Şimdi Ara

Launcher den 1454 patch indiremeynler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
6.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1299 ile 1453 arası fire drake ye ait onu siteden indirecen indirmeden olmuo önce indirecen spnra 1453 yapacan optıonstan sonra pach inecek sonra girecen

eğer siteden indirmessen eksik dosya var der oyuna girer gibi olur hevesin kursağında kalır
  • olmuoorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • ıd ekranında pasword yazacağımız zaman hata veriyor aga bu ya item hatası felan yazıyor exsik diye
  • YA Tamam ben indirdim 1453e kadar tamam .launceri açıyom 14545ü yüklüyo en sona geliyo duruyo kapanmıyo launcer tıkanıyo .normalde decompressing files yazması lazım yazmıyo ???????????????????????????????
  • Herese S.a ben PC me Format Attım Knight O Yüklüor Suanda Ama Çok Yawas

Kardeşimin DEdii Gibi OptionsDAn SAyı Yanzan yerwar Oraya Suan Herkesin Kullandıgı Patchi Yazın STartSAve gibi vs.vs Yazılara Tıklaın WE Yüklesin sizde Ez kasın
  • 1454 u yuklemiyoki süründürüyo. cok yavas iniyo ... kıl kadar ilerliyo bayılcam simdi pc nin basında ...
  • Ya Bendede hata werıo Bılgısayırında yok clıent gıbısınden dıo napacam ya off

• hayda arkadaşlar benim tıkanıyo en sonra 4 üncü kez deniyom inşallah tıkanmaz.en sona geliyo tak duruyo yaw off be
  • beyler siz kac saatte indirdiniz bunu ya?
  • BEN 1 buçuk saatte indirdim amam olmuyo işte kafayicem
  • kardes nasıl ındırdın 1.5 saatte yaw bizde 25 saat yazıo!!!
  • bekle flash getle indirdim o 25 saat azalcak bekle az görürsün
  • zhauhzuahuza oldu kardeş saolasın hehe
  • ya arkadaşlar lütfen yardım edin .sona geliyo duruyo.knight klasörürünü içine patch war ben onu yaysam oraya olurmu?
  • ya kardeş burada yükleyen warsa lütfen upload etsin arkadaşın dediği doğru cok zor iniyor lütfen birisi şu autopatch i upload edip link wersin lütfen
  • Arkadaşlar sona gelince kapatın o knight klasörüne path1454.zip şeklinde kaydedecektir ondan sonra
    zip deki dosyaları knight klasörünün içine atın
  • Ben buldum bu forumda nerde buldum unuttumne yapim biraz araştırın pcth çi bulursunuz
  • yaw arkadaslar dowlan edildikten sonra bi takım yazılar cıkıyo alt alta yazılar cıkıyo onun altında tamam yazıyo tamama bastıgımızfdaysa oyundan atıyo ne yapcaz acillll lutfen
  • arkadaslar ben indirdimde liste cıkıyo tamam dedikmi oyundan atıyo onu ne yapcaz acil yardım abilerikardesler
  • saol kardeş allah razı olsun dediğini yaptım çok hızlı indiriyo 1454'ü saol
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.