Şimdi Ara

Launcher den 1454 patch indiremeynler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aynısını yaptım ama starta tıklıyorum hata veriyor
  • ya ark.lar yeni auto patchı yükledim sonra 1454 yükledim starta basıyorum ve girer gibi oluyo oyuna ama bişeyler yazıyo altındada tamam yazıyo tamama a tıklayınca oyundan atıyo bunu nasıl çözeriz bilen varsa yazsın
  • olmuyo açıklayın şunu tam

up
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReaL_Sauron.

Knight Online klasöreünden option ayarlarından versiyonu 1453 e ayarlayın kaydedip oyuna launcher den girin kendiliğinde 1454 patc ı yükleyecektir

kardeş dediğini yaptm patchide hızlıcan yükledi. oyunada girdim ama data hatası werdi !!! ne yapmalıym
  • oluyoooooooooooooooooooooo oleyy be
  • arkadaslar ben 1453 yazan kismi 1452 yazarak değistirdim oyle oldu.yapamayanlar bide bole denesin.hadi kolay gelsin....
  • Ya sorun onda degil.Sorun yogunlukta.Baglanmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueshadowlord

arkadaslar ben 1453 yazan kismi 1452 yazarak değistirdim oyle oldu.yapamayanlar bide bole denesin.hadi kolay gelsin....

bu şekilde girebildinmi oyuna 1452 yazıpta?
  • senin ben tee a.q salan ne alaka lan yaptım sıfırlandı şi,mdi lan azına sıçim 1276 oldu ne yazarsan yap piç
  • beyler bakın optıons ta game versıon yazıyo ustte oranın altını sılıp 1453 yazın sonra onun altıındada (Contest of the update) yazıyo ona tıklayın sonra onun altınada ok ve cancel yazıyon onların altında (save changes and start) yazıyo ona basın oluyoo
  • 1454 patchini yukluyo su anda
  • valla bravo kardes 40 yıl duusnsem aklıma gelmez dı dıyebılırıdm çok saol
  • ya dedıgınız herseyı yaptım ama hala dowload.knightonlinewolrd.com dıe hata verıo bu sureklı reset atsam duzelırmıııııııı????????????????????????????????????????????????lutfer yardım
  • version invalid dior olmuor
  • bunu yapınca tamammen olcvak mı siteden bişi indirmek zorunda mıyız?
  • Practvoll sen ne diosun amk.... Sen anlasilan 9 ya da 10 yasindasin... basa donen bisey olmaz... Sacmalama yapamiyorsan cagir baban yapsin
  • upupupup oldu
  • jackal sozum sana... bende kabahat insanlara yardimci olmaya calisiorum... isim gucum yok gelip burda milleti kandircam... adam gibi sorsan hallederdik ama banane nasil yapacaksan yap.... cokta tinn......
  • Bu topic in silinmesini istiyorum bütün çocukları buraya geldi !
  • eyw kardesım çok saol
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.