Şimdi Ara

Lavrov: Ankara IŞİD’le gizli temasta!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lavrov, Ankara ile IŞİD arasında yapılan gizli görüşmelerin, yeni kaçakçılık yollarının bulunmasıyla ilgili olduğunu iddia etti.


    Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türk liderlerin, IŞİD liderleriyle gizlice temasta bulunduğunu ileri sürdü. Lavrov, Ankara ile IŞİD arasında yapılan gizli görüşmelerin, yeni kaçakçılık yollarının bulunmasıyla ilgili olduğunu iddia etti.

    Sergey Lavrov, Moskovskiy Komsomolets gazetesine verdiği demeçte, Ankara ile IŞİD arasında yapılan gizli görüşmelerin, yeni kaçakçılık yollarının bulunmasıyla ilgili olduğunu iddia etti. Sergey Lavrov, Rusya’nın Suriye’deki operasyonlarının başlamasından bu yana kaçakçılık yapma fırsatlarının daraldığını söyledi.

    Lavrov, “IŞİD liderleriyle Türk liderlerin gizlice görüştüklerine dair işaretler var. Kullanılan kaçakçılık yolları ağır hasar gördü. Yeni seçenekleri ele alıyorlar” dedi.

    Sergey Lavrov, Ankara’nın güvenli bölge oluşturma ısrarının, Suriye’deki Kürt bölgelerinin birleşmesinin önlenmesini amaçladığını da söyledi. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Suriyeli Kürtler’in tüm sınır boyuna hakim olması durumda, Türkiye’nin Suriye’ye militan gönderme ve kaçak ürünler alma ihtimalinin ortadan kalkacağını ileri sürdü.
    Lavrov, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun Türkiye’nin Suriye’ye kara operasyonu düzenlemesine izin vermeyeceğini de savundu. Rus bakan yine de bu ihtimali göz ardı tamamen etmediklerini söyledi.


    http://www.internethaber.com/lavrov-ankara-isidle-gizli-temasta-1564779h.htm







  • Mallığın önde gideni. Neyin kaçakçılığını yapacak Türkiye işidle. Suriye karışık oldukça ve milyonlarca mülteci geldikçe milyarlarca dolar zarar ediyor.İşid ile kaçakcılık yapıp milyon dolarların peşinemi düşecek.

    Bunuda uçaklarının sınırı ihlali yapmadığını paint terk yöntemi ile nasıl gösterdiyseler anca öyle gösterirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 11 Şubat 2016; 0:43:14 >
  • Gerizekalı bunlar. Batıda ve ABD'de bu salakların Turkiye aleyhine yaptığı açıklamalar bürokratlar - siyasetçiler nezdinde zerre dikkate alınmıyor.
    Üstelik, IŞiD'den petrol satın alanlar da korudukları rejim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlarda aşırı vodkadan beyin hücresi diye bişey kalmamış.
  • evet ıstanbuldakı patlatamayıda devletimiz sadist oldugu için kendi kendisine zarar vermek için falan patlattırdı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafags10987

    Gerizekalı bunlar. Batıda ve ABD'de bu salakların Turkiye aleyhine yaptığı açıklamalar bürokratlar - siyasetçiler nezdinde zerre dikkate alınmıyor.
    Üstelik, IŞiD'den petrol satın alanlar da korudukları rejim.

    Biraz sonra dogru kabul edip dikkate alacaklar. Bakalim ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.