Şimdi Ara

LAZER+cny70 ile sayıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • meraba arkadaşlar, amacım bir lazeri cny70e tutup lazerin önünden birşey geçtimi alarm vermesi. herşeyini yaptım tamam ama tek bir sorun kaldı; aldığım lazerin ışığı giderek kayboluyor. 1tlye oyuncakcıda satılan lazeri alıyorum. şöyle 15tlyi gecmicek şekilde iyi bi lazerle olurmu bu iş? öyle bir lazer varmı?(internetten baktığımda 29tlye yeşil lazerler çıkıyor) birde lazerin yaklaşık 5-10dk çalıştıktan sonra ışığının azalmasının nedeni nedir? (not lazere enerjiyi güç kaynağından 5v olarak veriyorum(normalde pilleri 4.5v, 3 tane yuvarlak saat pilli) yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler..



  • http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.46391

    bu ilandaki ürünü alın. ben aldım kullanıyorum. oyuncak lazerden çok daha kaliteli. bu tip işler için tasarlanmış, üstelik içinde driver devreside var.

    sipariş edin 20 günde kapınıza kadar geliyor kargoda bedava.
  • Gerilim değeri yüksek geldiği için lazer yavaş yavaş bozulmaya başlıyor olabilir. Bu yüzden gerilim seviyesini 3V'tan başlayarak yavaş yavaş artırın ve optimum ışık şiddetini bu şekilde ayarlayın. Alıcı olarak CNY 70 kullanmanıza gerek yok bir LDR ile işinizi görebilirsiniz.
  • dün akşam bir dizi deneme yaptıktan sonra şunu farkettim: lazer bozulmuyor, 10dk dinlendirdikten sonra 1 dk boyunca gene ilk hali gibi net ısık veriyor. sanırım çalışma süresine bağlı, üstteki ürüne bi bakıcam. bir de yorum yazan ve okuyan herkese teşekkr ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.