Şimdi Ara

LastZombie Elmas V ADC Solo Duo Rank Stream (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
1
Favori
18.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

    usta oyunu oynadığın ortamı çok merak ediyorum usta. böyle bilgisayara çok uzak oturuyorsun gibi geldi de :D benim gözler biraz bozuk uzakta pek oynamıyorum da. kusuruma bakmadan şimdiden.


    Sorun değil salonda tvden oynuyorum herkese garip geliyor zaten =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastzombie -- 21 Şubat 2013; 22:30:58 >
  • Hayvan gibi kasıyor yahuuuuuu
  • twitch deyken iyiydi burası kasıyor nedense
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crooked

    twitch deyken iyiydi burası kasıyor nedense

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hovarda16

    Hayvan gibi kasıyor yahuuuuuu


    Arkadaşlar 2500 bitrate ile yayın yapıyortum tam 720p . İnternetiniz ya da bilgisayarınız kaldırıp kaldırmadığını bilmiyorum ama sorun sizin tarafındınızda buna eminim =) Kalite düşürme seçeneklerini kullanırsanız bir sorun yaşamazsınız bunları zaten "kasan" arkadaşlar için koyduk =)
  • Yayın baya kaliteli 720 P de geçişler falan kasmalar yok çok akıcı

    Başarılar.
  • Twitchden yapsan canımız sıkılınca giriyoz takiplere bakıyoz güzelse bakıyoz bunu hayatda aklıma gelipte izlemem.
  • İyi stream hoşuma gitti
  • Oyun çok akıcı nasıl 60 fpsdir o 1000 fps gibi görünüyor görüntü eğer bir sırrı varsa söyler misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jacoupe07

    Twitchden yapsan canımız sıkılınca giriyoz takiplere bakıyoz güzelse bakıyoz bunu hayatda aklıma gelipte izlemem.

    Twitchte burada aldığım kaliteyi server yoğunluğu ve partnerliğim olmasından dolayı alamıyorum. Facebooktan takip sayfamı beğenirsen ya da twitterdan beni takip edersen. her stream açtığımda oradan haber veriyorum.

    quote:

    Orijinalden alıntı: moxy

    Oyun çok akıcı nasıl 60 fpsdir o 1000 fps gibi görünüyor görüntü eğer bir sırrı varsa söyler misin?

    Bir sırrım yok her şey son ayarlarında ayrıca fps benchmark modunda. Fps sabitlemek için v-sync açık. Ayrıca oyun fpssi ile stream fpsi 60 olduğu için bu akıcılığı siz de hissediyorsunuz. Streamler genelde 30 fps ile yapılır.

    Arkadalar işim çıktığından dolayı bu akşam steam yapamayacağım. Anlayışınız için teşekkür ederim. İyi oyunlar.




  • abi bende acılmıyorum stream baglantı kesildi diyor
  • twitch tv denen site dururken böyle garip şeylerle uğraşman senin zararına. senin mantıkla, hotshot'un, voyboy'un, froggen'ın hepsinin ayrı internet sitesi olması lazım. senin yaptığın gibi bir şeyi hotshot yapsa onu bile kimse izlemez. bence gerçekten kaliteli yayın yapıyorsan twitch tv kullan. bu eleştiri değil öneridir.
  • Yayın cok iyi bende twitch tv yı öneririm sizin adınıza ama sitede cok güzel

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VAYNE OR AFK

    abi bende acılmıyorum stream baglantı kesildi diyor

    Bugün stream kapalıydı üst mesajı okursan belirtmiştim =)

    quote:

    Orijinalden alıntı: asterisk*

    twitch tv denen site dururken böyle garip şeylerle uğraşman senin zararına. senin mantıkla, hotshot'un, voyboy'un, froggen'ın hepsinin ayrı internet sitesi olması lazım. senin yaptığın gibi bir şeyi hotshot yapsa onu bile kimse izlemez. bence gerçekten kaliteli yayın yapıyorsan twitch tv kullan. bu eleştiri değil öneridir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Belarius

    Yayın cok iyi bende twitch tv yı öneririm sizin adınıza ama sitede cok güzel


    İnternet sitesi açıp yaptığınız yayını (evet twtich tv yayını da) kendi sitenize koymanız streamerlar tarafından çok yapılan bir şey. Sanırım siz fark etmemişsiniz. Hafu ve PhantomL0rd'un kendi sitesi hatta bu sitelerinin forum kısmı var.(benim bildiğim 2 örnek bir çok örneği de var diye biliyorum) Yayını embed etmek çok basit bir şey zaten benim de yaptığım şey de bu. Sadece stream sağlayıcım olarak twitch kullanmıyorum. Stream sağlayıcılarının hepsini denedim ve yeni bişi çıktığını öğrendiğim zaman onları da deniyorum. Twitch.tv'nin partnerliği zor vermesi(yeniden kodlama için yani 360p-480p-720p gibi kalite seçenekleri için parnerlik gerekiyor) ve partnerliğiniz olsa bile size 1-2 opsiyon harici maddi bir getiri sağlayamadığı için (izleyicilerim Türkiye'den ve Türkiye'den reklam yok denecek kadar az) oradan çekildim.

    İlk yayınımı Own3d üzerinden yapmaya başladım orada yaşanan sorunlardan sonra Twitch'te devam ettim uzun bir süre. En son videocreds'e partnerlik için şart aramadıkları için geçtim. Ayrıca twtich.tv şu an kapatılan own3d'nin streamerlarını istese ya da istemese de bünyesine aldığı için yükünü kaldırmakta zorlanıyor ve bu durum bir süre de bu böyle devam edicek gibi (özellikle riot stream açtığında sitedeki yavaşlamayı hissedebiliyorsunuz hele ilk zamanlardında site felç oluyordu :D). Bu sorunun ayrıca twitch.tv serverları ile Türkiye bağlantısı arasında bir çok aracı serverın bulunduğu (trace atıldığında 15-19 arası bir ara server sayısı çıkıyor bunun ideali 6 civarı bildiğim kadarı ile) için en çok Türkiye bağlantısı etkileniyor. Bu konuda twtichin yapacağı tek şey bizim internet sağlayıcılarımız ile bağlantıya geçip serverlarına daha iyi bir bağlantı sağlamaları gerektiğini belirtmek. Asıl iş bizim internet sağlayıcılarında ve facebook vs. gibi sitelere kıyasla twtich'in kullanamı çok düşük kaldığı için (kullanımı 822. sırada facebook 1. ) Türkiye'de bunun için daha bekleyeceğiz sanırım.

    Sonuç olarak tabiki öneriniz mantıklı ama söylediğim şeyleri göz önünde bulundurunca şu an için twitch benim için en doğru stream sağlayıcı değil. Hatta bana sorarsanız bir Türk streamer'ı için değil. Tabi yayınını ingilizce yapacaksanız o başka ki bende o yolo seçseydim twtichte kalırdım. Tekrarlıyorum kendi sitemde yayının embed halde olması ile stream yaparken kullandığınız sağlayıcı farklı şeyler. Site açmamaın en önemli sebebi zaten bu sağlayıcı değişiklikleri sırasında kullancı kaybını en aza indirmek. Şu ana kadar 3(2 own3d ve 1 twtich) kanal değiştirdim her kanalımda da 100 civarı takipçim vardı. Her seferinde de bunları baştan toplamak zorunda kaldığım için ne kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu biliyorum. Bunu tekrar yaşamamak için bu çözümü en mantıklı çözüm olarak gördüm =) Hangi sağlayıcı tercih edersem edeyim streamim kendi sitemde her zaman olacaktır ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastzombie -- 23 Şubat 2013; 3:06:32 >




  • stream açılmıştır iyi seyirler şimdiden hepinizi bekliyorum

    edit :Stream bugünmlük kapanmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastzombie -- 24 Şubat 2013; 0:29:49 >
  • up instalock
  • yayın açılmıştır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastzombie -- 25 Şubat 2013; 19:59:26 >
  • Türkiye serverında team rank devam ediyor =)www.lastzombie.tv

    Sorun yaşayanlar buradan takip edebilir:http://hashd.tv/lastzombie



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastzombie -- 25 Şubat 2013; 23:11:08 >
  • www.lastzombie.tv LastZombie Her zamanki keyiflki sohbeti ve yeri gelsin saçma yeri gelsin güzel hareketleri ile karşınızda iyi seyirler arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lastzombie

    www.lastzombie.tv LastZombie Her zamanki keyiflki sohbeti ve yeri gelsin saçma yeri gelsin güzel hareketleri ile karşınızda iyi seyirler arkadaşlar

    tamda aklımdan geçiriyordum şu akıcı oyunu olan arkadaş yayın yapsa da izlesem diye
  • videocreds daha iyiydi.farklı çözünürlükler vardı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.