Şimdi Ara

LAZER 5mw cok kuvvetli YESIL lazer pointer green laser

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
24.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ers1n -- 28 Mayıs 2012; 17:49:04 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat göremedımmı_?
  • YER NERESİ ACEBA ?
  • yer neresi?
  • yer suadiye yada kartal civarı fiyat 45 ytl

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam peki ben gittigidiyordan baktım az önce 140 tlye 240mw ve 200mw olduğunnu iddaa ettikleri lazaerler var..

Bunlar gerçek değerlermidir acaba.

VE o elinizdeki lazer 5mw lik olan kibr
    it yakabiliyormu mesela yada siyah çöp poşetini delebiliyormu..

Eğer öyleyse çok büyük bi dolandırıcılk dönüyo demektir.

Cevabınızı bekliyorum..

Ve eğer elinizdeki yakmıyosa yakanı gerçek 200mw olanı varmı elinizde..Fiyat alabilirmiyim..
  • hyr 50 mw den aşası hiç birşeyi yakmaz delmez etmez... ve 45 ytl denen fiyat abartılı bir fiyattır... lütfen insanları kandırmıyalım
    www.dealextreme.com sitesinden getiriyorlar resimlerdeki laserleri zaten hepsi çin malı gerçek orjinal ir filtreli laserlerin demir olan yerleri altin rengidir.. bu sekildeki tum laserler cin malidir bu sekilde orjinal bi laser yoktur (resimdeki gibi) bende DX ten aldim (dealextreme.com) 100 ve 50mw yeşil bide 200mw kirmizi aldım fiyatlar gayet uygundur 3 hafta içinde adresinize geliyor ptt posta ile.. (en geç 1 ay yani 4 hafta)
    Kusura Bakma Ama Doğrucu Davutum... sadece doğruları söyledim boş yere kızma :)
    Hayırlı Satışlar Dilerim.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. DX ten nasıl alışveriş yapıyorsunuz? TR deki adresinize kadar geliyor mu? Vergi mergi?

2. Bu ForumDonanım haber de neden UYARI mailleri gelmez? Konuya abone oluyorum cevaplayinca mail falan gelmiyor? Sizde de öyle mi?
  • satis hala devam ediyor mu ?
  • Fiyat çok fazla sıfır ürün bile 30tl;
    http://www.batangemi.com/firsatlar/u-396.html
  • bitenekadar.com daki ürünle aynı kutu yazılar piller bile orda 20 tl b
    boşa 45 vermeyin
  • bende 30mw cok kuvvetli YESIL lazer pointer green laser var satıyorum ankara içi elden teslim olacak ilgilenenler pm atabilir 7 km etki alanı var döner başı ile hobi olarak kullanabilirsiniz ankara kaçiörende oturuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.