Şimdi Ara

Lavor Power 19 Basınçlı Yıkama + Foam Lance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    SATILMIŞTIR!!!

Lavor Power 19 Basınçlı Yıkama Makinası
    Foam Lance Aparatı ( Lavor Uyumlu İngiltereden Almıştım )
    Karcher Filtre
    1 Litre Meguiar's Şampuan + 1 Litre Valet Pro Foam

225.- TL

Lavor ve foam lance temiz kullanıldı. Aracımın bakımına vakit ayıramadığımdan 1 senedir bir kenarda yatıyorlar.

İsteyen olursa ürün fotoğraflarını ekleyebilirim.

Antalya Lara' da elden teslim edebilirim.

( Satıştaki ürünler nedir diye soracak arkadaşlar için araba yıkama makinası :) Oto yıkamacılarda köpükle filan yıkama oluyor ya yanındaki aparatı ve şampuanlarıyla aynı işi yapıyor. )
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuphoriA -- 12 Mart 2012; 18:27:38 >

• yanlış anlamayın ürün linkteki ürünmü? şayet bu ürün ise bayağı bir revize etmeniz gerekiyor

http://www.ikitikla.com/urun/lavor-power19-amator-soguk-yikama-makinasi.aspx
  • Lavor Power 19 Basınçlı Yıkama Makinası
    Foam Lance Aparatı ( Lavor Uyumlu İngiltereden Almıştım )
    Karcher Filtre
    1 Litre Meguiar's Şampuan + 1 Litre Valet Pro Foam

diye açık açık yazdım ama... Foam Lance denen aparat yani köpükle yıkama yapan aparat makinadan daha pahalı ~175.-TL civarı. Filtre 25.-TL idi. Şampuanlarda yurdışından getirilip açık satılıyor konsantre-köpüklü yıkama şampuanları 20 - 30 yıkama rahat çıkarırlar ki 1,5 senelik kullanıma eşit. Nereden bakılsa 350.-TL lik malzeme var yukarıda. Tek tek alındığında verilecek kargo parasını katmıyorum bile. Fiyat oldukça uygun.
  • bilmediğim bir ürün ve ben hepsini bir bütün olarak değerlendirdiğimden öyle yazmıştım. Açıklama ile benim gibi bilmeyenlerde aydınlamış olur. Teşekkür eder hayırlı satışlar dilerim.
  • Skodaturkey miydi neydi o sitede satabilirsin ancak bu ürünleri ürünlerin nekadar değerli olduklarını onlar daha iyi bilirler basınçlı yıkama makinası okadar iyi değil ama diğerleri kaliteli :)

Bu arada almak isteyen kacırmasın bu kit ile aldığını köpügü ve temizliği özel oto yıkamacılarında bile alamazsınız alırsınız ama zor diyorum

Birde koreli amcanın sanırım fiyatı 35 tl idi mavi mikrofiber durulama bezinide alırsanız türkiyede satan yok sanırım yine skodada satılıyor bitek mükemmel bir set yaparsınız ve aracınızın çizilmesi minimuma iner :)

Hayırlı satışlar
  • Teşekkürler
  • foto ekleyebilirmisiniz? sadece foam lance'ı satıyormusunuz lavor makinam var??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.