Şimdi Ara

Late game'de Pantheon !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, League of Legends 'e başlayalı yaklaşık bir ay felan oldu Pantheon aldım oyunun başlarında çok etkili bir karakter çok kill alıyo , takıma katkısı fazla oluyor ama oyunun sonlarına doğru niyeyse pek etkili olmuyo mesela 7/1/3 felan giderken oyunun sonlarına doğru 12/8/5 felan oluyo bu benim item dizilişimden kaynaklanan bi sorunmu eğer öyleyse late game 'de daha etkili tavsiye edebileceğiniz item dizilişi varmı ? Son olarak Pantheonun ultisini bi türlü etkili kullanamıyorum tam inerken rakip ya çemberin sonlarına doğru gidiyo etkisi azalıyo yada rakip ben inene kadar kaçıyo. Pantheonun ultisini daha etkili kullanmanın yolları varmı ? Şimdiden teşekkürler

• oyun sonuna doğru tanklaşman gerekir yoksa 1 cc yiyip ölürsün.pantheona sadece 2 tane saldırı itemi yapmanı öneririm diğerleri tank olsun
  • Pantheonda eger ultin fail olmussa ultini boz 5 saniye sonra yine kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neutrally

Pantheonda eger ultin fail olmussa ultini boz 5 saniye sonra yine kullan

aynen öyle. late gamede ultinin kullanımı zor olduğundan sıkıntı çeken bir hero. öbür heroların 4 skill varken senin 3 var. hafif tanky kasıp ultiyi tutturmaya çalış
  • Oyun başlarında ilk çıkman gereken item hırpalayan.Ondan sonra oyunun ve koridorunun durumuna göre item çıkman lazım.koridorunda öndeysen rakibine göre ve psikolojik olarak bi üstünlük kurduysan kara balta , son fısıltı gibi atak itemleri çıkabilirsin.Eğer oyun kafa kafaya gidiyor ve takımının tank ihtiyacı varsa hırpalayandan sonra defansif itemlere yönelmelisin.Ancak şunu unutma kara balta ve son fısıltı pantheonun bence core itemi.Ultide ise , sen koridorunda rahat olduğun zaman baya ıttirdiysen, rakibin ıttirdiği koridora gank atabilirsin.illaki tam tutturucan diye bişey yok, ardından atacağın stun ve takım arkadaşının katkısıyla kill çıkartırsin tahminimce.Arkadaşında dediği gibi baya bi fail olursa iptal et ultiyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevrion

Merhaba arkadaşlar, League of Legends 'e başlayalı yaklaşık bir ay felan oldu Pantheon aldım oyunun başlarında çok etkili bir karakter çok kill alıyo , takıma katkısı fazla oluyor ama oyunun sonlarına doğru niyeyse pek etkili olmuyo mesela 7/1/3 felan giderken oyunun sonlarına doğru 12/8/5 felan oluyo bu benim item dizilişimden kaynaklanan bi sorunmu eğer öyleyse late game 'de daha etkili tavsiye edebileceğiniz item dizilişi varmı ? Son olarak Pantheonun ultisini bi türlü etkili kullanamıyorum tam inerken rakip ya çemberin sonlarına doğru gidiyo etkisi azalıyo yada rakip ben inene kadar kaçıyo. Pantheonun ultisini daha etkili kullanmanın yolları varmı ? Şimdiden teşekkürler

oyun başı güçlü çok kill alıyorsa latede düşmesi mantıklı değil mi zaten. sorun şu skillerin ad den gelen ekstra hasarı düşük base health düşük. ultini kaçan adamların koşu yoluna at. veya kule korumak için adamın kaçacağı tarafa doğru at tam üstüne atma

• oncelikle ilgilendiginiz icin tesekkurler arkadaslar dediginiz gibi sonlara dogru savunma itemi cikarak deneyecegim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakman349

quote:

Orijinalden alıntı: stevrion

Merhaba arkadaşlar, League of Legends 'e başlayalı yaklaşık bir ay felan oldu Pantheon aldım oyunun başlarında çok etkili bir karakter çok kill alıyo , takıma katkısı fazla oluyor ama oyunun sonlarına doğru niyeyse pek etkili olmuyo mesela 7/1/3 felan giderken oyunun sonlarına doğru 12/8/5 felan oluyo bu benim item dizilişimden kaynaklanan bi sorunmu eğer öyleyse late game 'de daha etkili tavsiye edebileceğiniz item dizilişi varmı ? Son olarak Pantheonun ultisini bi türlü etkili kullanamıyorum tam inerken rakip ya çemberin sonlarına doğru gidiyo etkisi azalıyo yada rakip ben inene kadar kaçıyo. Pantheonun ultisini daha etkili kullanmanın yolları varmı ? Şimdiden teşekkürler

oyun başı güçlü çok kill alıyorsa latede düşmesi mantıklı değil mi zaten. sorun şu skillerin ad den gelen ekstra hasarı düşük base health düşük. ultini kaçan adamların koşu yoluna at. veya kule korumak için adamın kaçacağı tarafa doğru at tam üstüne atma

tavsiyen mantikli tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: emremania

quote:

Orijinalden alıntı: Neutrally

Pantheonda eger ultin fail olmussa ultini boz 5 saniye sonra yine kullan

aynen öyle. late gamede ultinin kullanımı zor olduğundan sıkıntı çeken bir hero. öbür heroların 4 skill varken senin 3 var. hafif tanky kasıp ultiyi tutturmaya çalış

alismisim pantheonun ultisini kullanmamaya bunun zorlugunu baska champ lari kullanirken cekiyorum cogu zaman ultiyi unutup 3 skille oynuyorum

• pant ultisi nasıl bozuluyo tekrar r ye basarakmı yoksa haritada başka bi yere tıklayarakmı
  • 2. cember gelmeden yuruyerekti sanirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.