradim hem ankara hem istanbul subesini adamlarin haberi bile yok veni vidi hastanesinide ilk defa duydugum icin pek guvenemedim bildiginiz transprk ameliyati yapan hastane varmi bladless prk olarakda geciyor

hocam prk yönetimi zaten bıçaksız yapılıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aerosm1th

arkadaslar transprk yontemi diye birsey cikmis haze ve goz kurulugu riskinide ortandan kaldiriyormus bu yontem prk ameliyati olmayi dusunuyordum bu yontem daha iyiymis doktorun alkol solusyonu ve bicakla yaptigi islemi makine yapiyormus soylendigine gore tek yapmamiz gereken 30 saniye lazere bakmakmis ancak sadece istanbulda veni vidi hastanesinde var dunya gozu aradim hem ankara hem istanbul subesini adamlarin haberi bile yok veni vidi hastanesinide ilk defa duydugum icin pek guvenemedim bildiginiz transprk ameliyati yapan hastane varmi bladless prk olarakda geciyor

hocam prk yönetimi zaten bıçaksız yapılıyor.

hocam alkolle ust tabaka eritiliyor ve bir cihaz yardimiyla kaldiriliyor benim dedigim yontemle bu islemide lazer yapiyor bicak derken onu kastetmistim bladless deniyor transprk yontemine

• Merhaba arkadaşlar,

9 sene önce muane oldugumda göz bebeğimin karanlıkta çok büyüdüğünü bu sebep ile ameliyatda işlem görmemiş alan kalacağı bununda gece sorun çıkartabileceği söylenmişti.

Şimdi gelişen teknoloji ile birlikte tekrar muane olmak istiyorum.

Fakat istanbulda objektif şekilde muane edecek, güvenilir bir doktor tavsiyeniz var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thinkvision

Merhaba arkadaşlar,

9 sene önce muane oldugumda göz bebeğimin karanlıkta çok büyüdüğünü bu sebep ile ameliyatda işlem görmemiş alan kalacağı bununda gece sorun çıkartabileceği söylenmişti.

Şimdi gelişen teknoloji ile birlikte tekrar muane olmak istiyorum.

Fakat istanbulda objektif şekilde muane edecek, güvenilir bir doktor tavsiyeniz var mıdır?
    11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HY Gaming -- 31 Mayıs 2017; 22:29:0 >
  • Sol -2.25 miyop 0.5 astigmat sağ 2.50 miyop 0.5 astigmat vardı.
    2 eylülde Prk ameliyatı olmuştum.doktor 1 aya görüntün düzelir demişti fakat şuan şuan sol 0.5 sağ gözümde 0.75 - 1.00 arası hala bozuk.verilen damlaları kullanmaya devam ediyorum.bu durum normal mi?

• Bende pazartesi günü lazer ameliyati
    Oldum . İlk ve 2 gun netti gayet daha sonra bulaniklasmaya basladiki halen hertaraf bulanik . Kayseri acibademde oldum doktoru aradim
    Cumartesi kontrol var zaten duzelir sikinti olmaz dedi . İns bakalim yarin kontrole gidicem . Tedirginlikte yok degil . Bu durumu yasayan varmi sonuc ne olduu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Onuur58

Bende pazartesi günü lazer ameliyati
    Oldum . İlk ve 2 gun netti gayet daha sonra bulaniklasmaya basladiki halen hertaraf bulanik . Kayseri acibademde oldum doktoru aradim
    Cumartesi kontrol var zaten duzelir sikinti olmaz dedi . İns bakalim yarin kontrole gidicem . Tedirginlikte yok degil . Bu durumu yasayan varmi sonuc ne olduu?

Hocam ben 10 gün önce oldum. Gözler bi netleşiyor ertesi gün biri bulanıyor felan. Değişkenlik gösterebiliyor sorun yok. Şuan baya netleşti sadece geceleri ışık saçılması var oda geçecek inşallah

• quote:

quote:

quote:

Ağrı sızı 3 gün sürer. Lenslerden dolayı sıkıntı oluyor hep. Lensi alıncalar rahatlarsın.

Hocam ameliyat olalı 3. Hafta geçti. Gözler sıfırlandı fakat ışıkların etrafında bi parlama oluşuyor geceleri. Ne zaman düzelir acaba bu? Birde sağ göz ışıkları çift görüyor ama sol net görüyor

• Arkadaşlar en son denilen yeni cerrahi SMİLE LAZER TEKNİĞİ İLe göz ameliyatı olan var mı?
    Varsa deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim.
    Zira ben cizdirip çizdirmeme konusunda karar aşamasındayım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapsin_demmen

Arkadaşlar en son denilen yeni cerrahi SMİLE LAZER TEKNİĞİ İLe göz ameliyatı olan var mı?
    Varsa deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim.
    Zira ben cizdirip çizdirmeme konusunda karar aşamasındayım. Şimdiden teşekkürler.

Hocam smile bende araştırdım yalnız bir dezavantajı var sadece 1 kez yapılabiliyor yani gözxünüzde numara kalırsa düzeltemiyorlar o nedenle de çok yapmıyorlar. bence standart yöntemlerden şaşmayın şuaşamada. üstelk fiyatıda 4000 filandı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ameliyat olalı 3. Hafta geçti. Gözler sıfırlandı fakat ışıkların etrafında bi parlama oluşuyor geceleri. Ne zaman düzelir acaba bu? Birde sağ göz ışıkları çift görüyor ama sol net görüyor

Hocam birkaç sorum var, izninle sıralıyorum:
    1) operasyonu hangi hastanede, hangi doktor yaptı?
    2) Gece görüşün ne alemde?
    3) göz kuruluğu ne alemde?
    4) operasyon öncesi ve sonrası numaralarını yazar mısın?
    5) son olarak yaşın kaç ve operasyonu yaptırdığın için memnun musun? Yani bize tavsiye eder misin PRK'yı?

Hocam bu soruları cevaplarsan bize çok yardımcı olursun. Sana da geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: feriköylü24

quote:

quote:

quote:

quote:

5) son olarak yaşın kaç ve operasyonu yaptırdığın için memnun musun? Yani bize tavsiye eder misin PRK'yı?

Alıntıları Göster
    11

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HY Gaming -- 31 Mayıs 2017; 22:29:40 >

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIGIL -- 21 Kasım 2015; 12:52:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: feriköylü24

quote:

quote:

quote:

quote:

1) Doktor Adem Öztekin. Medicine Hospital de çalışıyor. Lazer makinesi o aralar bakımda olduğu için bayrampaşa göz hastanesinde oldu. Şuan medicinedeki makine çalışıyor. Bayrampaşa tam teşekküllü bi hastane ve tavsiye ederim.
    2)Gece görüşünde bi sorun yok ışıkların etrafında halo oluşuyor fakat zamanla azalıyor. Tamamen geçeceğini söyledi doktor 3-4 ay içinde. Araba kullanabiliyorum rahatça geceleri
    3)Göz kuruluğu kalmadı günde 4-5 defa damla kullanıyorum
    4) -2 idi gözler. Şuan 0 oldu. Hatta doktorum 0 dan bile daha iyi gördüğümü söyledi orayı tam anlamadım fakat gayet memnunum.
    5) 21 yaşındayım . Şuan memnunum operasyonu olduğum için fakat imkanınız varsa PRK olmayın derim. Diğer ameliyatlara yönelin.

Güzel olmuş Anladığım kadarıyla. PRK iyileşme Süreci uzun zaten dolayısıyla endişelenme daha da iyi hale gelecektir. PRK yaptırarak korneayı kestirmediğin iyi olmuş. Gelişmelerden bizi de haberdar edersen sevinirim. Geçmiş olsun

• symbiotic kullanıcısına yanıt
    merhaba symbiotic

bende 10 kasım salı günü ilasik yöntemiyle Antalya dünyagöz hastanesinde hakan sivrikaya ya ameliyat oldum. Açıkçası çevremin de etkisyile 3 kişiden duyduğum olumlu yorumlarla biraz da
    çocukluğumdan bu yana kullanmaktan sıkıldığım gözlük ve lensleriminde vermiş olduğı bıkkınlıkla hemen ameliyata karar verdim. Sol göz -6.50 sağ göz ise -7.00 derece miyaptu ve astiğmatımda vardı.
    Eskiye oranla görüşüm oldukça düzeldi hatta yaptığım denemelerle -2.50 miyop gözünde altında. (Ablamda gözlük kullanıcısı ve 2.50 miyop ordan deneme yaptım)
    Ancak yaptıralı 10 gün olmasına rağmen hala tam netlik cam görünümü söz konusu değil. Gün ışığında problem yok ancak ofis ışıkları altında problem gibi. Yani gözlükle gördüğüm görüntü şuan için yok.
    Yazını okuduktan sonra yazmak istedim. Şuan sizin durumunuz
    nedir? 6 ay olduktan sonra sıkıntları yazmışsınız. Bende de bu şekilde mi olur diye korkuyorum açıkçası. Haftaya kontrolüm var tüm aklımdakileri sorucam doktora. İyileşme süreci kişiden kişiye göre
    değişmesine rağmen herkez farklı bişi söylediği için kafam allak bullak. Şuan benim durumuma en yakın kişi sizsiniz. Lütfen cvp verin.

• Merhaba ya bana yardımcı olBilicek biri varmı herkez prk yöntemiyle olmuş ilasik olupta eahat eden üzerinden 5-10 yıl geçe. Ne bilim kaç günde gözü netleşti vs bi yazan olursa deliricem artık

• Merhaba bende muayene oldum ve numaralar im miyop 1.75 ve 2 astigmat her iki gozde 0.75. Antalya dunya goz hastanesinde olacadim. Prk vfront onerdi doktor (yanlis da yazmis olabilirum cfeont kismini okunusu aklimda kalan bu) prk dan ziyade eklemeyle bu goruntu hd gibi daha net oluyor dedi. Tetkikler 750 tl ancak calistihim kurum tarafindab karsilandi. Ameliyat Fiyat 4.750 Calistigim kurumla anlasmali olduklari icin 3050 tl ödeyeceğim soylendi. Biraz pahali geldi ama pazarlik yapmayi deneyecegim. Videolari izledikten sonra biraz korkuyorum. Bankada calisiyorum ce iyilesmek icin max 10 gun surem var sonra ise döneceğim. Umarim memnun kalirim.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.