Şimdi Ara

LAVOR EXPRESS PLUS kullananlar bir yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sipariş ettiğim Lavor express plus aletim elime ulaştı ve kullanmak istedim. Elimdeki hortumun çapı küçüktü ve ben yinede zorlayarak da olsa aletin arka tarafın taktım. sonra su şebekesini açtım ama bir süre sonra hortum makinede durmadı ve çıktı. şimid buna kelepçe filan almak lazım galiba doğru mudur? Bir de durgun sudan su çekeyim dedim. hortumu kovaya salladım aleti çalıştırtım fakat ucundan su çıkmadı. ne yapmam lazım?

• Up. Yok mu bilen biri?
  • ben karcher kullanıyorum ama benzer makineler.hortuma kelepçede taksanız basınca dayanmaz geri atar hırdavatçılarda vs hortum ucuna takılan aparat bulabilirsiniz.şu lkinkteki ürünleri tabanca hariç alacaksınız
    http://www.koctas.com.tr/U/Aifa-7-Fonksiyonlu-Tabanca-Seti/-/50127?R=48

çamaşır makinesi musluğuna en soldaki ürünü takıp diğer plastikleri takacaksınız ayrıca ipli basınca dayanıklı hortum kullanmalısınız
  • bu aletler kovadan su cekerek verimli calismaz.
  • Kovadan su çekmeyi planlıyordun şimdi bir de uzun hortum alacağız -_-
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

ben karcher kullanıyorum ama benzer makineler.hortuma kelepçede taksanız basınca dayanmaz geri atar hırdavatçılarda vs hortum ucuna takılan aparat bulabilirsiniz.şu lkinkteki ürünleri tabanca hariç alacaksınız
    http://www.koctas.com.tr/U/Aifa-7-Fonksiyonlu-Tabanca-Seti/-/50127?R=48

çamaşır makinesi musluğuna en soldaki ürünü takıp diğer plastikleri takacaksınız ayrıca ipli basınca dayanıklı hortum kullanmalısınız

Hocam o en soldaki alet kutuşundan çıktı zaten.alete takıp hortum bağlıyoruz diger ucunu şebekeye bağlıyoruz. Hortumun atmaması için birşeyler bakacağım yarın. Hevesle aldım ama böyle olunca canımı sıktı biraz.

• O linkte tabancanın yanında 2 tane küçük aparat var. İhtiyacınız olan tam da bunlar. Her birinden ikişer adet alıyorsunuz. Ucu ince olanlardan birisini çeşmeye (çeşme uygun olmalı) birisini de makineye bağlıyorsunuz. Diğer silindir gibi olanları da hortumun iki ucuna da takıyorsunuz. Sonra hortumu makineye ve çeşmeye taktığımızda "çıt" sesi eşliğinde kilitlenecek ve atma derdi son bulacak. Siz aparatları gösterirseniz nasıl takacağınızı anlatırlar.

Lavor makineler kovadan su çekmez. Makine seviyesinin üzerine bidon koyarsanız belki iş görür.

Ekleme: İnce olan aparatlardan birisi makinenin yanında gelir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxy_ -- 13 Mayıs 2012; 23:48:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

O linkte tabancanın yanında 2 tane küçük aparat var. İhtiyacınız olan tam da bunlar. Her birinden ikişer adet alıyorsunuz. Ucu ince olanlardan birisini çeşmeye (çeşme uygun olmalı) birisini de makineye bağlıyorsunuz. Diğer silindir gibi olanları da hortumun iki ucuna da takıyorsunuz. Sonra hortumu makineye ve çeşmeye taktığımızda "çıt" sesi eşliğinde kilitlenecek ve atma derdi son bulacak. Siz aparatları gösterirseniz nasıl takacağınızı anlatırlar.

Lavor makineler kovadan su çekmez. Makine seviyesinin üzerine bidon koyarsanız belki iş görür.

hırdavatcılarda bulunur galiba değil mi o parçalar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YelKnLx

quote:

O linkte tabancanın yanında 2 tane küçük aparat var. İhtiyacınız olan tam da bunlar. Her birinden ikişer adet alıyorsunuz. Ucu ince olanlardan birisini çeşmeye (çeşme uygun olmalı) birisini de makineye bağlıyorsunuz. Diğer silindir gibi olanları da hortumun iki ucuna da takıyorsunuz. Sonra hortumu makineye ve çeşmeye taktığımızda "çıt" sesi eşliğinde kilitlenecek ve atma derdi son bulacak. Siz aparatları gösterirseniz nasıl takacağınızı anlatırlar.

hırdavatcılarda bulunur galiba değil mi o parçalar?

Ben Koçtaş'tan almıştım, hırdavatçılarda da bulunur sanırım. Koçtaş'ta 2 kalite vardı, su sızdırmaması için daha kaliteli olanı tercih etmek yerinde olur.

• YelKnLx kullanıcısına yanıt
    Abi Lavor Express plus kovadan su çekmiyor mu ? Almayı düşünüyoruz aydınlatırsan çok sevinirim
  • quote:

Merhabalar kusra bakmayın konu biraz hortlayacak ama bu makineden bende aldım dün bir adet, 130 barlık olandan bu parçaların resimlerini yada linklerini koyarmısınız aparatlardan bende alacağımda su hortumları çıkıveriyor

• Lavor Expres Plus 130 aldım Kovadan su çekiyor. 3 bidon su ile (60LT) Köpük + Yıkama + Motor Yıkamayı hallettim. N11 den Mobil puan ve sallamatik sayesinde ücretsiz kargo ile 98 TL'ye aldım

• Aynı aletten benim var, tetikten su kaçırıyordu. Servisi aradım sadece kabzeye 65 lira dedi. 30 lira daha ekleyip yenisini almak var demekki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.