Şimdi Ara

lazer epilasyon fiyatları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
17.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam benim vücudu görünce iki kişi parası ister

Kaç seansta iş hallolur?
    Seanslar kaç saat?
    Riskler nedir?
    Tekrar çıkıyor mu?
  • bu full vücut dediği apış arası falanda dahilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: soryy

bu full vücut dediği apış arası falanda dahilmi

evet bende birdaha kıl dönmesi olmamak için yaptıracam galiba
  • ben de görmüştüm bunları da 1500 liraya mesela tüm vücut dediğiniz tek seans ücreti, genelde 3-4 seans sürüyormuş yani para katlanıyor o da çok masraflı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzhn-

ben de görmüştüm bunları da 1500 liraya mesela tüm vücut dediğiniz tek seans ücreti, genelde 3-4 seans sürüyormuş yani para katlanıyor o da çok masraflı

Araştırın 1500 e bitene kadar garantili de yapıyorlar bulursunuz mutlaka.Netten bakmayın bence oturduğunuz şehirde vardır mutlaka bu tür şeylerin yoğunluklu olduğu bölgeler.Mesela Ankara/Kızılay da yaptıracağım ben.Adım başı var neredeyse böyle yerler.

Tekrar çıkmıyor ama bazen bir 10 yıl sonra falan tek tük çıktığını söyleyenler var.Oda bazı kişilere oluyor herhalde.Çünkü öyle herkese olsa kimse onca para verip yaptırmaz bu işi.Zaten 10 yıl sonra çıkan tek tük 1-2 tüycükten bişi olmaz.

Ayrıca dediğim gibi abim gidiyor.Koltuk altı bitmiş diğer yerleride baya azalmış.3 defa falan gitti daha.Bitirme garantili bitene kadar gidecek.

Seanslar tahminimce 1-2 saat sürüyor.Daha fazla değil onu biliyorum.En fazla 2 saattir.

• aslında ucuzsa bende bacaklara yaptırsam 1 seanslık işi var biraz seyrekleşir..şort giyemiyorum bu kıllar yüzünden..kıllara
  • samsunda lazer epiasyon yapan yer var midir?

Bendede durum pek ic acici degil arklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temel Mühendis

aslında ucuzsa bende bacaklara yaptırsam 1 seanslık işi var biraz seyrekleşir..şort giyemiyorum bu kıllar yüzünden..kıllara

• Ben bi kaç tane kaliteli yerden fiyat aldım fiyatlar çok feciKomple vücut 750(tek seans) genelde 4-5 seanstan önce tamamen bitmiyormuş.Bankadan kredi çekmek lazım galiba diğer türlü zorbirde kredi kartı fiyatları vermişler nerdeyse 2 katı farkediyor1300 yazmış tek seansa adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raimond

Ben bi kaç tane kaliteli yerden fiyat aldım fiyatlar çok feciKomple vücut 750(tek seans) genelde 4-5 seanstan önce tamamen bitmiyormuş.Bankadan kredi çekmek lazım galiba diğer türlü zorbirde kredi kartı fiyatları vermişler nerdeyse 2 katı farkediyor1300 yazmış tek seansa adamlar

evet benim gördüğüm de böyle bir şeydi. bitene kadarki fiyatına bu kadar ödedim diyorsanız neresi orası ??

• quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Bende yaptıracağım yazın bitmesini bekliyorum.Ankarada mısın ? Benim yer hazır çünkü.

Nerede yaptıracaksın dostum:?? ücret nekadar:?
  • Tarih 10 ağustos 2009. Boğzaiçi sağlık merkezinden aldığım fiyatlar aşağıdadır. 1 sene sonra ne değişmiş öğrenmek isteyen info@bogazicisaglik.com.tr mail adresinden fiyatları isteyebilirler..

quote:

Merhabalar

Bayanlar ve erkekler için ayrı ayrı olarak hazırlanmış fiyat listelerimizi aşağıda bulabilirsiniz. Aşağıda belirtilen ücretler seans ücretidir. Seans sayısını doktorumuz hastamızı muayene ettikten sonra belirler. Merkezimizde Alexandrite Lazer,NdYag Lazer ,DIOD Lazer ve IPL sistemleri kullanılmaktadır ve ihtiyaç oldukça fark ücretlerini ödemek koşuluyla sistemler arası geçiş yapılmaktadır.arzu ederseniz merkezimize Pazar günü hariç her gün gelerek doktorlarımızla ücretsiz olarak görüşebilirsiniz.kredi kartı ile ödeme imkanımız vardır.Sağlık güvenceleri epilasyon ücretlerini karşılamaz.Epilasyon işleminizi Pazar dahil hergün merkezimizde yaptırabilirsiniz.

lazer epilasyon fiyatları

D KAMPANYA 1: Tüm Vücut (Yüz Bölgesi Hariç) = 500 YTL nakit / 540 Kredi karti

D KAMPANYA 2: Komple bacak + Koltukalti + Bikini + Genital bölge = 350 YTL nakit / 380 Kredi karti

D KAMPANYA 3: Yarim bacak + Koltukalti + Genital bölge = 220 YTL nakit / 240 Kredi karti

D KAMPANYA 4: Yarim bacak + Koltukalti + Bikini = 170 YTL nakit / 185 Kredi karti

D KAMPANYA 5: Genital bölge + Koltukalti = 90 YTL nakit / 100 Kredi karti

D KAMPANYA 6: Genital bölge + Koltukalti + Bikini =110 YTL nakit / 120 Kredi karti

ERKEKLERE ÖZEL KAMPANYALAR

D KAMPANYA 1: Sirt + Omuz = 280 YTL nakit / 300 Kredi karti

D KAMPANYA 2: Sirt + Omuz + Gögüs = 450 YTL nakit / 485 Kredi karti

D Tüm vücut 8 seans 1500 ytl

lazer epilasyon fiyatları

N KAMPANYA 1: Tüm Vücut (Yüz Bölgesi Hariç) = 500 YTL nakit / 540 Kredi karti

N KAMPANYA 2: Komple bacak + Koltukalti + Bikini + Genital bölge = 350 YTL nakit / 380 Kredi karti

N KAMPANYA 3: Yarim bacak + Koltukalti + Genital bölge = 220 YTL nakit / 240 Kredi karti

N KAMPANYA 4: Yarim bacak + Koltukalti + Bikini = 170 YTL nakit / 185 Kredi karti

N KAMPANYA 5: Genital bölge + Koltukalti = 90 YTL nakit / 100 Kredi karti

N KAMPANYA 6: Genital bölge + Koltukalti + Bikini =110 YTL nakit / 120 Kredi karti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaZAaRa -- 9 Ağustos 2010; 13:02:46 >

• ulan bu kadar paraya :S ama deger ya cidden sorun bu tuy kil... evlenmeden yaptirmak lazim
  • seyrekleştirmede oluyormu
  • fiyatlar burdakilerden çok daha uygun arkadaşlar.araştırmadan gidip yaptırmayın.sadece bacak için tek seans ücreti 1000 lira isteyen yerler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHSIZ_LORD

Bende yaptıracağım yazın bitmesini bekliyorum.Ankarada mısın ? Benim yer hazır çünkü.

Nerede yaptıracaksın dostum:?? ücret nekadar:?

Ben de genital bölge icin yaptırmak istiyorum Ankara da nerede, ücret nedir bir söyler misin
  • Yahu her şey iyi güzle de o malum yeri nasıl yapıyorlar bi sağa yattır bi sola yatır lazer tut tövbe tövbe hiç mi rahatsız olmazsınız ben de düşünüyorum sırt omuz göğüz göbek kol bacakları da yaptırsam mı diye düşünüyorum o malum yeri hiç düşünmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Yahu her şey iyi güzle de o malum yeri nasıl yapıyorlar bi sağa yattır bi sola yatır lazer tut tövbe tövbe hiç mi rahatsız olmazsınız ben de düşünüyorum sırt omuz göğüz göbek kol bacakları da yaptırsam mı diye düşünüyorum o malum yeri hiç düşünmedim

genetikal bolgeye epilasyon yaparken nasil olur bilemiyorum senin gibi hele epilasyonu yapan kadinsa yukari kaldir assa indir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepEnergy

quote:

Orijinalden alıntı: crazytrex

Yahu her şey iyi güzle de o malum yeri nasıl yapıyorlar bi sağa yattır bi sola yatır lazer tut tövbe tövbe hiç mi rahatsız olmazsınız ben de düşünüyorum sırt omuz göğüz göbek kol bacakları da yaptırsam mı diye düşünüyorum o malum yeri hiç düşünmedim

genetikal bolgeye epilasyon yaparken nasil olur bilemiyorum senin gibi hele epilasyonu yapan kadinsa yukari kaldir assa indir :D

evet ya ne amma makara olur ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savarana -- 9 Ağustos 2010; 23:05:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

seyrekleştirmede oluyormu

ben hem seyrekleşsin hem zayıflasın istiyorum kıllarımın. tamamen kaybolmasını istemiyorum... böyle birşeyi de yapabilirler mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.