Şimdi Ara

LAZER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üzerinde A2 CO2 yazan bir lazer var! bu lazeri bursada temin edebilceğim yer bilen var mı arkadaşlar! şimdiden teşekkürler

• birde bir milyonculardan alınan lazerin içini söksem o iş görür mü?
  • carbondiokside lazeri yüksek enerji tasıyan tahrip gücüne sahip bir lazerdir.kac watt degerinde oldugu üzerinde yazıyordur elindeki lazerin.sorunu anlamadım eger elinde bir lazer varsa neden bursadan bir tane daha temin etmek istiyorsun ki?. 1 milyoncudan alacagn lazer normalde yakut lazerinin adi sentetik malzemelerden yapılmış düsük güc degerindeki taklitidir carbondiokside lazeri i le aralarında cok farkk var
  • elimde sıcaklık ölçümüne yarayan bir alet var. bunu bir noktaya doğrultuyosun oradaki sıcaklığı ölçüyor. lazerde doğrultuldugu yeri göstermesi için konulmuş. ama lazerde enerji oldugu halde hiç bir ışık çıkmıyor. sistem 9 voltluk.lazer üzerinde herhangi bir watt değeri yazmıo.
  • istanbuldanda olabilir nerden bulunabilir. Ama üzerinde sadece A2 CO2 yazıo. watt falan yazmıo! ayrıca 3 bacaklı bir eleman.
  • a2 co2 sınıfı satan lazeri bursada gazcılarda yıldız elektronikte bulalbilirsşin
    bi milyoncudan alıcağın lazer normal olarak bi ahenk sağlamaz
    bu lazer co2 oranı daha düşük dolayısı ile bundan randıman sağlayamazsın sen lazer alıcağına lazerini tamir edebilirsin
    biraz uğraştırabilir ama bi bak isteresen
    iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mono Lazer Yazıcı nedir?
    14 yıl önce açıldı
    Lazer yazıcı tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben o laserin üzerinde a2co2 yazıyor diye laserin CO2 laser olduğunu sanmıyorum.

CO2 laserlerde yüksek voltajlı tüp bulunur, dolayısı ile de en azından yüksek gerilim kaynağı için devre falan gerekir. Amaç sadece işaretlemek ve sıcaklık ölçümünde hiç bir işe yaramıyorsa sıradan bir laser kullanılabilir diye düşünüyorum.

(Gerçi laserin 9v pille çalşıyor olması da sanki içinde yüksek voltaj devresi varmış hissini veriyor)
  • elimdeki alet bu. tıkla

çıkış gücü<1mW dalga boyu 630-670 nm sınıf 2 lazer.

kafasına göre ölçüm yapıyor. ama lazerden herhangi bir ışık çıkmıyor. Küçük bir kart halinde kapağa ayrı şekilde monte edilmiş durumda. lazerin bulundugu karta gerilim geliyor.Üzerinde yüzey montaj elemanlar var ama ne oldukları anlaşılamıyor. arıza bunlarda da olabilir mi yoksa lazerli kısmı mı gitmiştir.

hakan_senbay Gazcılarda oturuorum mesajını okuyunca hemen çıktım evden ama yıldız elektroniği bilen ya da gören yok.Ne tarafta gazcılarda! ben özdisanın yanında oturuorum... cevap verenlere teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimkibudeli -- 20 Aralık 2005 19:21:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.