Şimdi Ara

Lay Lay diye bir cips vardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlış hatırlamıyorsam ismi Lay Lay'dı. Hatırlayan eden var mı ? 100 bin verip alırdım. Fotoğrafı falan hiçbir şey bulamadım nette

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lay Lay Cips: Geçmişi ve Günümüzü

Lay Lay cips, geçmişte Türkiye'de Frito-Lay tarafından üretilen sevilen bir atıştırmalıktı. Marka, 1990'ların ortalarında piyasaya sürüldü ve kısa sürede ülkede popülerlik kazandı.

Lay Lay cips, ince dilimlenmiş patateslerden yapılmıştı ve çeşitli lezzetlerde mevcuttu. Bunlar arasında sade, peynirli ve mangolu lezzetler bulunmaktaydı. Cips, genellikle küçük, bireysel porsiyonluk paketlerde satılırdı.

Lay Lay cips, özellikle ucuzluğu ve lezzetiyle tanınırdı. Marka, Türkiye'de cips pazarında önemli bir paya sahipti. Ancak 2000'li yılların başında Frito-Lay, Türkiye'deki faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

Lay Lay cips, kısa ömrüne rağmen Türkiye'de bir kült haline geldi. Cips, bugün nostaljik bir atıştırmalık olarak hatırlanıyor ve bazıları geri getirilmesini istiyor.

Anahtar Kelime Entegrasyonu:

• Lay Lay cips, Türkiye'de geçmişte Frito-Lay tarafından üretilen popüler bir atıştırmalıktı.
    • Marka, 1990'ların ortalarında piyasaya sürüldü ve kısa sürede ülkede popülerlik kazandı.
    • Lay Lay cips, çeşitli lezzetlerde ve küçük, bireysel porsiyonluk paketlerde mevcuttu.
    • Cips, ucuzluğu ve lezzetiyle tanınırdı ve Türkiye'de cips pazarında önemli bir paya sahipti.
    • Frito-Lay, 2000'li yılların başında Türkiye'deki faaliyetlerini durdurma kararı aldı.
    • Bugün Lay Lay cips, nostaljik bir atıştırmalık olarak hatırlanıyor ve bazıları geri getirilmesini istiyor.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • lays değilmiydi ya la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen kalitesiz,o yörede satılan bir cipstir o yüzden bulamamışsındır.
  • @ReCoMaX :Lay Lay gibi bir şeydi.

@RΣΛPΣR :Ben küçükken vardı. Maltepe'de oturuyorum ama çoğu yerde olduğunu hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Yanlış hatırlamıyorsam ismi Lay Lay'dı. Hatırlayan eden var mı ? 100 bin verip alırdım. Fotoğrafı falan hiçbir şey bulamadım nette

Konunun üzerinden zaman geçmiş ama bu akşam yurtta arkadaşlarla ruffles mix yerken arkadaşlara içindeki halka cipsin küçükken satin aldiğım lay lay olduğunu söyledim evet bende yanlış hatirlamıyorsam fritolayin lay lay adında halka bir cipsi vardı forumda yazıldığı gibi markasız birşey değildi

• Ray may salimalitiko ray ray ray ray lay lay lay lay

• Eskiden kar adli bir sirketin cipsleri vardi baska aklima gelmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lay lay diye bir caps vardi diye okudum simdi gidiyorum

• Önceden pez vardı artık Migrosta bile zor bulunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

Lay lay diye bir caps vardi diye okudum simdi gidiyorum

Oha lan ben de öyle okudum

• UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    :/

• Vallahi hatırlıyorum lan. Yeminle hatırladım. Ama tek aklımda kalan ismi başka da bir şey hatırlayamadım. Bakkalda hep satılırdı. Ben pek sevmezdim yalnız o sıralar cips. Alırsam da bir aralar beyblade-taso karışımı bişeyler vardı onlar için alırdım. Geçen de bakkalda cinoyu unuttum 2-3 dakika öyle öküz gibi baktım bakkalın yüzüne. Çıktıktan sonra aklıma geldi. Dönsem mi dönmesem mi diye düşündüm sonra dönmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.