Şimdi Ara

Lazer yazıcıların sorunları varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir a4 yazıcı almayı düşünüyorum. Arada sırada ve az sayıda çıktı alacağım. Renkli çıktı özelliği çok gerekli değil. Zamanla mürekkebin kuruma problemi nedeniyle mürekkep püskürtmeli yazıcı yerine tonerli lazer yazıcı almayı düşünüyorum. Lazerli yazıcılar konusunda bilmediğim şeyler var.
    1-Lazerli yazıcılarda tonerin zamanla kuruma veya yazdırmama sorunu varmı?
    2-Mürekkep püskürtmeli yazıcılarda olmayıpta lazerli yazıcılarda olan herhangi bir sorun varmı?
    3-Lazerli yazıcıların kendi bellekleri var.(2mb,8mb gibi) Bu durumda lazerli yazıcının kendi belleğinden büyük dosyaların çıktısı alınamıyormu?
    Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavement -- 30 Nisan 2010; 16:56:37 >

• Merhaba,
    bilgili ve deneyimli kişilerin yanıtlarını bekliyorum.
  • Merhaba,
    Konuyla ilgili bilgi sahibi forum izleyicisi vardır diye umuyorum.
  • 1. hava ile temasa baladıktan belli bir zaman sonra, özellikle ortamdaki rutubet düzeyine bağlı olarak tonerde bayatlama (katılaşma gibi) sorunlar olabilir.

2. Bilmem

3. Hayır istediğin büyüklükte dosya bastırabilirsin ama lazer yazıdaki işlemci özellikleri ve bellek miktarı özellikle grafik içeren sayfaların işlenmesinde harcanan süreyi etkileyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz101

1. hava ile temasa baladıktan belli bir zaman sonra, özellikle ortamdaki rutubet düzeyine bağlı olarak tonerde bayatlama (katılaşma gibi) sorunlar olabilir.

2. Bilmem

3. Hayır istediğin büyüklükte dosya bastırabilirsin ama lazer yazıdaki işlemci özellikleri ve bellek miktarı özellikle grafik içeren sayfaların işlenmesinde harcanan süreyi etkileyecektir.

Zamanla tonerde bayatlama (katılaşma gibi) sorunlar olduğunda ne yapmak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.